Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.08.20|13:34

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Χρωστούν απαντήσεις οι Μπακς

προγνωστικά-νβα-χρωστούν-απαντήσεις-167761

Για το 1-1 πάει το Μιλγουόκι μετά το άθλιο ξεκίνημα της σειράς απέναντι στο ελλιπέστατο Ορλάντο και ποντάρουμε στο σκοράρισμά του. Αλλάζουμε τροπάριο στο Χιούστον-Οκλαχόμα και πάμε προς το διπλό με χάντικαπ, τώρα που σε τιμές σαφούς φαβορί δίνονται οι Τεξανοί. Στα ειδικά στοιχήματα υπάρχει αξία στους Μπάτλερ, Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Μπρουκ Λόπεζ και Ντέιβις. Μοιρασμένα τα πράγματα προχθές, με τους Λέικερς να μην πείθουν και να χάνουν δικαίως από τους Μπλέιζερς, αλλά τους Ρόκετς να μη χρειάζονται καν το χάντικαπ που τους είχαμε δώσει για ασφάλεια και να διαλύουν την Οκλαχόμα. Πέρασαν τα over των Ντράγκιτς και Τζέιμς, όχι των Μίντλετον και Χάρντεν (37 π. στους 37,5).

 

ΤΑ ΜΑΤΣ

ΙΝΤΙΑΝΑ – ΜΑΪΑΜΙ (20:00)

σκορ σειράς: 0-1

@regular: 1-3

 

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ (22:30)

σκορ σειράς: 1-0

@regular: 1-2

 

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ (01:00)

σκορ σειράς: 0-1

@regular: 4-0

                                         

Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ (04:00)

σκορ σειράς: 0-1

@regular: 2-1

 

 

Με τον Γκόραν Ντράγκιτς να παίρνει φωτιά στην τέταρτη περίοδο, το Μαϊάμι επικράτησε 113-101 των Πέισερς κι άνοιξε… το σκορ σε αυτόν τον προημιτελικό της Ανατολής. Στους 24 πόντους σταμάτησε ο Σλοβένος, πρώτος σκόρερ με 28 ο Τζίμι Μπάτλερ. Από 22 πέτυχαν για την Ιντιάνα οι Τι Τζέι Γουόρεν και Μάλκολμ Μπρόγκντον. Χτύπησε στο μάτι από τον (παρεμπιπτόντως επίσης αμφίβολο σήμερα λόγω διαστρέμματος) φόργουορντ Τζέι Κράουντερ ο Βίκτορ Ολαντίπο και αποχώρησε νωρίς. Ο σούτινγκ γκαρντ του Νέιτ ΜακΜίλαν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό κι ελπίζει ότι θα δώσει κανονικά το «παρών». Στο 11,5 πετυχαίνουμε το όριο για τα ριμπάουντ και τις ασίστ του Μπάτλερ, δηλαδή πολύ χαμηλά. Η αλήθεια είναι ότι ο ηγέτης της ομάδας από τη Φλόριντα κατέγραψε μόλις 3 και 4 αντιστοίχως και είχε 5-2 στην προηγούμενη εμφάνισή του, αλλά τότε είχε αγωνιστεί μονάχα 15 λεπτά. Οι μέσοι όροι του είναι 6,7 και 6, το σχετικό… 12άρι (συνδυαστικά) το είχε πιάσει εξάκις στις οκτώ αμέσως πιο πριν συμμετοχές του – και στη μία από τις άλλες δύο είχε 11 ριμπάουντ και τελικές πάσες μαζί.

 

 

Μοναδική ομάδα προχθές (στα τέσσερα ζευγάρια που αναμετρώνται και σήμερα) με το θεωρητικό πλεονέκτημα έδρας που κέρδισε, το Χιούστον. Η ομάδα, δηλαδή, που απλώς υπερτέρησε στην ισοβαθμία στην κανονική περίοδο της Οκλαχόμα! Δίνονταν μάλιστα σε τιμές αουτσάιντερ οι Ρόκετς, αλλά έφτασαν άνετα στο 123-108, παρά την απουσία του Ράσελ Γουέστμπρουκ, που θα λείψει κι εδώ. Ο Τζέιμς Χάρντεν ηγήθηκε με 37 πόντους, ο Τζεφ Γκριν του 22-6-4 συνεχίζει να παίζει τρομερά, ερχόμενος από τον πάγκο. Σπανίως η Θάντερ κάνει δύο κολλητές άσχημες εμφανίσεις φέτος κι έτσι περιμένουμε να βγάλει αντίδραση. Βάζουμε κι ένα «μαξιλαράκι» 3,5 πόντων και κινούμαστε προς το διπλό. Κορυφαίος προ διημέρου με 20-10-9 ήταν ο Κρις Πολ και πρώτος σκόρερ ο Ντανίλο Γκαλινάρι με 29 πόντους. O Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έμεινε ασυνήθιστα χαμηλά στο σκοράρισμα με 9 πόντους και τον περιμένουμε τουλάχιστον δύο φορές καλύτερο. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε να καταγράψει μονοψήφιο αριθμό από τις 17 Δεκεμβρίου. O φετινός μέσος όρος του είναι 19 πόντοι και θέλουμε να τον πιάσει. Βοηθάει κι ότι δεν θα παίξει ούτε σήμερα ο επίσης βασικός περιφερειακός Λούγκουεντζ Ντορτ.

Μπακς-Μάτζικ 110-122; Κι όμως! Οι κορυφαίοι της ρέγκιουλαρ σίζον εξακολουθούν να προβληματίζουν μετά την επανεκκίνηση και η παρέα του Νίκολα Βούτσεβιτς κέρδισε δικαιότατα, με τον Μαυροβούνιο να έχει 35 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Αντίστοιχο 31-17-7 κατέγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εις μάτην. Χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια από τους συμπαίκτες του, αλλά και καλύτερες επιλογές από τον εαυτό του στα κρίσιμα σημεία – και όχι να σουτάρει στην… κάτω δεξιά πλευρά του ταμπλό. Ποντάρουμε στην τσαντίλα του Μιλγουόκι, αλλά επειδή οι αξιόλογες αποδόσεις δίνονται ακόμα σε διψήφιες υπέρ του διαφορές, θα επιλέξουμε το να βάλει 118 πόντους. Στην κακή του μέρα σημείωσε 110, στα τρία από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια (προβληματίζοντας επίσης με την απόδοσή του) είχε ξεπεράσει το 117,5. Tα έσπασε με 0/4 τρίποντα ο Μπρουκ Λόπεζ (σπάζοντας και μια καρέκλα από τα νεύρα του, αποσυρόμενος στον πάγκο) κι έτσι το όριο εύστοχων τριπόντων του απαντάται στο 1,5. Στις προηγούμενες εμφανίσεις του, ο σέντερ των «ελαφιών» είχε 2/8 και 5/5, ενώ μέσα στη «φούσκα» είχε ακόμα και 6/12 κόντρα στους Μάβερικς. Προς νέα απουσία για το Ορλάντο ο κόμπο γκαρντ Μάικλ-Κάρτερ Γουίλιαμς, ενδέχεται να λείψει πάλι κι ο βασικότατος φόργουορντ Ααρον Γκόρντον. Αμφίβολος στους Μπακς ο μπακ απ πάουερ φόργουορντ Ερσάν Ιλιασόβα.

 

 

Το Νο 8 νίκησε το Νο 1 και στη Δύση: Λέικερς-Μπλέιζερς 93-100, με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να ρίχνει 34άρα και το τρομερό τριπλ νταμπλ του ΛεΜπρον Τζέιμς με 23-17-16 να μην αρκεί. Ο Αντονι Ντέιβις πρόσθεσε 28 πόντους με 11 ριμπάουντ. Το μομέντουμ λέει Πόρτλαντ, αλλά κάποια στιγμή θα παίξει σύμφωνα με τα στάνταρ της κι η ομάδα του Λος Αντζελες. Ελπίδες επανεμφάνισης για τον έμπειρο πλέι μέικερ Ρατζόν Ρόντο, που είχε υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα κατά τη διακοπή. Προχθές ποντάραμε στις 11+ ασίστ του «βασιλιά» και δικαιωθήκαμε, σήμερα πάμε με το σκοράρισμα του AD. Ο ψηλός των «λιμνάνθρωπων» έχει ανεβάσει ρυθμούς και προέρχεται από 28άρα και 27άρα, εδώ ζητούμε να τραβήξει 31. Γενικώς του πάνε τα ματσαρίσματα με τους Μπλέιζερς, διότι στην τρέχουσα σεζόν τους έχει βάλει και 37 και 39 πόντους! Στους τελευταίους αποδεικνύεται σοβαρός ο τραυματισμός του βασικού «τεσσαριού» Ζακ Κόλινς και θα λείψει για τουλάχιστον άλλη μια βδομάδα.

 

Tζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι): Over 11,5 ριμπάουντ και ασίστ

Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Οκλαχόμα): Over 18,5 πόντοι

Μπρουκ Λόπεζ (Μιλγουόκι): Over 1,5 τρίποντο

Αντονι Ντέιβις (Λ. Α. Λέικερς): Over 30,5 πόντοι

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΧΙΟΥΣΤΟΝ (-3,5) – ΟΚΛΑΧΟΜΑ  2             1.83       Stoiximan

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ               Mιλγουόκι Over 117,5             1.67       Pamestoixima.gr

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip