Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

28.06.21|15:58

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Οι στοιχηματικές «στέλνουν» τον Κώστα Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα!

οι-στοιχηματικές-στέλνουν-τον-κώστ-171237

O Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκονται στο κυνήγι ενός δαχτυλιδιού πρωταθλητή στο ΝΒΑ. Ενα δαχτυλίδι που έχει στη συλλογή του ο Κώστας Αντετοκούνμπο εδώ και ένα χρόνο. To 2-way συμβόλαιο με τους Λος Αντζελες Λέικερς λήγει και ο 23χρονος σέντερ θα μείνει ελεύθερος. Ενδιαφέρον υπάρχει από άλλες ομάδες του ΝΒΑ, όσο και από την Ευρώπη. Φαίνεται, όμως, όλο και πιο πιθανό να επαναπατριστεί ο τρίτος Αντετοκούνμπο που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής. Για την απόκτησή του ενδιαφέρονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και οι αποδόσεις μαρτυρούν πως αναμένεται σκληρή μάχη μεταξύ τους.

 

 

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη ανάγκη για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αντετοκούνμπο, όμως οι Πράσινοι δεν παίζουν μόνοι τους. Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει σφήνα και να εξασφαλίσει την υπογραφή του Κώστα.

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται ως φαβορί από τις στοιχηματικές, με απόδοση στο 2.00 για να αποκτήσουν τον Αντετοκούνμπο, ενώ ο Παναθηναϊκός προσφέρεται στο 2.50. Οσο για το ενδεχόμενο να μείνει στο ΝΒΑ, με τη φανέλα οποιασδήποτε ομάδας, αυτό το βρίσκουμε στο 5.00.

Στη χρονιά που πέρασε, ο Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε στους Λέικερς, αλλά και στην ομάδα τους στην αναπτυξιακή λίγκα. Με την πρώτη ομάδα έπαιξε σε 15 παιχνίδια, με μέσο όρο 0,8 πόντους και 1,3 ριμπάουντ.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip