Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

11.01.21|09:11

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Μαρίν - Τότεναμ: Ο τύπος στο μπαλκόνι, η απάντηση του Μπέιλ και το ομοίωμα του Κλοπ στην εξέδρα (Photo, Video)

μαρίν-τότεναμ-ο-τύπος-στο-μπαλκόνι-η-α-158388

Ο 3ος γύρους του Κυπέλλου Αγγλίας σχεδόν ολοκληρώθηκε και όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο δεν έλειψαν οι εκπλήξεις.

 

 

Η Τότεναμ, πάντως, δεν έπεσε θύμα έκπληξης, έκανε το καθήκον της και κέρδισε την ερασιτεχνική Μαρίν, μια ομάδα που στην πυραμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου βρίσκεται 160 θέσεις (!) χαμηλότερα από τα «σπιρούνια»!

Για την Μαρίν ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας της, οι οπαδοί της μαζεύτηκαν γύρω γύρω από το γηπεδάκι και κάποιοι βγήκαν στα μπαλκόνια από τις διπλανές πολυκατοικίες προκειμένου να δουν την αναμέτρηση.

«Βλέπω τον Μπέιλ από το παράθυρό μου»

Ενας φίλαθλος ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία από το παράθυρο του σπιτιού του, όπου φαίνεται ο Γκάρεθ Μπέιλ: «Βλέπω τον Μπέιλ στο παράθυρό μου. Απίστευτο», έγραψε. Ο Ουαλός, μάλιστα, απάντησε και με δικό του tweet χαιρέτισε τον συγκεκριμένο φίλαθλο:

 

 

Ο Κλοπ στην εξέδρα

Δεν ήταν όμως η μοναδική ωραία και περίεργη στιγμή του αγώνα. Οποτε η κάμερα έφευγε στις εξέδρες όλο και κάτι όμορφο έβλεπες. Οπως για παράδειγμα τον κύριο παρακάτω, που πήγε με το ομοίωμα του Κλοπ στο γήπεδο και μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα τον είχε και αγκαλιά!

 

Τα γκολ

Στο αγωνιστικό κομμάτι προφανώς η Τότεναμ δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε 5-0, με τα τέσσερα γκολ να έρχονται στο πρώτο ημίχρονο.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip