Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.05.21|10:21

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Στατιστικά για γκολ, κόρνερ, σκόρερ, προτάσεις και Bet Builder!

μάντσεστερ-σίτι-τσέλσι-στατιστικά-γι-159073

Στο Οπόρτο της Πορτογαλίας, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι θα διεκδικήσουν το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ρεπορτάζ, απουσίες, στατιστικά και προγνωστικά θα βρείτε εδώ. Παρακάτω θα δούμε μια στατιστική ανάλυση του ζευγαριού, αλλά και προτάσεις που προκύπτουν από την έως τώρα πορεία τους.

 

 

Πρώτοι σκόρερ

Δύο μέσοι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκοράρισμα για Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι: ο Γκιντογάν από πλευράς «σίτιζενς», ο Ζορζίνιο για την Τσέλσι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι δύο ομάδες έχουν βρει αρκετά γκολ από τους Τόρες, Μάχρεζ και Ζιρού. 

Σκόρερ

 

Πότε μπαίνουν τα γκολ

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα 3 από τα 4 γκολ που έχει δεχθεί συνολικά στη διοργάνωση, η Μάντσεστερ Σίτι τα δέχθηκε στο πρώτο τέταρτο των αγώνων της. Την ίδια στιγμή στο πρώτο μισάωρο των παιχνιδιών της πέτυχε συνολικά 8 γκολ! Στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα, η Τσέλσι σκόραρε 7 φορές.

Γκολ

 

Ακριβή σκορ

Το 2-0 είναι το αγαπημένο σκορ και των δύο ομάδων και ακολουθεί το 1-0. Μάλιστα, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε και στα 7 ματς που έληξαν 1-0!

Σκορ

 

Κόρνερ

Δεν βλέπουμε πολλά κόρνερ στα ματς της Μάντσεστερ Σίτι και αυτό έχει λογική, καθώς κρατάει πολύ ώρα τη μπάλα στα πόδια της και δεν παίζει πολύ από τα πλάγια.

Κόρνερ

 

Bet Builder

Επιλέγουμε για νικήτρια του τελικού τη Μάντσεστερ Σίτι, περιμένοντας ότι θα σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα. Από την άλλη, παίρνουμε το ρίσκο θεωρώντας πως η Τσέλσι έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει στα κόρνερ.

Bet Builder

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip