
Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!
Facts Αγώνα
* Η Ντεφένσα από την Αργεντινή υποδέχεται την Παλμέιρας από τη Βραζιλία.
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Αγώνας της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Οι πρώτες δύο προκρίνονται στους «16», ενώ η ομάδα που θα πάρει την 3η θέση θα συνεχίσει στους «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει για τον εαυτό της μία θέση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2022, χαρίζοντας, παράλληλα, στη χώρα της ένα επιπλέον εισιτήριο.
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από την Ουνιόν Σάντα Φε και παρέμεινε για 7η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη στο Κόπα ντε λα Λίγκα (0-2-5). Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, ενώ κρίθηκε στο 84ο λεπτό. Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της σε εκείνη τη διοργάνωση ως φιλοξενούμενη της Ατλέτικο Τουκουμάν.
Είναι πάντως ξεκάθαρο ότι έχει δώσει προτεραιότητα στις διεθνείς υποχρεώσεις της, όπου προέρχεται από το εντός έδρας 3-0 επί της Ουνιβερσιτάριο Λίμα. Είχαν σκοράρει για λογαριασμό της ο εξτρέμ Πιτσίνι στο 33’ και ο επιθετικός Βάλτερ Μπου στο 71’ και στο 80’ με πέναλτι. Στην πρεμιέρα είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε στο Εκουαδόρ, ενώ ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουνιβερσιτάριο.
Αυτή την εποχή έχει σοβαρά προβλήματα με τον covid, καθώς έχει συνολικά δεκατέσσερις παίκτες σε καραντίνα! Πρόκειται για τον επιθετικό Μπράιαν Ρομέρο (10/4), τον μεσοεπιθετικό Πιτσίνι (14/2), τον χαφ-εξτρέμ Ισνάλδο (12/1), τον 20χρονο μέσο Ενσο Φερνάντες (13/0), τον χαφ-εξτρέμ Ροτόντι (9/1), τον κεντρικό αμυντικό Φρίας (15/0), τον κεντρικό αμυντικό Μέσα (9/0), τον 21χρονο μέσο Εσκαλάντε (10/1), τον Ουρουγουανό επιθετικό Μερεντιέλ (11/1), τον μέσο Τομάς Μαρτίνες (10/0), τον κεντρικό αμυντικό Παρέδες (6/0), τον επιθετικό Νικολάς Γκονσάλες (2/0), τον 21χρονο Τόμισιτς (0/0) και τον πιτσιρικά Μπρεσάν (0/0). Εξ αυτών οι πρώτοι επτά λογίζονται ως βασικοί και οι επόμενοι τέσσερις ως «ημιβασικοί».
Γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν ότι απόψε θα παραταχτεί ως επί το πλείστον με αναπληρωματικούς και με ελάχιστες ετοιμοπόλεμες επιλογές στον πάγκο. Από τους θεωρούμενους βασικούς, στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκονται μόνο ο τερματοφύλακας Ουνσαϊν, ο κεντρικός αμυντικός Χουάν Ροντρίγκες, ο αριστερός μπακ Μπενίτες, ο μέσος Λοάισα και ο επιθετικός Βάλτερ Μπου.

Επίδειξη δύναμης έκανε στην αναμέτρηση με την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε, την οποία διέλυσε με 5-0, κάνοντας φύλλο και φτερό την άμυνά της. Ολοκληρωτική εμφάνιση από την κάτοχο του τροπαίου, που έψαχνε ένα ξέσπασμα και για ψυχολογικούς λόγους. Ο τεχνικός Φερέιρα υιοθέτησε ξανά σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (3-5-2), σχηματισμός που φαίνεται να αποδίδει άριστα.
Μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 στο 20λεπτο. Δεν πάτησε φρένο και ήταν φορτσάτη και στην επανάληψη, σκοράροντας άλλες τρεις φορές. Πήραν ανάσες όλοι οι βασικοί της, αφού την Κυριακή έπαιξε με αναπληρωματικούς κόντρα στην Σάντο Αντρε (Δ’), την οποία νίκησε 0-1, αλλά εξακολουθεί να μην εξαρτάται από την ίδια η πρόκριση της στα προημιτελικά, αφού δύο στροφές πριν το τέλος βρίσκεται στο -3 από την 2η Νοβοριζοντίνο (Γ’).
Τρίτο ραντεβού μέσα σε ένα μήνα με την Ντεφένσα, η οποία της στέρησε (σε διπλά ματς) το τρόπαιο του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα. Αν και είχε νικήσει 2-1 στην Αργεντινή, έχασε με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς και υποτάχτηκε στη διαδικασία των πέναλτι.
Ωστόσο είναι αήττητη στα δέκα τελευταία ταξίδια της στην διοργάνωση (7-3-0), με τις δύο μοναδικές ήττες που γνώρισε στις δεκαοκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της (13-3-2 ρεκόρ) να είναι σε αργεντίνικο έδαφος (Μπόκα, Σαν Λορένσο).
Τιμωρημένος ο Ουρουγουανός βασικός αριστερός μπακ Βίνια, μακροχρόνια τραυματίες ο βασικός μέσος Λούκας Λίμα, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Βερόν, ο επιθετικός Μπρένο Λόπες και ο Χιλιανός αναπληρωματικός αμυντικός Κούσεβιτς.