
Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΑΡΑΝΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Facts Αγώνα
* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο την Πατρονάτο: 0-0-4
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 1-4-4
* Συνολική παράδοση σε επίπεδο Πριμέρα: 1-2-2
* Στις οκτώ πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους η Ουνιόν έχει διατηρηθεί αήττητη (πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες).

Απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Χιμνάσια σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής. Ηταν αρκετά τυχερή, καθώς ισοφάρισε στο 85’ με τον Παραγουανό επιθετικό Αβαλος και ενώ ένα λεπτό νωρίτερα η Χιμνάσια είχε χάσει πέναλτι για το 2-0! Σε γενικές γραμμές είχε μάλλον παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, αφού δέχτηκε ασφυκτική πίεση από τους γηπεδούχους σε όλη τη διάρκειά του. Με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο βαθμός είναι ασφαλώς κέρδος για αυτήν, αν και παρέμεινε για 14η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-6-8).
Στην ειδική κατάταξη υποβιβασμού βρίσκεται έξι βαθμούς κάτω από τη διαχωριστική γραμμή. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή την κατάταξη θα προσμετρηθούν και οι βαθμοί που θα κερδίσουν οι ομάδες στο Λιγκ Καπ που θα ακολουθήσει μετά τη λήξη του πρωταθλήματος (δύο όμιλοι των 12 ομάδων με ένα γύρο, άρα 11 αγώνες για την κάθεμία). Κατά συνέπεια τις απομένουν άλλα 15 παιχνίδια (4 στο πρωτάθλημα και 11 στο Λιγκ Καπ) για να μπορέσει να ανατρέψει τα – αυτή τη στιγμή εις βάρος της – δεδομένα.
Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο μέσος Λέμος (14/0). Στη θέση του ο Μιλόκ (11/0).

Αν και προηγήθηκε στο 47’ της πρωτοπόρου Ρίβερ με κεφαλιά του επιθετικού Βάλτερ Μπου μετά από εκτέλεση φάουλ, δεν κατάφερε τελικά να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Ισοφαρίστηκε στο 55’, σε μία φάση όπου φαίνεται να έχει προηγηθεί οφσάιντ πριν την τελική πάσα στον σκόρερ, ενώ δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 65’ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Γενικά πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, είχε τις ευκαιρίες να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, ενώ είχε και δοκάρι στα τελευταία λεπτά.
Με αυτή την ήττα έμεινε – μάλλον οριστικά – μακριά από την πρώτη δεκάδα που διασφαλίζει διεθνές εισιτήριο για το 2021. Συγκεκριμένα απέχει επτά βαθμούς από τη 10η θέση με τέσσερις αγωνιστικές να υπολείπονται.
Σημειώνεται ότι είναι χωρίς νίκη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-2). Την προσεχή Πέμπτη καλείται να υπερασπιστεί στη Βραζιλία το 3-0 με το οποίο είχε επικρατήσει της Ατλέτικο Μινέιρο στα πλαίσια του πρώτου γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Εξέτισε ο κεντρικός αμυντικός Μποτινέλι (15/0). Θα απουσιάσει λόγω θλάσης ο επιθετικός Βάλτερ Μπου (19/6). Στη θέση του ο Ματσόλα (12/2). Κατά τα άλλα, ο τεχνικός Μαντελόν θα παρατάξει κανονικά βασικούς, παρά την επερχόμενη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μινέιρο στο Κόπα Σουνταμερικάνα.