ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

23:00:00
30.06

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ (99.350)
620
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Facts Αγώνα

Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-1

* Η Ατλέτικο μένει χωρίς νίκη επί της Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας, στα τελευταία 19 ματς (5 ισοπαλίες, 14 ήττες). Τελευταίο διπλό της Ατλέτικο στο «Καμπ Νόου» το 2006.

* Τρεις νίκες σε 27 αγώνες (3-9-15) είναι το συνολικό ρεκόρ του Σιμεόνε απέναντι στην Μπάρσα.

* Στο Σούπερ Καπ (09/01, Σαουδική Αραβία): Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο 2-3
 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Ρεπορτάζ

Νέα απώλεια βαθμών, 2-2 το Σάββατο στο «Μπαλαΐδος» κόντρα στη Θέλτα. Καλή εμφάνιση ανά διαστήματα, προηγήθηκε δύο φορές με γκολ του Σουάρες και ισάριθμες ασίστ του Μέσι. Ισοφαρίστηκε στο 89’ από το φάουλ του Ασπας, ενώ στο 93’ ο Τερ Στέγκεν απέτρεψε την ολική ανατροπή, βγάζοντας εξ επαφής ένα τετ α τετ. 
 

Ολοένα και πιο μακριά η υπόθεση τίτλος. Χρειάζεται 6/6 νίκες μέχρι το φινάλε και μία ήττα (ή δύο ισοπαλίες) της Ρεάλ, για να την προσπεράσει στην πρώτη θέση. 
 

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν δηλώσεις του Σουάρες με υπονοούμενα για τον προπονητή, που όπως όλα δείχνουν έχει «χάσει» τα αποδυτήρια, αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μεγάλο πρόβλημα είναι ανάμεσα στους παίκτες και τον βοηθό του, Εντου Σαράμπια. Από την πλευρά του, ο Κίκε Σετιέν δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, «είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες όταν η ομάδα δεν νικάει» είπε χαρακτηριστικά και προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.
 

Χθες έπαιξε ξανά το όνομα του Τσάβι, ενώ κάποιοι έγραψαν ότι σε περίπτωση μη νίκης σήμερα, η ομάδα θα συνεχίσει με τον Πιμιέντα, της Μπαρτσελόνα Β. Παράλληλα, ο κόσμος είναι εξαγριωμένος με την πώληση του Αρτούρ στη Γιουβέντους και η πίεση για παραίτηση της διοίκησης Μπαρτομέου αυξάνεται. Η Μπαρτσελόνα πούλησε τον Βραζιλιάνο ή μάλλον τον αντάλλαξε με τον Πιάνιτς για ένα οικονομικό όφελος 10 εκατομμυρίων. 
 

Στο «Καμπ Νόου» ο απολογισμός της είναι 15 νίκες και 1 ισοπαλία. Σε αυτά τα 15 νικηφόρα παιχνίδια έχει σκοράρει 48 φορές! Στις 11/15 περιπτώσεις νικούσε από ημίχρονο (1 ημ./1 τελ.). Ακολουθεί την Κυριακή εξίσου δύσκολο ματς, στο «Θεράμικα» της Βιγιαρεάλ. 

Αγωνιστικά Νέα

Γυρίζουν ο Μπουσκέτς (χαφ, 27/2) από τιμωρία και ο Σέρζι Ρομπέρτο (μπακ, 24/1) από τραυματισμό. Τέταρτο έξω ο Ντε Γιονγκ (χαφ, 27/2), πάγια ο εξτρέμ Ντεμπελέ (5/1). Κανονικά στην αποστολή ο Αρτούρ, θέση στους βασικούς διεκδικεί ο Γκριζμάν, που έχει προσφέρει ελάχιστα στα τελευταία ματς. 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ρεπορτάζ

Σχετικά εύκολη νίκη, παρά την κακή εμφάνιση, το Σάββατο επί της Αλαβές (2-1). Βαρετή μέχρι εκεί που δεν πάει στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε με λίγο παραπάνω όρεξη στο δεύτερο και βρήκε γκολ από δύο στατικές φάσεις, με την κεφαλιά του Σαούλ (59’) και το πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα (73’). Στις καθυστερήσεις απλά είδε τις αποστάσεις να μειώνονται με πέναλτι.
 

Συμπλήρωσε τέσσερις νίκες στη σειρά και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση μετά την καραντίνα. Η μοναδική απώλεια βαθμών σε αυτά τα πέντε ματς ήταν στο πρώτο χρονικά, στο «Σαν Μαμές» της Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1). Εχει αποκτήσει αποστάσεις ασφαλείας στη μάχη για την πρώτη τετράδα και αν δεν «αυτοκτονήσει», θα αγωνιστεί και την ερχόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. 
 

Μόλις 5 νίκες σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια από την αρχή της σεζόν για τους «ροχιμπλάνκος» (5-8-3). Στα δύο τελευταία πάντως πήρε το τρίποντο (Οσασούνα, Λεβάντε) και ο Ομπλακ κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ακολουθεί την Παρασκευή η Μαγιόρκα στο «Μετροπολιτάνο» και μετά η Θέλτα στο Βίγκο.

Αγωνιστικά Νέα

Πλήγμα οι απουσίες των Σάβιτς (στόπερ, 18/0) και Κόκε (χαφ, 27/2), που συμπλήρωσαν κάρτες και έμειναν εκτός αποστολής. Στη θέση του πρώτου θα παίξει ο Βραζιλιάνος Φελίπε, που πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό, ενώ τη θέση του Κόκε διεκδικεί ο Λεμάρ. Σταθερά έξω Ερμόσο (στόπερ, 16/0) και Βρσάλικο (μπακ, 5/0). 

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino