Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.12.22|14:36

Kingbet Kingbet

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε Εδώ (02/12)

ζαλγκίρις-παναθηναϊκός-live-streaming-δείτε-εδώ-02-163921

Για την 11η αγωνιστική της ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Λιθουανία απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι πράσινοι έρχονται από μία εύκολη νίκη ενάντια στη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, με σκορ 77-58. Έτσι ανέβηκαν στο 4-6 και στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε ισοβαθμία με τις Βίρτους Μπολόνια, Παρτιζάν, Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα. Η Ζαλγκίρις από τη μεριά της, έχει κάνει την έκπληξη και βρίσκεται μόνη, στην 6η θέση της κατάταξης.

Προέρχεται από νίκη στη Βαλένθια, απέναντι στην ομάδα του Άλεξ Μουμπρού, με σκορ 76-80. Σήμερα επίσης διεξάγονται και τα Ερυθρός Αστέρας-Βίρτους Μπολόνια, Φενερμπαχτσέ-Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου-Μακάμπι Τελ Αβίβ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ούρος Νίκολιτς (Σερβία) και Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία). Το παιχνίδι ζαλγκιρις καουνας-παναθηναικος μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

 

Ζαλγκίρις Κάουνας – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η διαβολοβδομάδα δεν θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα για τους πράσινους. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, έκανε το δύο στα δύο την προηγούμενη βδομάδα, στο ΟΑΚΑ. Απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια επικράτησε με μεγάλη δυσκολία, χωρίς να πείσει με την εμφάνισή του. Στην παράταση βγήκε μπροστά για τον παναθηναικο ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Τελικό σκορ του ματς το 88-85. Την Παρασκευή αντιμετώπισε τη Βιλερμπάν. Η αλήθεια είναι ότι οι Γάλλοι δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι. Έτσι η ελληνική ομάδα έδειξε εξαρχής τη διαφορά ποιότητας. Με σκορ 77-58, ο ΠΑΟ αναδείχθηκε νικητής της αναμέτρησης και έφτασε την 10η θέση βαθμολογικά. Πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού για ακόμη μία φορά ήταν ο Ντουέιν Μπέικον. Ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα, σκοράρoντας 25 πόντους. Πολύ καλός ήταν και πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, με 3 εύστοχες προσπάθειες. Ο Αμερικάνος φόργουορντ δεν χρειάστηκε ιδιαίτερο διάστημα, για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Τα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα την αθηναϊκή ομάδα στη βαθμολογία. Σε τέσσερις αγώνες μακριά από το ΟΑΚΑ, έχει ρεκόρ 1-3. Μοναδική του νίκη ήταν τη δεύτερη αγωνιστική στη Σερβία, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Έπειτα διασύρθηκε από την Άλμπα στο Βερολίνο με 94-65 και έχασε στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 85-74. Τελευταίο ματς εκτός ήταν με τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη. Εκεί οι πράσινοι πήραν ένα γερό μάθημα, καθώς έχασαν με το βαρύ 107-77, από την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η προϊστορία είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Σε 30 αναμετρήσεις της Euroleague, η ελληνική ομάδα έχει κερδίσει 20 φορές, ενώ οι Λιθουανοί 10. Παρόλα αυτά, η ροή της ιστορίας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, η Ζαλγκίρις έχει κερδίσει 7 φορές, ενώ ο Παναθηναϊκός 3. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μάλιστα, έχει γευτεί τη νίκη μόνο η Ζαλγκίρις.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

 

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming 02/11

Μπροστάρης στο σύστημα αξιολόγησης της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς, πλέον είναι ο Ντουέιν Μπέικον. Μετά την εμφάνισή του με τη Βιλερμπάν έφτασε στο 16 κατά μέσο όρο. Σκοράρει 18,4 πόντους και μαζεύει 3,2 ριμπάουντ. Ακολουθεί ο Ντέρικ Γουίλιαμς με 14,7 στο index rating. Έχει 14,8 πόντους και 4,9 ριμπάουντ. Πολυδιάστατος είναι ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ Ματέους Πονίτκα. Σκοράρει κατά μέσο όρο 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 14,3 στο performance index rating.

Στα ομαδικά τους στατιστικά, οι πράσινοι δεν διακρίνονται σε κάποια κατηγορία. Έχουν 79,3 πόντους, 33,9 ριμπάουντ, 16,4 ασίστ, 6,8 κλεψίματα, 2,8 μπλοκ και 83,7 στο pir.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Παναθηναϊκός Live Streaming

Zalgiris Kaunas Panathinaikos Live Streaming

Η Ζαλγκίρις συνεχίζει ακάθεκτη να ανεβαίνει στη βαθμολογία, της φετινής Euroleague. Αυτή τη στιγμή είναι στην 6η θέση, ενώ με νίκη υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πιάσει τις θέσεις με πλεονέκτημα έδρας. Οι Λιθουανοί έχουν το απόλυτο στην έδρα τους, έχοντας τέσσερις επικρατήσεις. Κέρδισε κατά σειρά τις Βίρτους Μπολόνια με σκορ 68-65, Μπαρτσελόνα με 73-72 σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, Άλμπα Βερολίνου με τελικό σκορ 88-81. Πήρε τη νίκη και με την Αρμάνι Μιλάνο την 8η αγωνιστική, με 71-62. Ξεκάθαρος ηγέτης της είναι ο Κίναν Έβανς. Ο Αμερικάνος σκοράρει 15,9 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Στο σύστημα αξιολόγησης έχει 16,6 κατά μέσο όρο. Ο Εντγκάρας Ουλανόβας όσα χρόνια και αν περάσουν, συνεχίζει να είναι καθοριστικός για τους Λιθουανούς. Βάζει 9,8 πόντους και προσθέτει 2,9 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ.

Είναι δυνατή ομάδα στα ριμπάουντ (34,8) και ειδικότερα στα επιθετικά (11,3). Στα άλλα, σκοράρει 78,5 πόντους και έχει 14,8 ασίστ, 6,1 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 84,6 στο pir.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

 

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE STREAMING

Κατά την αναχώρηση της ομάδας του για τη Λιθουανία, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε: «Η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο. Έχει πετύχει έξι νίκες και έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ, αλλά και να αποφύγουμε τα λάθη όντες συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός τόνισε: «Όπως προανέφερα, θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Για να κερδίσουμε μια τόσο καλή και φορμαρισμένη ομάδα στην έδρα της, θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο Γκριγκόνις δεν ταξιδεύει μαζί μας, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει. Θα δούμε μέρα με τη μέρα την κατάστασή του. Οι υπόλοιποι παίκτες μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι».

Για την προηγούμενη βδομάδα και τις νίκες των πράσινων: «Ήταν μια απαιτητική εβδομάδα η προηγούμενη. Καταφέραμε να κερδίσουμε δύο ματς στην Ευρωλίγκα, αλλά και τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για εμάς, αλλά θα πρέπει όλη η σκέψη μας να είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Για την ελληνική ομάδα μίλησε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος είπε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουμε ξεκινήσει ένα σερί και έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματά μας στο γήπεδο. Έτσι και το ματς με τη Ζαλγκίρις είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Πιστεύω πως θα πάμε στο Κάουνας και θα παρουσιαστούμε με πολλή ενέργεια από την αρχή και μέσα από την άμυνά μας να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη».

Για την έδρα των Λιθουανών πρόσθεσε: «Πάντα το γεμάτο γήπεδο επηρεάζει, αλλά το θέλουμε και εμείς. Θα δώσει ενέργεια τόσο στην αντίπαλη ομάδα, όσο και στη δική μας. Εφόσον έχουμε τον ρυθμό μας και καταφέρουμε να πάρουμε το προβάδισμα, αυτό μπορεί να επηρεάσει περισσότερο τη Ζαλγκιρις».

Τέλος αναφέρθηκε στην ψυχολογία της ομάδας μετά τις διαδοχικές νίκες: «Οι νίκες σού δίνουν πάντα ψυχολογία για να συνεχίσεις και περισσότερο κουράγιο την επόμενη μέρα στην προπόνηση. Έτσι και εμείς θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το σερί και τώρα που έχουμε το μομέντουμ να το συνεχίσουμε».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip