Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.12.19|10:26

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Sportingbet: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (01-12-2019)

sportingbet-ολυμπιακός-παοκ-με-ακόμα-καλύτερες-179245

To παιχνίδι… ζωντανεύει με αμέτρητα ειδικά Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Ντέρμπι κορυφής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο κορυφαίο «ραντεβού» του ελληνικού ποδοσφαίρου φέτος. Οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες έπειτα από έντεκα αγωνιστικές.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι παίκτες των Πορτογάλων προπονητών Πέντρο Μαρτίνς και Αμπέλ Φερέιρα νίκησαν σε οκτώ ματς, ενώ στα υπόλοιπα τρία ήρθαν ισόπαλοι. Στα πέντε τελευταία ματς των δύο ομάδων, για τη Super League, ο ΠΑΟΚ έφυγε δύο φορές με το διπλό, ενώ τις υπόλοιπες τρεις πανηγύρισε ο Ολυμπιακός μπροστά στον κόσμο του. Τελευταία ισοπαλία των δύο καταγράφηκε στις 31/03/2013, όταν το ντέρμπι ολοκληρώθηκε 0-0.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

Από το ντέρμπι του Φαλήρου σ’ εκείνο της Μαδρίτης. Η Ατλέτικο φιλοξενεί στο «Wanda Metropolitano» την Μπαρτσελόνα. Οι «ροχιμπλάνκος» στα πέντε τελευταία ματς για τη La Liga και το Champions League, νίκησαν μόνο στο ένα. Ήρθαν ισόπαλοι με τις Σεβίλλη και Γρανάδα, ενώ ηττήθηκαν από Μπάγερ Λεβερκούζεν και Γιουβέντους. Και στα τέσσερα παιχνίδια που υπέστησαν βαθμολογική απώλεια ήταν εκτός έδρας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες που έδωσαν πήραν τέσσερις φορές το τρίποντο και γνώρισαν την ήττα από τη Λεβάντε εκτός έδρας.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Grand Spinn» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip