Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Στο καλύτερο αγωνιστικό μομέντουμ από το ξεκίνημα της φετινής Α’ Βραζιλίας βρίσκεται η Βάσκο. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Μποταφόγκο που έχει ποιότητα και εμπειρία, αλλά βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με νέο προπονητή να αναλαμβάνει, ενώ παρουσιάζει και μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή της. Στις στοιχηματικές εταιρίες η νίκη των γηπεδούχων προτείνεται στο 2.10, απόδοση που συναντάμε στη στοιχιμαν.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
Facts Αγώνα
- Αγώνας για την 10η αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο Α’ 2026 στο κουπόνι στοιχήματος με τα στατιστικά στοιχήματος. Οι ομάδες στις θέσεις 1-4 της βαθμολογίας, εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στη 2η προκριματική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι ομάδες στις θέσεις 6-11 της βαθμολογίας εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι ομάδες στις θέσεις 17-20 της βαθμολογίας, υποβιβάζονται από τη Serie A. Τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι: 1) βαθμοί, 2) νίκες, 3) διαφορά τερμάτων, 4) γκολ υπέρ, 5) αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων, αλλά μόνο αν είναι ισοβαθμία, ανάμεσα σε δύο κλαμπ, 6) λιγότερες κόκκινες κάρτες, 7) λιγότερες κίτρινες κάρτες, 8) κλήρωση.
- Παραδοσιακό ντέρμπι της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο με την ονομασία «Clássico Alvinegro». Για την Α’ Βραζιλίας 2025 Βάσκο – Μποταφόγκο 0-2 και Μποταφόγκο – Βάσκο 3-0.
- Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 326 φορές στο παρελθόν. Η Βάσκο κέρδισε 137 ματς, η Μποταφόγκο 91 παιχνίδια, ενώ 98 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία.
- Ως γηπεδούχος, το ρεκόρ της Βάσκο απέναντι στην Μποταφόγκο είναι 97 νίκες, 55 ισοπαλίες και 42 ήττες.
- Τα 6/7 συνολικά πιο πρόσφατα ντέρμπι, ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκαν με 2-3 γκολ.
Ενημερωθείτε για τα στατιστικά Α’ Βραζιλίας
Ενημερωθείτε για τις καλύτερες στοιχηματικές προσφορές*
Απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κοριτίμπα για την 9η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας. Η Βάσκο μπήκε δυνατά στο ματς, είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Τσε Τσε στο 24ο λεπτό από ασίστ του Πάουλο Ενρίκε. Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο οι Καριόκας δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το ίδιο τέμπο στο παιχνίδι τους, σταδιακά «έχασαν μέτρα» στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκαν σε παθητικό ρόλο και δέχτηκαν τελικά την ισοφάριση στο 90ο λεπτό,με αυτογκόλ του Αλαν Σαλντίβια.
Η Βάσκο άφησε εκ νέου καλές εντυπώσεις, μπορεί να ήταν περισσότερο προσεχτική στην ανάπτυξη των επιθέσεών της, σε σχέση με τα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί, αλλά και πάλι έδειξε τη διάθεση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να πάρει τον έλεγχο και να πιέσει την αντίπαλη ομάδα. Στα αρνητικά, το γεγονός, ότι η Βάσκο καταναλώνει αρκετή ενέργεια με τον τρόπο παιχνιδού της και ορισμένες φορές η απόδοσή της πέφτει αισθητά σε διαστήματα του ματς και βρίσκεται σε παθητικό ρόλο, με τον αντίπαλο να έχει την υπεροχή και να απειλεί.
Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το ματς με αντίπαλο την Κοριτίμπα ο φορ Μπρένερ (6/1) και δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι, απέναντι στην Μποταφόγκο.
Νίκησε 3-2 τη Μιρασόλ για την 9η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας. Το ματς ήταν συναρπαστικό με την Μποταφόγκο να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Αρτούρ Καμπράλ στο 11ο λεπτό από ασίστ του Εντενίλσον, τη Μιρασόλ να ισοφαρίζει στο 21′ με τον Σαϊλόν, τους Καριόκας να σημειώνουν δεύτερο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξ Τέγιες στο 43ο λεπτό και τρίτο τέρμα με τον Ζούνιορ Σάντος (66′) και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 90’+1 (Ιγκορ Φορμίγκα από ασίστ του Γκαμπριέλ Πίρες).
Στις αναλύσεις αγώνων η Μποταφόγκο είχε μετά από καιρό καλή απόδοση, ήταν περισσότερο δυναμική και κράτησε πιο πολύ την μπάλα στην κατοχή της, ενώ είχε καλές αντεπιθέσεις, όταν χρειάστηκε. Ωστόσο, δέχτηκε εκ νέου αρκετές φάσεις από την αντίπαλη ομάδα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και το τελικό τρίποντο ήρθε με μεγαλύτερη αγωνιία, από όσο θα περίμενε κανείς, έπειτα από μια καλή εμφάνιση. Οι τρεις βαθμοί προσφέρουν ηρεμία και ανακούφιση σε παίκτες και κόσμο, ενώ η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φράνκλιμ Καρβάλιο στη θέση του προπονητή.
Ο Φράνκλιμ Καρβάλιο, 39 ετών Πορτογάλος που ήταν βοηθός του Αρτούρ Ζόρζε το 2024 όταν η Μποταφόγκο έκανε το νταμπλ πρωτάθλημα – Κόπα Λιμπερταδόρες, αναμένεται το Σαββατοκύριακο στη Βραζιλία. Στο ντέρμπι απέναντι στη Βάσκο ρόλο υπηρεσιακού προπονητή θα έχει ο Ροντρίγκο Μπελάο.