Στην καλύτερη χρονικά περίοδο ήρθε η διακοπή των εθνικών ομάδων για την πάλαι πότε κραταιά ομάδα, καθώς στο τελευταίο της ματς υπέστη ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα 4-0 από τη Μίντιλαντ. Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική περισσότερο από ένα 20λεπτο, στη συνέχεια δέχθηκε πίεση, έμεινε πίσω στο 36’, δέχθηκε δεύτερο στο 41’, τρίτο στο 48’, έμεινε με 10 παίκτες στο 50’ και κάπου εκεί τέλειωσαν όλα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 68’.
Η ομάδα είναι σε νέα εποχή, καθώς ανέλαβε νέος τεχνικός ο Γες Τόρουπ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στην Γκενκ. Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν στο Βέλγιο στον πάγκο της Γάνδης και ανέλαβε φέτος την Γκενκ, στην οποία η Κοπεγχάγη έδωσε ένα σεβαστό ποσό για να τον αποδεσμεύσει. Ο Τόρουπ κάθισε σε δύο ματς στον πάγκο της ομάδας, στη νίκη 2-1 επί της Αβάρτα για το Κύπελλο και στη συντριβή από τη Μίντιλαντ.
Ξεκινάει προσπάθεια ανανέωσης και ανάκαμψης και στην κατεύθυνση αυτή απέκτησε τον 15χρονο ποδοσφαιριστή της Μάλμε, Ρόνι Μπάρτζι, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σκανδιναβίας.
Βρίσκεται στην 9η θέση έχοντας συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές, 7 πόντους πίσω από την κορυφή και 4 από την 6άδα.