Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Το πώς θα παρουσιαστούν μετά τη διακοπή, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Το σίγουρο είναι πως πριν από αυτήν, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ είχαν αρκετά προβλήματα να λύσουν. Ανασταλτικά, δεν πατούσαν καλά, έδιναν δικαιώματα και θεωρώ ότι το ματς μπορεί να ανοίξει. Στο 1.82 προσφέρει η Bet365 το G/G+Over 2,5.
Bet builder
Over 1,5 ημίχρονο + Under 5,5 κάρτες + Under 11,5 κόρνερ
Ειδικά στοιχήματα
Γκολ ή ασίστ Σεμένιο
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Facts Αγώνα
- Προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Τα ματς είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί ημίωρη παράταση και, εφόσον δεν υπάρξει νικητής, η διαδικασία των πέναλτι.
- Φέτος στο πρωτάθλημα: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 3-0 (9/11), Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2 (8/2)
- Αισθητά περισσότερες οι νίκες της Λίβερπουλ στα μεταξύ τους (110-58-62).
- Τις δύο πρώτες φορές που τέθηκαν αντιμέτωπες στο Κύπελλο χαμογέλασε η Σίτι, αλλά έκτοτε η Λίβερπουλ μετρά τέσσερις διαδοχικές προκρίσεις.
- Αυτό το ζευγάρι επιβεβαιώνει το ποντάρισμα 2-3 γκολ εδώ και έξι ματς.
- Πέντε Over 2,5 και άλλα τόσα G/G μετρά η Λίβερπουλ στα επτά τελευταία παιχνίδια.
Δείτε τα προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας
Την τελευταία διετία έχει τα θέματά της… Πέρυσι, ήταν και οι πολλοί τραυματισμοί που τη λύγισαν. Φέτος, δεν μπορείς να προσδιορίσεις εύκολα τι την κρατάει πίσω. Έμεινε εκτός Champions League, χάνοντας και στα δύο ματς από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -9 από την Άρσεναλ, με αγώνα λιγότερο.
Ωστόσο, μετά από τόσα χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει κερδίσει ένα πράγμα, ότι όλοι πρέπει να τη σέβονται. Όποιος δεν το κάνει, μπορεί να την πατήσει. Το υπενθύμισε προς πάσα κατεύθυνση ακριβώς πριν τη διακοπή, όταν επικράτησε 2-0 της Άρσεναλ στον τελικό του League Cup.
Σήκωσε το πρώτο τρόπαιο για φέτος και πήρε ψυχολογική ώθηση εν όψει της συνέχειας. Δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση με τους Λονδρέζους και θα μπορούσε να δεχτεί πρώτη γκολ. Άντεξε, έκανε το 1-0 στο 60′ με τον Ο’ Ράιλι μετά το «δώρο» του Κέπα και ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 64′. Στο φινάλε είχε δοκάρι ο Ζεσούς για τους «κανονιέρηδες».
Το πρόγραμμα της Σίτι στη συνέχεια είναι πολύ απαιτητικό. Έχει Τσέλσι εκτός και Άρσεναλ εντός στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον δεν δίνει μεσοβδόμαδα ματς. Γι’ αυτό και μπορεί για την ώρα να αφοσιωθεί πλήρως στη Λίβερπουλ, στην προσπάθειά της να κυνηγήσει μία ακόμη κούπα.
Σταθερά εκτός ο Γκβάρντιολ (στόπερ), ενώ από τεστ ετοιμότητας θα περάσουν οι Ντίας (στόπερ) και Στόουνς (στόπερ).
Απρόσμενα κακή η φετινή της σεζόν… Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που έναν χρόνο πριν πήρε το πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και, κυρίως, συνέπεια, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν.
Παράλληλα, θα ψάξει μία διάκριση, είτε μέσω του Κυπέλλου είτε μέσω της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το θέμα είναι πως έχει να ξεπεράσει πολύ μεγάλα εμπόδια. Στην Ευρώπη, ο επόμενος αντίπαλός της στα προημιτελικά είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Προηγείται όμως η αναμέτρηση του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Σε μία έδρα όπου συνήθως δυσκολεύεται η Λίβερπουλ.
Εάν ήταν καλά, θα κάναμε άλλη συζήτηση, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το επιβεβαίωσαν οι Μέρσεϊσαϊντερς και στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Έχασαν 2-1 από την Μπράιτον έχοντας κάκιστη εικόνα. Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Γουέλμπεκ άνοιξε το σκορ στο 14′ και από ένα σοβαρό λάθος του Ντανκ ο Κέρκεζ ισοφάρισε στο 30′. Ωστόσο, ο Γουέλμπεκ στο 56′ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Θα μπορούσαν να έχουν βάλει και άλλα γκολ οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, δείγμα της κάκιστης ανασταλτικής λειτουργίας της Λίβερπουλ. Έχει πολλά θέματα να λύσει σε άμυνα και επίθεση, καθώς ελάχιστοι παίκτες της φέτος έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Μπήκε στις προπονήσεις ο Ίσακ (φορ), αλλά δεν είναι έτοιμος. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του ο Άλισον (τερμ.). Υπολογίζεται ο Κιέζα (εξτρέμ), προλαβαίνει και ο Σαλάχ (εξτρέμ), εκτός απροόπτου. Ερωτηματικό ο βαθμός ετοιμότητας του Φρίμπονγκ (δ. μπακ), δεν υπολογίζονται Λεόνι (στόπερ), Έντο (χαφ), Μπαΐτσετιτς (χαφ) και Μπράντλεϊ (δ. μπακ).