Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ NOVIBET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η ΑΕΛ Novibet πραγματοποιεί νέο ξεκίνημα με τον Σάββα Παντελίδη, όμως ο Λεβαδειακός παραμένει ένα καλοδουλεμένο και -βάσει εικόνας- σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο από τους φιλοξενούμενους. Δεν πληρώνει καλά ο «ξερός» άσος, αξίζει το ρίσκο με N/G στο 2.22 από τη Stoiximan.
Bet builder
1 ημίχρονο+Under 3,5 γκολ+Over 4,5 κόρνερ Λεβαδειακός
Ειδικά στοιχήματα
Κάρτα και οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα
Over 5,5 σουτ στην εστία Λεβαδειακός
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ NOVIBET
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο κουπόνι.
- Στους 7 τελευταίους αγώνες μεταξύ τους, είτε στη μία, είτε στην άλλη έδρα, η ομάδα που ήταν γηπεδούχος δεν κατάφερε να νικήσει.
- Τριάντα γκολ έχουν επιτευχθεί στους 7 εντός έδρας αγώνες του Λεβαδειακού τη φετινή σεζόν (21 υπέρ – 9 κατά).
- Και οι δύο ομάδες μετρούν 4 over 2,5 στα 5 τελευταία.
- Πέντε σερί G/G αριθμεί ο Λεβαδειακός στο στοίχημα.
Δείτε τα προγνωστικά Ελλάδα
Έφυγε με έναν βαθμό από την Τρίπολη, 1-1 με τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς (7’), ο Λεβαδειακός κυνηγούσε από τα πρώτα λεπτά, είχε κατοχή (28-72%) και ευκαιρίες (6-14 τελικές, 0.42-1.38 xG) και τελικά ισοφάρισε στο 76ο λεπτό με τον Μπάλτσι.
Παρά το γεγονός πως έμεινε δίχως νίκη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, καθώς είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-3), η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τον 5ο Βόλο.
Βρήκε για άλλη μία φορά δίχτυα, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί την κορυφαία επίθεση στη λίγκα, με 31 γκολ ενεργητικό. Μάλιστα, τα 21 εξ αυτών τα έχει πετύχει στο «Λάμπρος Κατσώνης», στο 4-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ του. Σε ένα ματς έχει μείνει άσφαιρη φέτος, στο 0-1 από την ΑΕΚ (14/09).
Τιμωρημένος ο Βέρμπιτς (εξτρέμ , 9/3), εκτός Τσιμπόλα (χαφ, 9/0), Λαμαράνα (χαφ, 3/0) και Αμπού Χάνα (στόπερ, 6/0).
Πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (2-2), στο τελευταίο ματς του Στέλιου Μαλεζά στον πάγκο της. Προηγήθηκε στην πρώτη της… κατεβασιά, με τον Πέρες (37’), είδε το «τριφύλλι» να γυρνάει το ματς (43’, 74’), όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στα… χασομέρια, με πέναλτι του Πασά (90’+9’).
Τον 40χρονο τεχνικό διαδέχτηκε ο Σάββας Παντελίδης, που ξεκίνησε τη χρονιά στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Ακόμη μία… ειδική αποστολή για τον πολύπειρο προπονητή, ο οποίος καλείται να βάλει στον ίσιο δρόμο μία ομάδα που πανηγύρισε μόλις μία νίκη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και καμία στη Λάρισα.
Η ΑΕΛ Novibet έβαλε, μεν, φρένο στο αρνητικό σερί έξι διαδοχικών ηττών, όμως παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, αδυνατώντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Τιμωρημένος ο Γκαράτε (φορ, 12/2), προς αποχώρηση οι Ουάρντα (εξτρέμ), Παπαγεωργίου (δεξί μπακ), Κοβάσεβιτς (αρ. μπακ), Γιούσης (εξτρέμ), Βινιάτο (εξτρέμ).