Kingbet Robot icon
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    16.09.20|07:29

    Φίλιππος Κοτσαύτης Φίλιππος Κοτσαύτης

    Δύσκολο να αλλάξουν στιλ

    δύσκολο-να-αλλάξουν-στιλ-9874

    Τους 35 βαθμούς θα αγγίζει το θερμόμετρο το απόγευμα στη Λευκωσία, την ώρα δηλαδή που η Ομόνοια θα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι μπάλα μπορεί να παιχτεί σε τέτοιες συνθήκες και δεδομένης της κρισιμότητας του ματς; 

    Η Ομόνοια πέρασε δύο αντιπάλους (Αραράτ και Λέγκια) στην παράταση, μετά από ισάριθμα 0-0 στο 90λεπτο, ενώ ο Αστέρας στον προηγούμενο γύρο προκρίθηκε με 1-0 στην Αλβανία, επί των Τιράνων, με γκολ στο 62′. Αναμενόμενα φαβορί, βάσει αποδόσεων, οι Σέρβοι, με συνεχείς παρουσίες σε ομίλους και προφανώς βαρύτερο όνομα στην Ευρώπη. Η Ομόνοια, ωστόσο, έχει αποτινάξει το ρόλο του κομπάρσου των τελευταίων ετών, έχει αξιόλογο προπονητή (Μπεργκ) και ρόστερ και σίγουρα θα το παλέψει. Παίζω στα προγνωστικά στοιχήματος το 1.94 στο Χ ημιχρόνου.

    young

     

    Προγνωστικά στοιχήματος

    Πλήρωσα την γκέλα της Μίντιλαντ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Δανίας. Είχε τον έλεγχο στο ματς με τη Σοντερίσκε, χωρίς βέβαια να κάνει κάτι τρομερό εκτός από ένα σουτ στη ρίζα του δοκαριού στο 51′, πελάγωσε από τη στιγμή που δέχθηκε από… αράουτ το πρώτο γκολ στο 57′, επιτέθηκε άναρχα και έφαγε και δεύτερο στην κόντρα στο 90′. 

    Παραμένει, ωστόσο, ομάδα με επιθετικές αρετές, όπως διαθέτει και η πρωταθλήτρια Ελβετίας, Γιουνγκ Μπόις. Διακυβεύονται πολλά στο μεταξύ τους νοκ-άουτ ματς, το στιλ τους όμως μοιάζει δύσκολο να το αλλάξουν και το G/G στο 1.79 είναι μια τίμια επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος: οι Ελβετοί έφεραν 10 G/G στα 11 τελευταία ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

     

    *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

     

    analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
    Open Eurocups Μεταγραφές
    Close Eurocups Πίσω
    Μεταγραφές Μεταγραφές ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ
    livescore betslip
    • Livescore
    • Betslip