Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

10.09.20|13:19

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Λέικερς, όπως λέμε Κλίπερς

προγνωστικά-νβα-λέικερς-όπως-λέμε-κλί-166842

Το παράδειγμα των συμπολιτών Κλίπερς θέλουν να ακολουθήσουν οι Λέικερς και να κάνουν το 3-1 και οι ίδιοι στους ημιτελικούς της Δύσης. Οι Ρόκετς χρειάζονται ακόμα καλύτερο τον Γουέστμπρουκ, σταθερά καλός ο Ντέιβις στους «λιμνάνθρωπους». Mόνο το over πόντων του συγκλονιστικού Λάουρι πέρασε χθες, καθώς και οι Σέλτικς έχασαν στη δεύτερη παράταση από το Τορόντο και το σκορ στο Νάγκετς-Κλίπερς έμεινε πολύ χαμηλά. Ο Μάρεϊ έβαλε δύο και όχι τρία (που θέλαμε) τρίποντα.

 

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ (02:00)

σκορ σειράς: 1-2

@regular: 2-1

 

XIOYΣΤΟΝ: Μετά το 117-109 προ τετραημέρου, οι Ρόκετς έχασαν ξανά προχθές από τους Λέικερς και βλέπουν πλέον την πλάτη τους στην ημιτελική σειρά της δυτικής περιφέρειας.

Στο 112-102 των «λιμνάνθρωπων» οι Τεξανοί κόλλησαν πάλι στο τέλος, καταγράφοντας -10 σε σχέση με τους αντιπάλους τους ως προς το σκοράρισμα. Δεν έφτασαν οι 33 πόντοι του Τζέιμς Χάρντεν, που έχασε το τριπλ νταμπλ για ένα ριμπάουντ και μία ασίστ (από 9). Αντίστοιχο 30-8-6 κατέγραψε ο έτερος Ολ Σταρ γκαρντ, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις ο μπακ απ ψηλός Τζεφ Γκριν, βάζοντας 16 πόντους. Κανένας άλλος παίκτης όμως του Μάικ Ντ’ Αντόνι δεν ξεπέρασε τους 10. Σοβαρό θέμα έχει προκύψει με τον Ντάνουελ Χάουζ, που θα λείψει και σήμερα και ίσως και στη συνέχεια της ποστ σίζον. Ο σημαντικότατος στο ροτέισιον φόργουορντ φέρεται να παραβίασε το πρωτόκολο της διαβίωσης στη «φούσκα» και απειλείται με δεκαήμερη καραντίνα. Ο ακόμα καλύτερος φόργουορντ-σέντερ Ρόμπερτ Κόβινγκτον χτύπησε σε σύγκρουση στη μύτη και αποχώρησε από το Game 3, αλλά ο προπονητής του λέει πως θα παίξει το βράδυ.

 

Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ: Mε xfactor στην τέταρτη περίοδο τον Ρατζόν Ρόντο και με κοινή συνισταμένη των νικών επί του Χιούστον την καλή άμυνα στο ίδιο διάστημα, οι Λέικερς έκαναν το 2-1.

Εχουν αφήσει πίσω τους το άσχημο ξεκίνημα στη σειρά και κρατώντας στους 20 πόντους τους Τεξανούς στο τελευταίο 12λεπτο (σ.σ: είχαν δεχτεί 17 στο Game 2) κέρδισαν 112-102 και πήραν το προβάδισμα. Ο -ερχόμενος από τον πάγκο- Ρόντο είχε 21 πόντους και 9 ασίστ, μόνο δε στην τέταρτη περίοδο 12-5! Κάτι τέτοιο είχαμε να δούμε σε αντίστοιχο διάστημα αγώνα πλέι οφ από τον Τζέιμς του 2010 με το Κλίβελαντ! Ο ΛεΜπρον έκανε τα δικά του με 36 πόντους, 7 ριμπάουντ και (μόνο, αφού γύρισε ο Ρόντο κι επιτέλους υπάρχει κι άλλος δημιουργός…) 5 ασίστ, στο 26-15-6 η συνεισφορά του Αντονι Ντέιβις στις βασικές κατηγορίες. Μοναδική απουσία η γνωστή: ο απών στην Ντίσνεϊλαντ κόμπο γκαρντ Εϊβερι Μπράντλεϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν θα υποκύψουν έτσι εύκολα οι Ρόκετς, προς το παρόν όμως πάμε με το μομέντουμ των Λέικερς και με το… προχθεσινό ποντάρισμά μας, που μας πήγε στο ταμείο. Νίκη δηλαδή των Καλιφορνέζων ξανά με τουλάχιστον 5 πόντους διαφορά. O Ντέιβις βάζει 32 πόντους κατά μέσο όσο στις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις του και λογικά θα πάρει περισσότερες από τις μόλις 13 προχθεσινές προσπάθειες (που και πάλι έριξε 26άρα…). Ο δε Γουέστμπρουκ του Χιούστον παίζει πλέον δίχως χρονικούς περιορισμούς και προέρχεται από 30άρα – την πρώτη του μετά από οκτώ δικές του εμφανίσεις. Είχε ξεκινήσει με 24 πόντους τη σειρά με την ομάδα του Λος Αντζελες και θέλουμε ακριβώς τόσους από δαύτον και σήμερα.

 Ράσελ Γουέστμπρουκ (Χιούστον): Over 23,5 πόντοι

Αντονι Ντέιβις (Λ. Α. Λέικερς): Over 28,5 πόντοι

             

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ (-4,5) 2             1.83       Pamestoixima.gr

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip