Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

07.09.20|13:12

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Καλιφορνέζικη ανάκτηση

προγνωστικά-νβα-καλιφορνέζικη-ανάκτ-166988

Να απαντήσουν στην ισοφάριση των Νάγκετς και να κάνουν το 2-1 θέλουν οι Κλίπερς στους δυτικούς ημιτελικούς, ενώ στους ανατολικούς για κάτι ανάλογο πάνε και οι Σέλτικς. Το υπέρ τους 2-0 επί των Ράπτορς έγινε 2-2, καιρός να βγάλουν αντίδραση. Χάρελ και Τέιτουμ τα ειδικά μας πονταρίσματα. Προχθές είχε περάσει μόνο ο Γιόκιτς – όχι δηλαδή ο Γουόκερ, η Βοστώνη και οι πόντοι των Κλίπερς.

 

TOPONTO – ΒΟΣΤΩΝΗ (01:30)

σκορ σειράς: 2-2

@regular: 1-3

 

ΤΟΡΟΝΤΟ: Αυτήν τη φορά δεν χρειάστηκαν θαύματα (όπως στο Game 3 με το τρίποντο σε νεκρό χρόνο -και με την επαναφορά στο 0,5’’- του Οου Τζι Ανουνόμπι), αλλά απλώς να βασιστούν στους Big-3 τους.

Οι Ράπτορς επικράτησαν 100-93 των Σέλτικς κι ισοφάρισαν 2-2, με τους Κάιλ Λάουρι (22-11-7), Φρεντ ΒανΦλιτ (17-6-6) και Πασκάλ Σιακάμ (23 π., 11 ριμπ.) να αγωνίζονται από 44 έως 46 λεπτά! Καταπληκτικός για μία ακόμα φορά ο έκτος παίκτης Σερζ Ιμπάκα. Ο Ισπανοκονγκολέζος ψηλός πρόλαβε σε 22’ να σημειώσει 18 πόντους με 4/4 τρίποντα (!) και να κατεβάσει 7 ριμπάουντ. Αν μη τι άλλο, έχουν ψυχή οι πρωταθλητές. Υπενθυμίζουμε πως και πέρυσι είχαν βρεθεί στο 0-2 από το Μιλγουόκι, συνεχίζοντας με τέσσερις διαδοχικές νίκες. Μακροχρόνια η… ανετοιμότητα των ούτως ή άλλων ανενεργών συνήθως Οσέι Μπρίσετ και Πάτρικ ΜακΚο.

 

 

ΒΟΣΤΩΝΗ: Διαγωνισμό αστοχίας έξω από τα 7,25 μ. έκαναν οι Σέλτικς στον τέταρτο ημιτελικό της ανατολικής περιφέρειας κι έχασαν εύλογα 100-93 από το Τορόντο. Είχαν μόλις 7/35 τρίποντα, ήτοι 20%. Επτά μπορεί να βάλει συνολικά στην καλή του μέρα ένας καλός παίκτης τους.

Ο Κέμπα Γουόκερ, επί παραδείγματι, ο οποίος όμως πήρε μόλις εννιά προσπάθειες (κι έβαλε 15 πόντους, δεν ήταν δηλαδή και τόσο άστοχος όσο οι περισσότεροι συμπαίκτες του) κι είπε μετά το τέλος πως «είναι απαράδεκτο να περιορίζομαι σε τόσο λίγες, πρέπει να γίνω πιο επιθετικός». Τώρα είναι αργά (για μας, που σε είχαμε προτείνει στο over 26,6 μαζί με ασίστ – έδωσε 8)… Πρώτος σκόρερ με 24άρα ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ, αλλά και δαύτος με 1/6 τρίποντα. Ο βασικός σμολ φόργουορντ Γκόρντον Χέιγουορντ έχει επιστρέψει στη «φούσκα», μα δεν είναι ακόμα διαθέσιμος. Δίπλα στη γυναίκα του λόγω γεννητουριών ο σέντερ Βενσάν Πουαριέ, αμφίβολοι οι επίσης εκτός ροτέισιον Τζαβόντε Γκριν και Τρεμόντ Γουέιτερς (γκαρντ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αφησαν τα κόκαλά τους στο παρκέ προχθές οι καλύτεροι παίκτες των Ράπτορς και μπορεί να εμφανιστούν σημάδια κόπωσης. Υπήρξαν και Σέλτικς με 40+ λεπτά, αλλά το δικό τους ροτέισιον έχει ανοίξει στους εννιά παίκτες, ενώ των Καναδών έχει κλείσει στους επτά. Προκρίνουμε Βοστώνη με την ελάχιστη δυνατή διαφορά. Ηγετική φυσιογνωμία της, ο Τέιτουμ έχει ξεπεράσει οκτώ φορές στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους 20 πόντους. Στα μισά από αυτά σημείωσε τουλάχιστον 29, συνεπώς το όριο των 25,5 μας κάνει (ώστε να κατευθυνθούμε) στο over.

Tζέισον Τέιτουμ (Βοστώνη): Over 25,5 πόντοι

 

 

ΝΤΕΝΒΕΡ – Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ (04:00)

σκορ σειράς: 1-1

@regular: 1-2

 

ΝΤΕΝΒΕΡ: Στον αστερισμό του Νίκολα Γιόκιτς… Ο Σέρβος σέντερ μπήκε προχθές αποφασισμένος να απαντήσει στους Κλίπερς, «πυροβολούσε» από το ξεκίνημα (κυρίως μάλιστα με τρίποντα) και οδήγησε τους Νάγκετς σε θρίαμβο με 110-101 και το 1-1.

Με 19 πόντους μπροστά βρέθηκε η παρέα του στο τέλος της πρώτης περιόδου, στο τέλος ωστόσο του παιχνιδιού έγινε γνωστό ότι χτύπησε τον δεξιό του καρπό και δίνεται αμφίβολος για σήμερα! Τελείωσε με 26 πόντους σε άκρως οικονομική συσκευασία (10/17 σουτ, εκ των οποίων τα 4/5 τρίποντα), 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 μπλοκ. Επανήλθε στις πολύ καλές εμφανίσεις ο έτερος ηγέτης του Μάικ Μαλόουν, ο γκαρντ Τζαμάλ Μάρεϊ των 27 πόντων και 6 ασίστ. Σπουδαία αμυντική δουλειά από τον προσφάτως αποθεραπευθέντα σούτινγκ γκαρντ Γκάρι Χάρις, που έβαλε και 13 ποντάκια. Πάντα στα πιτς βρίσκεται ο βασικός σμολ φόργουορντ Γουίλ Μπάρτον.

 

 

Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ: Επί 15 αγώνες σε ποστ σίζον, ο Κουάι Λέοναρντ έριχνε (τουλάχιστον) 20άρες. Επί 47 αγώνες σημείωνε μίνιμουμ 15 ποντάκια. Προχθές έμεινε στους 13 -με ισάριθμα χαμένα σουτ- και η παρέα του ισοφαρίστηκε.

Αυτή είναι η συνοπτική εξήγηση της ήττας των Κλίπερς με 110-101 από τους Νάγκετς. Ο έτερος σούπερ σταρ τους, Πολ Τζορτζ, ήταν καλύτερος με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, όχι όμως… τόσο καλός όσο είναι συνήθως ο MVP των περσινών τελικών. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς μπήκε χαλαρά, ενθυμούμενη και την εύκολη επικράτηση στο πρώτο ματς, δεχόμενη 44 πόντους στην εναρκτήρια περίοδο. Μετά έτρεχε και δεν έφτανε. Επτά παίκτες του έμπειρου κόουτς ήταν διψήφιοι στο σκοράρισμα, καλύτερός τους ο σέντερ Ιβιτσα Ζούμπατς των 15 πόντων και 9 ριμπάουντ σε 20 λεπτά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα είναι τεράστια έκπληξη δεύτερη συνεχής υποτονική εμφάνιση από τον Λέοναρντ, γι’ αυτό και πάμε με τη νίκη των Κλίπερς στο 8+. Αλλωστε υπάρχει και το θέμα του Γιόκιτς… Πιάνουμε στοιχηματικά για πρώτη φορά στα πλέι οφ και τον Χάρελ, που δείχνει σιγά-σιγά να ζεσταίνεται. Ηταν διψήφιος στο σκοράρισμα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς των Καλιφορνέζων ο κορυφαίος έκτος παίκτης για φέτος της λίγκας και αν αγωνιστεί πάλι κοντά στα 20 λεπτά, θα ξεπεράσει λογικά τους 11 πόντους. Στην κανονική περίοδο έβαζε 18,6.

Moντρέζλ Χάρελ (Λ. Α. Κλίπερς): Over 11,5 πόντοι

 

1:30 ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ – ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ 2 1.86 Stoiximan
4:00 ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ – Λ.Α. ΚΛΙΠΕΡΣ 2 (-7,5) 1.75 Stoiximan

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip