Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.09.20|13:27

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: H ώρα του Γιάννη

προγνωστικά-νβα-h-ώρα-του-γιάννη-167063

Μετά την υποτονική του εμφάνιση στο πρώτο ματς, ο Αντετοκούνμπο θα θελήσει να κλείσει στόματα. Πάντως το Μιλγουόκι εξακολουθεί να δίνεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις κι έτσι με χάντικαπ πάμε προς το διπλό. Ανάποδα κινούμαστε και στον έβδομο προημιτελικό της Δύσης: Χιούστον μεν για τη νίκη-πρόκριση, Κρις Πολ δε (της Οκλαχόμα) για το σκοράρισμα. Ντένβερ (που όντως νίκησε με την ελάχιστη δυνατή διαφορά τη Γιούτα) και Γιόκιτς (30 π. στους 24,5 παρά τo… κολεγιακό 80-78) πέρασαν χθες, στο άλλο ματς όμως το Τορόντο έχασε 102-99 από τη Βοστώνη και ο ΒανΦλιτ το σουτ που θα το έστελνε στην παράταση – και τον ίδιο πάνω από τους 19 πόντους (έβαλε ακριβώς τόσους στους 19,5)…

 

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ – MAΪΑΜΙ (01:30)

σκορ σειράς: 0-1

@regular: 1-2

 

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ: Οπως και με το Ορλάντο στην προημιτελική σειρά της Ανατολής, οι Μπακς ξεκίνησαν με ήττα τη σειρά. Μόνο που η έτερη ομάδα της Φλόριντα στο ΝΒΑ είναι δυο κλάσεις ανώτερη από τη Μάτζικ…

Το Μαϊάμι κέρδισε 115-104, με το Μιλγουόκι να «ξεθυμαίνει» μετά το υπέρ του 40-29 της πρώτης περιόδου και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένει χαμηλά: 18 πόντοι, παίρνοντας μονάχα 12 προσπάθειες εντός παιδιάς κι έχοντας το άθλιο 4/12 από τη γραμμή. Δεν στάθηκαν αρκετοί οι 28 πόντοι του Κρις Μίντλετον και οι 24 του Μπρουκ Λόπεζ. Δεν μπορούμε καν να θεωρήσουμε διακριθέντα τον τελευταίο διότι αγωνίστηκε 27 λεπτά και δεν μάζεψε ούτε ένα αμυντικό ριμπάουντ! Δεν προπονήθηκε ούτε χθες ο βασικός πόιντ γκαρντ Ερικ Μπλέντσο κι έτσι δίνεται εύλογα εξαιρετικός αμφίβολος. Ο Τζορτζ Χιλ που ξεκίνησε προχθές στη θέση του δεν έκανε και πολλά (8 π., 4 ασ.).

ΜΑΪΑΜΙ: Aήττητο παραμένει στην ποστ σίζον το Μαϊάμι, δεδομένου ότι είχε «σκουπίσει» στον πρώτο γύρο τους Πέισερς. Προχώρησε σε άτυπο μπρέικ (δεδομένου ότι δεν υπάρχουν φέτος έδρες) με το «καλημέρα» και με αντιπάλους τους Μπακς.

Στο 115-104 τη διαφορά την έκανε ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο ηγέτης του Ερικ Σπέλστρα έριξε 40άρα, αστοχώντας μάλιστα σε μόνο επτά σουτ (13/20 εντός παιδιάς). Πήρε την μπάλα στα κρίσιμα σημεία και την έβαλε στο καλάθι, έπαιξε καλή άμυνα, έκανε τα πάντα. Γενικότερα η άμυνα ήταν το «κλειδί», μια και η Χιτ δέχτηκε μόλις 41 πόντους μετά την ανάπαυλα – μόνο στην πρώτη περίοδο είχε δεχτεί 40! Σταθερά σούπερ στα πλέι οφ ο πόιντ γκαρντ Γκόραν Ντράγκιτς, που σημείωσε 27 πόντους κι είχε επίσης 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Δεν προβληματίζουν οι απουσίες του σούτινγκ γκαρντ Γκέιμπ Βίνσεντ και του ψηλού Κρις Σίλβα, διότι δεν βρίσκονται στο ροτέισιον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα για τους Μπακς το ότι τα τρίποντα μπήκαν (16/35) και παρ’ όλα αυτά στο τέλος έχασαν καθαρά. Με «μαξιλαράκι» 7,5 πόντων κινούμαστε πάλι προς το διπλό, ωστόσο πιο safe επιλογή δείχνει το σκοράρισμα του Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης μπορεί να πάρει και υπερδιπλάσιες προσπάθειες από τις προχθεσινές, ενώ έγινε και (δικαιολογημένα) δέκτης κριτικής από συναδέλφους του επειδή σε εύλογη απορία δημοσιογράφου, τον ρώτησε γιατί… έκανε την ερώτηση. Στις τρεις από τις τέσσερις νίκες επί του Ορλάντο είχε ξεπεράσει τους 30 πόντους, στο 130-116 επί του (ελλιπούς πάντως) Μαϊάμι μέσα στη «φούσκα» είχε ρίξει 33άρα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι): Over 31,5 πόντοι

 

 

XIOΥΣΤΟΝ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ (04:00)

σκορ σειράς: 3-3

@regular: 1-2

 

ΧΙΟΥΣΤΟΝ: Στα… λάθη φαίνεται πως θα παιχτεί η πρόκριση (ή μη) για τους Ρόκετς. Στα τρία παιχνίδια που νίκησαν -με χαρακτηριστική μάλιστα άνεση- την Οκλαχόμα, είχαν υποπέσει σε μόλις 8,3 κατά μέσο όρο. Στα άλλα τρία έκαναν 17,3…

Προχθές υπέπεσαν σε 22 (!) και έχασαν 104-100, με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν 3-3. Τα έκανε μαντάρα στις τελευταίες κατοχές του αγώνα ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος έμεινε στο 17-4-3 στις βασικές κατηγορίες και μάλλον θα έχει πάλι χρονικό περιορισμό συμμετοχής. Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε αντιστοίχως 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, θετικός και ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον των 18 πόντων, 5 ριμπάουντ και 5 κλεψιμάτων. Πλην του εμφανώς ανέτοιμου ακόμα Γουέστμπρουκ, ο Μάικ Ντ’ Αντόνι δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

ΟΚΛΑΧΟΜΑ: Τρεις βαριές ήττες και τρεις οριακές νίκες μετρά η Οκλαχόμα στη σειρά με το Χιούστον, αλλά το θέμα είναι ότι (μετά μάλιστα το αρχικό 0-2) έχει ισοφαρίσει 3-3 και απέχει μία ακόμα νίκη από τους ημιτελικούς της Δύσης.

Μιλάμε πάντα για την ομάδα που βάσει αποδόσεων πριν την έναρξη της περιόδου είχε κάτω από 1% πιθανότητες να μπει στην ποστ σίζον, έτσι; Ο Κρις Πολ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Μπίλι Ντόνοβαν και στο προχθεσινό 104-100, καταγράφοντας 28-7-3-3 (κλεψίματα τα τελευταία). Από το ναδίρ στο ζενίθ ο Ντανίλο Γκαλινάρι, που εκτέλεσε με 25 πόντους και 4/9 τρίποντα τους Τεξανούς. Πρέπει πάντως να ανεβάσει στροφές ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, που έμεινε στα 10 ποντάκια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν πείθουν οι Ρόκετς, αλλά έχουν πολύ περισσότερο ταλέντο από την Οκλαχόμα κι έτσι θα ποντάρουμε στον άσο με 5 πόντους διαφορά. Αλλωστε όταν κερδίζουν, το κάνουν εμφαντικά: όλες οι νίκες τους είναι διψήφιες και η πιο πρόσφατη με 34 πόντους διαφορά… Ως προς το σκοράρισμα επιλέγουμε τον φορμαρισμένο Κρις Πολ, που έχει βαλθεί να αποκλείσει την πρώην του. Πιο clutch NBAer φέτος, ο βετεράνος πόιντ γκαρντ έχει σημειώσει μίνιμουμ 26 πόντους στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις με το Χιούστον.

Κρις Πολ (Οκλαχόμα): Over 22,5 πόντοι

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

                                         

ΠΡΟΤΑΣΗ

 

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ – ΜΑΪΑΜΙ 2 (7,5) 1.74 Novibet
ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ 1 (-4,5) 1.77 Stoiximan

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip