Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.12.20|11:10

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Συλλήψεις σε μαγαζί με παράνομα φρουτάκια

συλλήψεις-σε-μαγαζί-με-παράνομα-φρουτ-161152

Ενα κατάστημα με παράνομα τυχερά παιχνίδια εντόπισε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου. Κατά την έφοδο των ανδρών της Δ.Ο.Α., πραγματοποιήθηκαν επτά προσαγωγές, από τις οποίες οι τέσσερις μετατράπηκαν σε συλλήψεις, για διοργάνωση και συμμετοχή σε μη αδειοδοτημένα τυχερά παιχνίδια και για παράβαση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

 

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν η προσωρινά υπεύθυνη του χώρου, ένας «τσιλιαδόρος», καθώς και δύο παίκτες. Αρχικά προσήχθησαν ακόμα τρία άτομα που βρίσκονταν στο χώρο, κατά των οποίων δεν προέκυψε συμμετοχή σε παιχνίδια. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ σε βάρος της προσωρινά υπεύθυνης η δικογραφία περιλαμβάνει και παραβίαση της νομοθεσίας για την πρόληψη ασθενειών και τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή. Στην δικογραφία περιλαμβάνεται, ως συγκατηγορούμενος για τα ίδια αδικήματα, και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται για να συλληφθεί.

Στους συλληφθέντες, στον ιδιοκτήτη, αλλά και στους τρεις θαμώνες που αφέθηκαν ελεύθεροι, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 13.100 ευρώ για παράνομη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κατά παράβαση των νόμων για την προστασία της δημόσιας υγείας, για παραβάσεις των μέτρων αποτροπής και διάδοσης του κορωνοϊού και για άσκοπη μετακίνηση.

Κατά την έρευνα στο χώρο κατασχέθηκαν έντεκα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών χωρίς άδεια, κάμερες επιτήρησης και 125 ευρώ.

Φαίνεται λοιπόν ότι τα νόμιμα διαδικτυακά καζίνο δεν είναι αρκετά για κάποιους συμπολίτες μας. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη περίπτωση παράνομου τζογαρίσματος που έρχεται στην επιφάνεια εν μέσω λόκνταουν. Εχουν γίνει γνωστές ήδη πέντε αστυνομικές έφοδοι σε παράνομες λέσχες, ενώ την περασμένη βδομάδα ένας από τους θαμώνες σε παράνομη λέσχη πόκερ στη Ρόδο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip