Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

10.04.20|09:50

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Πόνταρε να μπει γκολ πίσω από τη σέντρα και κέρδισε 25.000! (Video)

πόνταρε-να-μπει-γκολ-πίσω-από-τη-σέντρα-171342

Στο Betting Stories θα βλέπετε τα πιο πιθανά και… απίθανα στοιχήματα σε όλο τον κόσμο. Σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και λοιπά αθλήματα συναντάμε απίστευτα γεγονότα, μεγάλα ταμεία, μεγάλους… κουβάδες, αλλά και στοιχήματα που πέρασαν στην ιστορία! Σε ένα από αυτά, θα θυμηθούμε τι έγινε στο Κύπελλο Αγγλίας πριν από 13 χρόνια.

Γκολ ο Αλόνσο πίσω από τη σέντρα!

7 Ιανουαρίου 2006: Για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, η Λίβερπουλ πηγαίνει στο Λούτον για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-5 υπέρ των «κόκκινων».

 

[opap]

 

Ενας οπαδός της Λίβερπουλ, ο Αντριαν Χέιγουορντ, είχε τη φαεινή ιδέα να ποντάρει σε κάτι που έμοιαζε… εξωπραγματικό! Συγκεκριμένα, να σκοράρει πίσω από το κέντρο ο Τσάμπι Αλόνσο! Οχι απλά κάποια από τις δύο ομάδες, αλλά ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής! Η απόδοση ήταν στο 125.00 και ο 42χρονος πόνταρε 200 λίρες!

Το ματς βρίσκεται στις καθυστερήσεις. Η Λούτον βρίσκεται πίσω στο σκορ με 4-3 και κερδίζει κόρνερ. Ο τερματοφύλακας της, Μπέρεσφορντ, ανεβαίνει στην αντίπαλη περιοχή μήπως βοηθήσει ώστε να φτάσει η ομάδα του στην ισοφάριση. Η μπάλα απομακρύνεται, φτάνει στον Τσάμπι Αλόνσο, εκείνος βλέπει το τέρμα κενό από τερματοφύλακα και αποφασίζει να σουτάρει με το αριστερό. Δείτε το βίντεο για να δείτε την κατάληξη της φάσης!

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

Εμπνευση

«Είμαι φαν της Λίβερπουλ εδώ και 26 χρόνια και παρατήρησα την προηγούμενη σεζόν (2004-05) ότι ο Αλόνσο επιχείρησε αρκετά σουτ πίσω από το κέντρο. Δεν γινόταν να βγάλω από το μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα το έβαζε», δήλωσε ο Αντριαν και συνέχισε:

«Μόλις τοποθέτησα το στοίχημα είχα πιστέψει ότι θα το πιάσω, όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας ανεβεί προς την αντίπαλη περιοχή για το κόρνερ. Είδα τον τερματοφύλακα να ανεβαίνει τελικά στο κόρνερ… νόμιζα ότι θα έβγαινε έξω η μπάλα. Οταν μπήκε μέσα, τρελάθηκα!».

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip