Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

06.08.21|10:17

Kingbet Kingbet

Αποχωρεί ο Μέσι! Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του

αποχωρεί-ο-μέσι-ποια-θα-είναι-η-επόμενη-167337

Επειτα από 21 χρόνια στη Βαρκελώνη, ένας από τους πλέον εμβληματικούς παίκτες της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι, αποχωρεί από τον σύλλογο. Ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν επήλθε συμφωνία για το συμβόλαιο του 34χρονου αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής και κατ’ επέκταση είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει νέα ομάδα. Πολλοί σύλλογοι ερίζουν, βεβαίως, για τον έξι φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας και η Novibet προσφέρει αποδόσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία!” width=”50%”]

 

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο συμβόλαιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα έληξε την 1η Ιουλίου και αρχικά υπήρξε προφορική συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με μειωμένες αποδοχές, όμως οι κανονισμοί του Ισπανικού Πρωταθλήματος δεν επέτρεψαν την οριστικοποίησή της.

Πλέον κάποιοι από τους πλουσιότερους συλλόγους της Ευρώπης θα προσπαθήσουν να κάνουν δικό τους τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής του ποδοσφαίρου. Βάσει αποδόσεων προβάδισμα έχει η Παρί Σεν Ζερμέν, που φέτος με εντυπωσιακές μεταγραφές έχει χτίσει μια πραγματική ντριμ τιμ. Αλλωστε, πριν από μόλις δύο βδομάδες, ο νέος στόπερ των Παριζιάνων και πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, απεύθυνε κάλεσμα στον Μέσι να τον ακολουθήσει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Δεύτερο φαβορί μία ομάδα που λίγο έλειψε να αποκτήσει τον Αργεντινό πριν από ένα χρόνο, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, του μέντορα του Μέσι, από την εποχή που συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα και παρέα κατέκτησαν ό,τι μπορεί να κατακτηθεί.

Στον πίνακα των αποδόσεων συναντάμε ακόμα την Ιντερ Μαϊάμι, του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά και τον παιδικό «έρωτα» του ποδοσφαιριστή, τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

 

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία!” width=”50%”]

 

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip