Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.07.21|16:08

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Κέρδισε 1.200 ευρώ με το δοκάρι του Εμερσον (φωτό)

κέρδισε-1-200-ευρώ-με-το-δοκάρι-του-εμερσον-170067

Αν έχεις έμπνευση, ποιος μπορεί να σε σταματήσει; Ενας παίκτης του στοιχήματος εξασφάλισε… άνετες διακοπές χάρη σε ένα τρελό ποντάρισμα που βγήκε αληθινό.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Ενα Free Bet των δέκα ευρώ μετατράπηκε σε κέρδη 1.190 ευρώ, αφού παίχτηκε στο ενδεχόμενο να έχει δοκάρι ο Εμερσον στην πλατφόρμα της Stoiximan. Αν δεν μιλούσαμε για Free Bet, θα λέγαμε σίγουρα πως το ρίσκο απέδωσε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ινσίνιε κατέβηκε από αριστερά, προσπάθησε να περάσει τον Αθπιλικουέτα και η μπάλα από την κόντρα έφτασε στον Εμερσον. Ο Ιταλοβραζιλιάνος μπακ έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ουνάι Σιμόν.

Ο παίκτης του στοιχήματος που είχε βάλει το δωρεάν στοίχημά του στο δοκάρι του Εμερσον, το πανηγύρισε περισσότερο και από γκολ. Αλλωστε, μεταξύ μας, το να πετύχεις το δοκάρι είναι πιο δύσκολο…

 

Στοιχημα νικηφόρο

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Παίξε νόμιμα και αξιόπιστα ΚΕΘΕΑ: 2109215776/21+ ετών/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip