Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

12.04.24|19:00

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming Ζωντανά (12/04)

ολυμπιακός-φενέρμπαχτσε-live-streaming-ζωντανά-12-04-290177

Έπειτα από τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα πλαίσια της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής για τη regular season της Euroleague στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Δείτε τον αγώνα σε livestreaming ζωντανά ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 12/04/2024

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γήπεδο: Piece and Friendship Stadium

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Στην προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων επί τουρκικού εδάφους, ο Ολυμπιακός προσπάθησε μέχρι τέλους να φύγει με το διπλό από το παρκέ της Ulker Sports Arena στα προγνωστικά στοιχήματος. Εν τέλει υπέκυψε στην ανωτερότητα της τουρκικής ομάδας που είχε ακόμα τον Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της.

Oλυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming

Ο Ολυμπιακός έκανε για μία ακόμα φορά το καθήκον του και έφυγε το ροζ φύλλο αγώνα από το Βελιγράδι. Η ελληνική ομάδα μπορεί να πήγε ένα ακόμα παιχνίδι σε υψηλό σκορ, αλλά εν τέλει δεν προδόθηκε από την αμυντική της ανισορροπία και κλείδωσε την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παραμένει στην πέμπτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με ρεκόρ 21-12 και είναι το τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της euroleague.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming Ζωντανά (12/04)

Ο Μόουζες Ράιτ ήταν ξανά ο κορυφαίος για την ομάδα του. Ο Αμερικανός σέντερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους, οι 18 εκ των οποίων στην τέταρτη περίοδο, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ. Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος μέτρησε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Ουόκαπ να προσθέτει 12 πόντους με 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να τη νίκη απέναντι στην Εφές προ ολίγων ημερών και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs της Euroleague που κοντοζυγώνουν. Μοιραίος για την τουρκική ομάδα ήταν ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, που μετά από τους 50 πόντους που πέτυχε απέναντι στην Άλμπα, έμεινε στους 10 με μόλις 2/11 σουτ και είχε και ένα άστοχο στο φινάλε για τη νίκη.

Στο 20-13 έπεσε η ομάδα του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους (15-2 εντός και 5-11 εκτός έδρας), αλλά μπορεί ακόμη να προσπεράσει τον Ολυμπιακό αν τον νικήσει την Παρασκευή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα προγνωστικά Euroleague. Να σημειωθεί ότι σήμερα, Δευτέρα, η Φενέρ καλείται να αντιμετωπίσει για μία ακόμα φορά την Εφές στο ντέρμπι που θα κρίνει την πρώτη θέση της βαθμολογίας στο τουρκικό πρωτάθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming 12/04

Λίγο πριν τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα, καλά δουλεμένη. Θα παλέψουμε για τη νίκη, αλλά φυσικά θα είναι μάχη».

Για το γεγονός ότι η Φενέρ έχει σέντερ που σουτάρουν από την περιφέρεια όπως ο Παπαγιάννης και ο Σανλί και πώς θα το διαχειριστεί: «Αυτή είναι ερώτηση για τον κόουτς. Εγώ θα ακολουθήσω το πλάνο του κόουτς. Αν μου πει να πάω ψηλά, θα το κάνω. Εάν μου πει να μείνω πίσω, θα το κάνω και θα ζήσουμε με το αποτέλεσμα. Θα το κάνω. Θα αποφασίσει ο κόουτς και θα παίξουμε με βάση το πλάνο του».

Φαλ

Για τα playoffs και εάν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μονακό: «Δεν έχω προτίμηση. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες, με ίδιο ρεκόρ, κάτι που λέει πολλά. Δεν έχει σημασία με ποιον θα παίξουμε. Είναι διαφορετικές ομάδες, παίζουν διαφορετικό μπάσκετ, αλλά με όποιον και να παίξουμε θα είναι δύσκολη σειρά, ειδικά επειδή δεν έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Ειλικρινά δεν έχω κάποια προτίμηση».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο σκληροτράχηλο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, στο τέλος όμως πάτησε το γκάζι και πήρε τη νίκη (91-83) για να ανέβει στο 22-2 και να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης για τα στατιστικά στοιχήματος (12-1 εντός και 10-1 εκτός έδρας).

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν σπουδαίος στο δεύτερο μέρος σε άμυνα κι επίθεση και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έδωσε σημαντικές βοήθειες. Ο Μόουζες Ράιτ ήταν και πάλι πληθωρικός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε έξι παίκτες του με διψήφιο αριθμό πόντων, σε ένα απόγευμα που αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά το ανταγωνιστικό πνεύμα που υπάρχει στη Stoiximan Basket League.

Olympiacos Fenerbahce Live Streaming

Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Τετάρτη (10/4) ο Φιλίπ Πετρούσεβ κι ο Νικόλα Μιλουτίνοβ, που μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δωδεκάδα των ερυθρόλευκων. Ωστόσο, η συμμετοχή τους στο ματς της Παρασκευής (12/4) με τη Φενέρμπαχτσε, για την 34η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, παραμένει αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Οι δύο Σέρβοι έχουν χάσει έδαφος, με τον Μιλουτίνοβ πολύ περισσότερο, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να θέλει να τους βάλει με προσοχή στη δράση εν όψει των playoffs της EuroLeague.

Tην Πέμπτη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής αλλά και των playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης: «Συζητιέται αν εμείς θα επιλέξουμε αντίπαλο; Διαχρονικά ο Ολυμπιακός δεν το έχει κάνει ποτέ, ούτε εγώ, ούτε κανείς από τους παίκτες μας. Σεβόμαστε την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Έχουμε κάνει 21 νίκες στην Ευρωλίγκα. Θεωρούμε πολύ τιμητικό για την ομάδα ότι για 3η σερί χρονιά είμαστε στα Play Offs και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για το Final Four.

Κατά την δική μου αξιολόγηση είναι μεγάλη επιτυχία, με βάση τις συνθήκες που είχαμε φέτος. Εννοείται θα σεβαστούμε και την προσπάθεια μας και τον αντίπαλο, θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και τον κόσμο που έκανε ακόμα ένα sold out εδώ και τόσο καιρό. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και μεγάλο ανταγωνισμό, όπως αρμόζει σε δύο ομάδες playoffs. Η Ευρωλίγκα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Στην μία νίκη κρίνεται η δεύτερη θέση με την έκτη. Μία άτυχη στιγμή, μία τυχερή κάποιου άλλου διαμορφώνει αυτή τη κατάσταση. Αλλά αυτό είναι, αυτές είναι οι συνθήκες που πρέπει να παίξουμε».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Αναφερόμενος στο προφίλ της Φενέρμπαχτσε, ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα που, αυτή τη στιγμή παίζει πάρα πολύ καλά, με βάση τα αποτελέσματα. Έχει ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι της. Σουτάρει τον ίδιο αριθμό διπόντων και τριπόντων.

Έχει 5-6 παίκτες που παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ουίλμπεκιν, Μπιμπέροβιτς, Σανλί, Χέιζ, έχουν καλά νούμερα, σουτάρουν πολύ, παίζουν καλά. Γενικά είναι μια ομάδα με μεγάλο μ.ο πόντων επί Σάρας και προφανώς θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει κάνει έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, όπως εμείς. Και ο Παπαγιάννης και ο Σανλί σουτάρουν καλά. Είναι μια ομάδα που από το τρίποντο σου δημιουργεί προβλήματα και χρειάζεται μια πολύ καλή συνολική προσπάθεια ομαδικά για να τα καταφέρουμε».

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, να δείτε τα καλύτερα και πιο έγκυρα προγνωστικά για τα ντέρμπι που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ευρώπη και να απολαύσετε τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip