Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της απόψε στο ΟΑΚΑ απέναντι στο Βέλγιο στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ που ακολουθεί. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει την ευκαιρία να κάνει μεγάλο rotation, προκειμένου να δει στο παρκέ όλα όσα σχεδιάζει στο πινακάκι του την τελευταία εβδομάδα και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.
Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει τις αποδόσεις και οι επιλογές στα ειδικά πληρώνουν για τα… καλά.
Πρώτο φιλικό – Χαμηλό σκορ
Πάντα τα πρώτα φιλικά είναι σαν μια προπόνηση με ανοιχτό κοινό. Με δεδομένο πως η ομάδα ακόμα είναι υπό κατασκευή θα μπορούσαμε να πούμε πως θα επικρατεί μια αμηχανία μεταξύ όλων των παικτών, σαν αυτό που είχαμε όλοι στο πρώτο μας ραντεβού, με τη χημεία να χτίζεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Άλλωστε σαν ραντεβού είναι το πρώτο ματς της καινούριας Εθνικής με το φίλαθλο κοινό. Στο διά ταύτα του στοιχήματος τώρα, δεν περιμένουμε να πάει ψηλά το σκορ αφού ομάδα ακόμα δεν έχει τον ρυθμό που αναμένεται να αποκτήσει αργότερα.
Για αυτό η επιλογή του Under 85.5 πόντοι της Ελλάδας από τη Stoiximan, πληρώνει σε απόδοση 1.85.
UNDER 85.5 ΠΟΝΤΟΙ ΕΛΛΑΔΑ |
---|
1.85 |
Φαβορί η Ελλάδα και σε φιλικό
Όπως προαναφέραμε, η Εθνική σίγουρα δεν θα έχει την ίδια εικόνα που θα δούμε στα παρκέ της Λεμεσού σε 20 μέρες στο Ευρωμπάσκετ. Από την άλλη όμως αποκτά τον τίτλο του φαβορί απέναντι στο Βέλγιο για το αποψινό ματς, καθώς και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε κατάσταση ανοικοδόμησης.
Στα προγνωστικά μπάσκετ η Ελλάδα είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης, με τις αποδόσεις να ξεπερνούν οριακά τη μονάδα στον άσο. Αλλά επειδή εμείς θέλουμε να σας πληρώσουμε, το ίδιο και η Stoiximan, προσφέρει να κερδίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όλες τις περιόδους σε απόδοση 4.10 για να συνεχίσετε τις διακοπές σας και τα μπάνια σας με ακόμη μεγαλύτερη άνεση.
ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ |
---|
4.10 |
Να βγει μπροστά ο Μήτογλου
Ο Ντίνος Μήτογλου, από την επιστροφή του στην Εθνική (καλοκαίρι 2023), έχει δείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη θέση «4» αλλά και στο «5», όπως έκανε και τη χρονιά που μας πέρασε με τον Παναθηναϊκό. Ο ρόλος του στο φετινό ρόστερ αναμένεται υπερπολύτιμος και οι καλές εμφανίσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν από τα φιλικά.
Τρίτη επιλογή λοιπόν που θα κυκλώσουμε στο κουπόνι μπάσκετ για σήμερα είναι να πετύχει 10+ πόντους ο Έλληνας ψηλός και να πληρώσει σε απόδοση 2.40.
ΜΗΤΟΓΛΟΥ 10+ ΠΟΝΤΟΥΣ |
---|
2.40 |