02.02.22

Kingbet Kingbet

Στοίχημα με Viva Wallet

στοίχημα-με-viva-wallet-167420

Στις αρχές του 2013, τον Μάρτιο συγκεκριμένα, μας συστήνεται η VIVA ως το πρώτο ελληνικό e-wallet. Στην αρχή δειλά-δειλά, αφού είχε απέναντί της κολοσσούς όπως η Skrill και η Neteller, καθώς και η Paysafe. Το 2015 όμως τα capital control έφεραν στο προσκήνιο τη Viva και μπήκε για τα καλά στη ζωή των Ελλήνων. Είναι πλέον μία καθιερωμένη πλατφόρμα με αγορά εισιτηρίων και όχι μόνο, ενώ η διαθεσιμότητα των Viva Spots σε φυσικά σημεία για την κατάθεση στο viva wallet είναι μία καινοτομία που μόνο αυτή μπορεί να προσφέρει στη χώρα μας. Αν απορείτε από που ελέγχεται, το γεγονός και μόνο ότι είναι κάτω από τον αυστηρό έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος, από την οποία αδειοδοτείται, είναι ένα μοναδικό προνόμιο, τόσο για την ίδια, όσο και για την προστασία των παικτών που την εμπιστεύονται.

Γιατί στοιχημα με viva wallet

viva wallet στοιχημαΥπάρχουν πολλοί λόγοι για viva wallet στοίχημα. Το πρώτο και το πιο δημοφιλές είναι η ταχύτητα στην ανάληψη η οποία διακρίνει όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Από εκεί και πέρα, η παρουσία της Τράπεζας της Ελλάδος προσφέρει μεγάλη ασφάλεια σε όλους και η αξιοπιστία της είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Είναι το μόνο e-wallet που προσφέρει και ΙΒΑΝ κι αυτό είναι αρκετά σημαντικό για την ταυτοποίηση στις στοιχηματικές.

Αρκετές φορές οι κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές δεν αρκούνται στην ταυτοποίηση της κάρτας, ή του ηλεκτρονικού πορτοφολιού που χρησιμοποιείτε ως μέσο συναλλαγής. Προχωρούν παραπέρα και ζητούν και την ταυτοποίηση ενός έγκυρου ΙΒΑΝ που είναι σε ισχύ. Αυτό για παράδειγμα δεν μπορείτε να το έχετε με Skrill, neteller, paysafe. Μόνο η viva έχει ελληνικό ΙΒΑΝ, το οποίο μπορεί να σας εξυπηρετήσει και σε αυτήν την περίπτωση.

Τέλος η γρήγορη μεταφορά χρημάτων σας επιτρέπει να καρπώνεστε τις στοιχηματικές ευκαιρίες, όπου αυτές υπάρχουν, με τη γρήγορη κατάθεση χρημάτων από τη μία εταιρεία στην άλλη.

Viva wallet λογαριασμός

Γράφετε στο πληκτρολόγιο σας τη διεύθυνση www.vivawallet.com/gr_el. Κατόπιν στο πάνω μέρος της σελίδας μέσα στο θαλασσί πλαίσιο κλικάρετε στη φράση «Άνοιξε λογαριασμό». Από εκεί και πέρα δηλώνετε τη χώρα σας στο πρώτο πεδίο. Έπειτα σας ζητά να συνεχίσετε μέσω του Gov.gr. Όπως αναφέραμε η Viva ελέγχεται από την Τράπεζα της Ελλάδος. Δίνει μεγάλη σημασία και προτεραιότητα στην ασφάλεια. Κάπως έτσι μπαίνοντας μέσα από την υπηρεσία gov.gr όλα τα στοιχεία σας είναι ελεγμένα. Ακολουθείτε τα βήματα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή, ενώ μέσω της υπηρεσίας του gov.gr κι εφόσον έχετε ενημερώσει όλα τα στοιχεία (κινητό, διεύθυνση, ΙΒΑΝ) γίνεται κι η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Συναλλαγές viva wallet

To viva wallet χρησιμοποιείται στις στοιχηματικές εταιρίες τόσο για καταθέσεις, όσο και για αναλήψεις. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πώς θα καταθέσετε στον viva wallet λογαριασμό σας για να τον φορτίσετε, καθώς και πώς μπορείτε να κάνετε ανάληψη σε αυτόν ή να μπορέσετε να πάρετε τα μετρητά σας.

Πώς κάνω καταθεση viva wallet;

Η πληθώρα των τρόπων με τους οποίους μπορείτε να φορτίσετε τον viva wallet λογαριασμό σας, είναι από τα δυνατά σημεία σε αυτό το ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Μπορείτε λοιπόν να φορτίσετε το πορτοφόλι σας με τους εξής τρόπους:

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα: χρέωση 1.9%

E-money: Αγοράζετε κωδικό από Viva Spots και τον περνάτε στο wallet.

E-banking: χρέωση 0.75€, 1-2 εργάσιμες

Μετρητά σε Viva Spot: χρέωση 1€, ισχύς 24 ώρες

Wallet to Wallet: Μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό δίχως χρέωση

Pay at home: Εταιρεία courier έρχεται στο σπίτι σας, χρέωση 3.75€, 2-3 εργάσιμες

Πώς κάνω αναληψη viva wallet;

Η ανάληψη, όπως προαναφέρθηκε είναι άμεση από τη στοιχηματική στο e-wallet σας. Από εκεί και πέρα, αν θέλετε να πάρετε μετρητά στα χέρια σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη Viva κάρτα σας και να πάρετε χρήματα από όποιο ΑΤΜ επιθυμείτε.

Κάρτα Viva

Μιας και ο λόγος για αυτήν, πρόκειται για μία προπληρωμένη κάρτα Mastercard και είναι η Viva Wallet Card. Φυσικά και έχοντας χρήματα μέσα σε αυτήν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις στοιχηματικές viva wallet για κατάθεση χρημάτων, ενώ επιλέγοντας ανάληψη με viva, μετά μπορείτε να πάρετε τα χρήματα αυτά με τη Viva Wallet Card από οποιοδήποτε ΑΤΜ. Η άμεση πρόσβαση που σας δίνει στα χρήματά σας είναι από τα μεγάλα της πλεονεκτήματα.

Είναι η viva ασφαλής ή απάτη;

Μπορεί το ευρύ κοινό να την έμαθε αναγκαστικά με τα capital control, ωστόσο είχε ήδη δείξει την αξιοπιστία και την ποιότητά της. Και μόνο το γεγονός ότι είναι κάτω από την Τράπεζα της Ελλάδος αυτό απαντά αυτόματα στoν ενδεχόμενο συνειρμό… viva wallet απάτη. Όχι, φυσικά και δεν είναι. Πρόκειται για μία πολύ ασφαλή πλατφόρμα e-wallet, η οποία σας δίνει όλες τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ewallets στους παίκτες του στοιχήματος. Στο χέρι σας είναι αν θα τα εκμεταλλευτείτε ή όχι.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip