14.02.22

Kingbet Kingbet

Στοίχημα με neteller

στοίχημα-με-neteller-166355

Μία από τις πλέον κλασικές αξίες στον χώρο των ewallets. Η Neteller έχει συμπληρώσει πλέον περισσότερα από 20 χρόνια ζωής και δεν είναι συμπτωματικό. Μία τόσο μακρά πορεία σε έναν άκρως ανταγωνιστικό χώρο δεν γίνεται τυχαία. Πολύ γρήγορα μάλιστα, η σύναψη «neteller στοιχηματικές» κατέστη πολύ δυνατή στον εγκέφαλο των παικτών του στοιχήματος, αφού το συγκεκριμένο e-wallet μπήκε στις πλατφόρμες όλων των κορυφαίων νόμιμων book. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. H Neteller ιδρύθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στον Καναδά το 1999. Μετά από πέντε χρόνια εξαιρετικής πορείας μετακόμισε σε ευρωπαϊκά λημέρια και πιο συγκεκριμένα στο Isle of Man, το οποίο είναι βρετανικής δικαιοδοσίας. Κατάφερε να έχει απήχηση και δραστηριότητα σε σχεδόν 200 χώρες σε όλον τον κόσμο, ενώ από το 2015 η ένωση με Skrill και Paysafe κάτω από την Paysafe Group PLC την κατέστησαν ένα σημαντικό κομμάτι ενός κολοσσιαίου οργανισμού που κυριαρχεί ανάμεσα στα άλλα e-wallets.

Γιατί στοιχημα με neteller;

Ξεκάθαρο το ερώτημα, είναι όμως εύκολη και η απάντηση. Η χρήση της neteller στις online στοιχηματικές πλατφόρμες δίνει πολλά και ξεχωριστά προνόμια στον παίκτη. Η ταχύτητα με τις οποίες γίνονται οι συναλλαγές, η ασφάλεια των χρημάτων σας, καθώς και η άμεση πρόσβαση σε μετρητά από ενδεχόμενα κέρδη σας, είναι τα τρία κυριότερα πλεονεκτήματα. Επίσης το γεγονός ότι δεν εμπλέκονται τράπεζες ακολουθεί, αν και για κάποιους παίκτες αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό.

Αναφορικά με την ταχύτητα, έχοντας τα χρήματα στη neteller οι αναλήψεις γίνονται μέσα σε ελάχιστες ώρες στις περισσότερες στοιχηματικές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μετακινήσετε τα χρήματά σας από τη μία εταιρεία στην άλλη για να εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες στις αποδόσεις ή κάποιες προσφορές*.

Η ασφάλεια της είναι δεδομένη, αφού μιλάμε για έναν οικονομικό κολοσσό, ο οποίος έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στον τομέα των διαδικτυακών συναλλαγών.

Σχετικά με την πρόσβαση στα χρήματά σας, αυτή καθίσταται δυνατή μέσα από τη χρήση της κάρτας Net+ στην οποία θα αναφερθούμε λίγο πιο κάτω.

Neteller λογαριασμός

Δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από πέντε λεπτά για να ανοίξετε λογαριασμό στη neteller. Γράφετε στον browser του υπολογιστή ή του κινητού σας www.neteller.com/el. Κατόπιν στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας μέσα στην πράσινη μπάρα θα δείτε τη φράση «Γίνετε μέλος δωρεάν». Κλικάρετε πάνω εκεί και στη φόρμα «Εγγραφή» που ανοίγει μπροστά σας, συμπληρώνετε, Όνομα, Επώνυμο, E-mail και κωδικό πρόσβασης. Κατόπιν πατάτε πάνω στη λέξη «Εγγραφή» και ένας σύνδεσμος θα σας έχει σταλεί στο e-mail που δηλώσατε. Εκεί ολοκληρώνεται και η διαδικασία, είστε ήδη μέλος της Neteller.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, καλό θα είναι να τελειώσετε και με την ταυτοποίηση. Δεν είναι απαραίτητη εξ αρχής, όμως αν δεν την κάνετε, θα υπάρχουν περιορισμοί στα προϊόντα και στα όρια που παρέχει η neteller. Και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλετε. Για να κάνετε ταυτοποίηση θα πρέπει να στείλετε:

 • Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
 • Λογαριασμό ΔΕΚΟ
 • Λογαριασμό ΙΒΑΝ

Συναλλαγές neteller

Ανταποκρίνεται στο έπακρο στις απαιτήσεις της εποχής, των απλών καταναλωτών, αλλά και των παικτών του στοίχηματος, που είναι εξάλλου και το πεδίο που μας ενδιαφέρει. Αναφερόμαστε τόσο στις καταθέσεις, όσο και στις αναλήψεις.

Πώς κάνω καταθεση neteller;

Για neteller στοιχημα μπορείτε να καταθέσετε με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Αυτοί είναι οι:

 • Μη αυτόματη τραπεζική μεταφορά: από τον τραπεζικό σας λογαριασμό στέλνετε χρήματα στο neteller e-wallet σας. Έχει χρέωση 1% και η διαδικασία μπορεί να κρατήσει ως και 5 εργάσιμες ημέρες.
 • Πιστωτική και χρεωστική κάρτα: Αφού αποθηκεύσετε την κάρτα σας μπορείτε να στείλετε χρήματα στον λογαριασμό σας στη neteller. Τα έξοδα είναι 2.5%.
 • Rapid Transfer (Άμεση τραπεζική μεταφορά): Έχοντας συνδεθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό μπορείτε να κάνετε καταθέσεις με ασφάλεια και χρέωση 1%.
 • Paysafecash: Σαρώνοντας έναν QR/Barcode και έχοντας έξοδα 2.5%, κάνετε κατάθεση με μετρητά που θα φανούν στο neteller ewallet.

Πώς κάνω αναληψη neteller;

Η ταχύτητα στις αναλήψεις είναι και το πιο δυνατό όπλο της Neteller. Είναι και ο λόγος εξάλλου, για τον οποίο οι παίκτες παίζουν στοίχημα με ηλεκτρονικά πορτοφόλια γενικότερα. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη με:

 • Τραπεζική μεταφορά: χρέωση 10€
 • Mastercard: χρέωση 0-3.99%
 • Visa: χρέωση 0-3.99%
 • Net+: χρέωση 0-1.75%
 • Skrill: χρέωση 3.49%

Κάρτα Νeteller

Εδώ η Neteller σας προσφέρει δύο επιλογές και ξεχωρίζει. Σας παρέχει τη δυνατότητα είτε να βγάλετε τη Net+ Mastercard, είτε τη Net+ Εικονική κάρτα.

Η πρώτη είναι μία κάρτα mastercard που σας δίνει πρόσβαση σε online στοιχηματικές (και όχι μόνο) συναλλαγές και φυσικά μπορείτε να κάνετε ανάληψη σε οποιοδήποτε ΑΤΜ. Η δεύτερη, η εικονική, είναι μία κάρτα, που δεν την παίρνετε στα χέρια σας, αλλά λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με πρόσβαση μέσα από τον Neteller λογαριασμό σας. Η μόνη της ουσιαστική διαφορά με την κανονική κάρτα είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε με αυτήν ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ, ενώ υπάρχουν και κάποιες μικρές διαφορές στις χρεώσεις.

Είναι η neteller ασφαλές ή απάτη;

Τα e-wallets αντιμετωπίστηκαν στην αρχή με δυσπιστία από τους καταναλωτές και φυσικά από τους παίκτες του στοιχήματος. Κακώς όπως αποδείχτηκε εδώ και δεκαετίες πλέον. Η απάντηση στο ερώτημα του μεσότιτλου είναι σαφής: η neteller απάτη δεν είναι. Σε καμία περίπτωση. Στον αντίποδα είναι ένα ασφαλές μέσο συναλλαγής. Παίζοντας neteller στοίχημα είστε ασφαλής για τα λεφτά σας και γρήγορος στο παιχνίδι και στις συναλλαγές σας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip