14.02.22

Kingbet Kingbet

Στοίχημα με paysafe card

στοίχημα-με-paysafe-card-166367

Ξεκίνησε την ιστορία της στην αυγή της νέας χιλιετίας. Το 2000 λοιπόν μαζί με το millennium οι άνθρωποι της Paysafe ξεκίνησαν μία πορεία που ίσως ούτε και οι ίδιοι πίστευαν ότι θα έχει τόσο μακρύ δρόμο. Κι όχι ανηφορικό, αλλά στρωμένο με ροδοπέταλα προς την κορυφή και την καταξίωση. Έναν χρόνο μετά η Paysafe από την Αυστρία όπου ξεκίνησε κάνει απόπειρα να μπει στην -σαφώς μεγαλύτερη- αγορά της Γερμανίας. Και τα καταφέρνει περίφημα. Το 2010 δημιουργεί τη Mastercard της Paysafe και το 2013 το my paysafecard για συναλλαγές παντός τύπου Online. Πλέον είναι κι αυτή επώνυμη, αφού τα τελευταία χρόνια δίχως το my paysafecard δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα voucher με τα οποία έγινε γνωστή στο στοίχημα, δίχως να τα περάσετε πρώτα μέσα από το account. Ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Paysafe Group PLC μαζί με Neteller και Skril και ελέγχεται από την αυστηρότατη αρχή της Financial Conduct Authority στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γιατί στοιχημα με paysafe

Είχε γίνει μύθος. Και παραμένει πολύ δημοφιλής, αλλά πλέον είναι ένα ακόμη ηλεκτρονικό πορτοφόλι και όχι η paysafecard, η βασίλισσα του κουπονιού. Και ποιος παίκτης του στοιχήματος δεν έχει πάει σε ένα περίπτερο ή ένα μίνι μάρκετ και να πει με στόμφο και προσμονή για παιχνίδι πιάσε μία 50άρα ή έστω και μία 10άρα; Μάλλον δεν υπάρχει κανείς. Γι αυτό οι πιο πολλοί έπαιζαν στοιχημα με paysafe. Πλέον αυτό έχει αλλάξει αλλά η ευκολία παραμένει σημαντική. Κι αυτό διότι παίρνετε πάλι το voucher με το ποσό που θέλετε από τα εκατοντάδες σημεία πώλησης, το περνάτε στον my paysafecard λογαριασμό σας και μετά επιλέγετε κατάθεση στη στοιχηματική που θέλετε. Η διαδικασία είναι γρήγορη, εύκολη και το πλέον σημαντικό; Μπορείτε να κάνετε και ανάληψη ενδεχόμενα κέρδη σας, στον λογαριασμό σας στην paysafe σε κάποιες (όχι σε όλες) από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

Paysafe λογαριασμός

Είναι αρκετά εύκολο να ανοίξετε λογαριασμό στην paysafe. Πληκτρολογείτε www.paysafecard.com/el/ και κατόπιν πάνω δεξιά στο μπλε πλαίσιο με άσπρα γράμματα πατάτε στη λέξη «Εγγραφή». Επιλέγετε τη χώρα, κατόπιν βάζετε e-mail και κωδικό πρόσβασης. Αφού τα κάνετε (προσοχή βάλτε το πραγματικό σας e-mail, αυτό που χρησιμοποιείτε) στο e-mail σας θα λάβετε έναν σύνδεσμο ως επιβεβαίωση. Εκεί κλικάρετε και έχετε δημιουργήσει τον δικό σας λογαριασμό paysafe.

Αφού έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή καλό είναι να ταυτοποιήσετε άμεσα τον λογαριασμό σας για να ξεμπερδεύετε. Θα πρέπει να στείλετε:

  • Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
  • Λογαριασμό ΔΕΚΟ
  • ΙΒΑΝ και Ονοματεπώνυμο με εικόνα είτε από το e-banking, είτε από το βιβλιάριο

Σε περίπτωση που δεν κάνετε ταυτοποίηση το όριο σας ανά μήνα μένει στα 2.500 ευρώ όσον αφορά τα voucher που μπορείτε να φορτώσετε, αλλιώς ανεβαίνει στο διπλάσιο, δηλαδή στα 5.000 ευρώ.

Συναλλαγές paysafe

Εδώ είναι ένας τομέας στον οποίο η paysafe υστερεί κάπως σε σχέση με τους δύο συνδαιτυμόνες της στον κολοσσό που ανήκει, δηλαδή τη skrill και τη neteller. Ας δούμε λοιπόν με ποιον τρόπο μπορείτε είτε να κάνετε κατάθεση, είτε ανάληψη.

Πώς κάνω καταθεση paysafe;

Σε ένα από τα εκατοντάδες σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Εύρεση σημείων πώλησης» πατάτε «Αναζήτηση» και βρίσκετε που μπορείτε να αποκτήσετε κάποιο voucher. Κατόπιν επιλέγετε «Φορτίστε τώρα» και βάζετε το ποσό (από 5 ως 250 ευρώ) και το barcode. Με αυτό τον τρόπο έχετε γεμίσει το my paysafe card account σας και είστε έτοιμος για να καταθέσετε στη στοιχηματική της αρεσκείας σας.

Πώς κάνω αναληψη paysafe;

Για να κάνετε ανάληψη χρημάτων θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε είτε την κάρτα της paysafe Mastercard, είτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας σε τραπεζικό λογαριασμό. Μάλιστα υπάρχουν ακόμη στοιχηματικές που δέχονται ως τρόπο κατάθεσης το paysafe, αλλά στην ανάληψη τα περνούν στην τράπεζα. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο δεν βολεύει πολύ κόσμο και οι μπουκ κοιτάνε να το λύσουν.

Κάρτα paysafe

Με την paysafecard Mastercard μπορείτε να κάνετε συναλλαγές όπως με οποιαδήποτε άλλη χρεωστική κάρτα. Έδωσε πρόσβαση στα μετρητά που έχετε στον λογαριασμό σας δίχως χρονοτριβές και δίχως να μεσολαβούν οι τράπεζες. Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για τους παίκτες, ιδίως όταν θα φτάσουμε στο σημείο να μπορούν σε όλες τις στοιχηματικές να κάνουν ανάληψη τα χρήματά τους στον paysafe λογαριασμό τους.

Είναι η paysafe απάτη ή ασφαλής;

Κάποτε λόγω της ανωνυμίας είχε συνδυαστεί με «ύποπτους» παίκτες. Και οι εταιρείες δεν έβλεπαν με καλό μάτι αυτούς που έπαιζαν με paysafe. Ακόμη και τότε όμως δεν υπήρχε και φυσικά δεν υπάρχει ούτε και τώρα απάτη στην χρήση της. Είναι μία απόλυτα ασφαλής πλατφόρμα, ένα e wallet που προσέχει τα χρήματα του παίκτη και του δίνει πρόσβαση για παιχνίδι στις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip