Interwetten

Betting is our sport!
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

To Arbritage Betting ή Sure Betting όπως συχνά το συναντάμε, αποτελεί μία στρατηγική στο στοίχημα που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολη η συγκεκριμένη τακτική και απαιτεί υψηλό κεφάλαιο, όπως θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Τι είναι το Arbitrage betting

To Arbitrage Betting είναι η περίπτωση στο στοίχημα κατά την οποία ένας παίκτης στοιχηματίζει σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός γεγονότος. Σε τέτοιες τιμές ώστε να έχει κέρδος ανεξαρτήτως από το τελικό αποτέλεσμα. Τέτοιες ευκαιρίες παρουσιάζονται όταν η τιμή των σημείων σε μια στοιχηματική για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα έχει διαφορές από τις τιμές τις οποίες προσφέρουν άλλες.

Δύο βασικοί λόγοι ήταν αυτοί που έφεραν το Arbitrage Betting στη στοιχηματική ζωή των παικτών. Ο πρώτος λόγος είναι η διαφοροποίηση των αποδόσεων μεταξύ των μπουκ. Οταν πρωτοβγαίνουν οι αποδόσεις για ένα γεγονός, αυτό δεν γίνεται από το σύνολο των στοιχηματικών αλλά από ελάχιστους μπουκ. Αυτό συμβαίνει γιατί σχεδόν το σύνολο των στοιχηματικών δεν έχουν την πείρα, τη γνώση και τις πηγές για να παρακολουθούν από κοντά ένα πρωτάθλημα. 

Ετσι περιμένουν τους έμπειρους μπουκ να βγουν πρώτοι και μετά να αποφασίσουν τι αποδόσεις θα δώσουν και οι ίδιες. Το καλό όμως για τους κυνηγούς των sure bets, είναι ότι υπάρχει και μία τρίτη πλευρά των μπουκ που έχουν τη δική τους άποψη για ένα γεγονός ή προσπαθούν να προσφέρουν ελκυστικές αποδόσεις και με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες βρίσκουν ευκαιρίες για arbitrage betting.

Οι αποδόσεις που ήθελες στο νέο Pamestoixima.gr!

Για να καλύπτουν απώλειες

O δεύτερος λόγος είναι ότι οι μπουκ καλύπτουν πιθανές απώλειες. Σκοπός της κάθε στοιχηματικής είναι να έχει ένα σίγουρο περιθώριο κέρδους στο κάθε γεγονός και έτσι ρυθμίζει τις αποδόσεις των σημείων ενός αγώνα, σύμφωνα με το επιθυμητό περιθώριο του κέρδους που επιθυμεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι παίκτες ποντάρουν περισσότερο σε ένα σημείο ενός γεγονότος (για παράδειγμα το over) και οι μπουκ προσπαθούν να φέρουν σε ισορροπία τα στοιχήματα που δέχονται. Πως το κάνουν αυτό; Προσελκύοντας πονταρίσματα στο άλλο σημείο, ώστε να μειώσουν τις πιθανές απώλειες τους. 

Ουσιαστικά, η στοιχηματική εσκεμμένα βρίσκεται εκτεθειμένη, προσδοκώντας να προσελκύσει τέτοια πονταρίσματα ώστε να κερδίσει η ίδια ανεξαρτήτως της έκβασης του γεγονότος. Επομένως, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος για την υπόλοιπη αγορά να αλλάξει αποδόσεις, η συγκεκριμένη στοιχηματική φτιάχνει ένα arbitrage. Τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν σε καθημερινή βάση και από πρόθεση, ώστε οι μπουκ να φέρνουν σε ισορροπία τα πονταρίσμα που δέχονται από τους παίκτες.

Παράδειγμα

Για να γίνει πιο κατανοητό το παραπάνω, ακολουθεί ένα παράδειγμα. Εστω ότι σε έναν αγώνα οι αγορές για το under και το over ανοίγουν στο 1.80 και στο 2.05 αντίστοιχα. Οσο περνάει η ώρα και φτάνουμε προς την έναρξη της αναμέτρησης, η στοιχηματική Α παίρνει πονταρίσματα 25000 ευρώ στο under και μόνο 3000 ευρώ στο over. Σε περίπτωση που περάσει το under η στοιχηματική έχει χασούρα 17000 ευρώ (25000 ευρώ επί 1.80 μείον τα 25000 ευρώ του πονταρίσματος στο under και μείον τα 3000 ευρώ που πονταρίστηκαν στο over). Στόχος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να βάλει στοπ στα πονταρίσματα στο under και έτσι μειώνει την απόδοση στο 1.60 και ταυτόχρονα ανεβάζει την απόδοση του over στο 2.45. Οι υπόλοιπες στοιχηματικές παραμένουν στις αρχικές τιμές και έτσι δημιουργείται σίγουρο κέρδος.

Αφού η υπόλοιπη αγορά μένει αμετάβλητη, δημιουργείται σίγουρο κέρδος μεταξύ της στοιχηματικής B που κράτησε το 1.80 στο under και της στοιχηματικής A που ανέβασε την τιμή του over στο 2.45.

Τα σημεία που χρειάζονται προσοχή στο Arbitrage

1. Να ελέγχετε πάντα τα όρια πονταρίσματος που βάζουν οι μπουκ πριν ποντάρετε. Για παράδειγμα αν ποντάρετε σε έναν μπουκ 250 ευρώ και ο δεύτερος μπουκ έχει όριο 120 ευρώ, τότε θα μείνετε εκτεθειμένοι.

2. Κάποιες στοιχηματικές έχουν χρεώσεις τόσο στις καταθέσεις όσο και στις αναλήψεις. Αυτό πρέπει να το έχετε υπόψη σας και να το υπολογίζετε ώστε να ξέρετε ποιο θα είναι το καθαρό σας κέρδος.

3. Οι μπουκ απεχθάνονται τους arbers και αν σας αντιληφθούν δεν αποκλείεται να σας κλείσουν το λογαριασμό. Για τη σωστή λειτουργία του Arbitrage Betting το καλύτερο θα είναι να δημιουργήσετε μία ομάδα παικτών με αρκετούς λογαριασμούς σε κάθε μπουκ, ώστε να τους χρησιμοποιείται με κυκλικό τρόπο.

4. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το Arbitrage Betting θα πρέπει να μην κάνετε αποδοχή σε οποιοδήποτε μπόνους σας προσφερθεί, αφού δεσμεύονται τα κεφάλαια σας έως ότου καλυφθούν οι όροι για να πραγματοποιηθεί ανάληψη. Αν συμβεί αυτό, μπορεί να καταστρέψει την επένδυση που κάνατε.

5. Για να αρχίσετε το arbitrage, θα πρέπει να έχετε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο διαθέσιμο. Ο λόγος είναι ότι θα χρειαστεί να κάνετε πονταρίσματα περίπου στα 1000 ευρώ που αποδίδουν από 2% έως 4% στο κεφάλαιο σας (20 έως 40 ευρώ δηλαδή).

6. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικά πορτοφόλια καθώς οι συναλλαγές με αυτά δεν έχουν χρέωση. Επίσης τα χρήματα με αυτή τη μέθοδο κατάθεσης, αν έχετε κέρδος, η ανάληψη δεν κάνει πάνω από 24 ώρες. Ετσι διατηρείτε τη ρευστότητα σας, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει η επένδυση που κάνατε.

7. Κάποιες στοιχηματικές δεν είναι αξιόπιστες και θα πρέπει να είστε 100% σίγουροι που θα κάνετε τις επενδύσεις σας.

8. Ολοκληρώστε τη διαδικασία ταυτοποίησης σε όλες τις στοιχηματικές προτού πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή. 


 

Bwin - Live the Action!
Bwin

Live the Action!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
NoviBet - Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου!
NoviBet

Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Stoiximan - Κορυφαίο Live Στοίχημα!
Stoiximan

Κορυφαίο Live Στοίχημα!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Pamestoixima.gr - Το νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ!
Pamestoixima.gr

Το νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Winmasters - Το PulseBet είναι εδώ!
Winmasters

Το PulseBet είναι εδώ!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Interwetten - Betting is our sport!
Interwetten

Betting is our sport!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
SportingBet - Το παιχνίδι… ζωντανεύει!
SportingBet

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Betshop - Η Λίγκα του Πρωταθλητή!
Betshop

Η Λίγκα του Πρωταθλητή!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Netbet - Τα Παιχνίδια πιο Συναρπαστικά!
Netbet

Τα Παιχνίδια πιο Συναρπαστικά!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
VistaBet - Εδώ κάνεις παιχνίδι!
VistaBet

Εδώ κάνεις παιχνίδι!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Goalbet - Παίρνουμε το παιχνίδι στα σοβαρά!
Goalbet

Παίρνουμε το παιχνίδι στα σοβαρά!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Championsbet - Πρωταθλητές στις αποδόσεις!
Championsbet

Πρωταθλητές στις αποδόσεις!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Bet365 - Κορυφαίο live betting!
Bet365

Κορυφαίο live betting!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ