Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

13.08.19|09:45

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Οι ελληνικές ομάδες παίζουν στη Novibet με σούπερ προσφορά*! (13-08-2019)

οι-ελληνικές-ομάδες-παίζουν-στη-novibet-με-σο-183709

Μεγάλη μέρα ποδοσφαιρικά η σημερινή, τεράστια για τις ελληνικές ομάδες. Απόψε ολοκληρώνεται ο τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, με αμφότερες τις εκπροσώπους της Ελλάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να ευελπιστούν να δώσουν το «παρών» στην επόμενη και τελευταία προκριματική φάση.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παίζουν στη Novibet με σούπερ προσφορά*

Στην Ολλανδία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Μετά το εντός έδρας 2-2 ενάντια στον Άγιαξ, ψάχνει την πρόκριση στην Άμστερνταμ Αρένα. Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21:30, ώρα Ελλάδος. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έδειξε στο πρώτο ματς ικανός να κοιτάξει κατάματα τον «Αίαντα» και να διεκδικήσει απόψε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, είδε την ομάδα του να ολοκληρώνει την προετοιμασία της δίχως προβλήματα. Πάνοπλοι οι φιλοξενούμενοι ενόψει του αποψινού επαναληπτικού, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να συμπεριλαμβάνεται κι αυτός στην αποστολή της ομάδας του.

Ενισχυμένες αποδόσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ

«Άλωσε» την Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός κι απόψε έχει τη μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση. Το γκολ του Μασούρα στο 53ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μπασακσεχίρ έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρώτο βήμα κι απόψε θέλουν μπροστά στον κόσμο τους να στείλουν τους Τούρκους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα είδε κι ο Πέδρο Μαρτίνς την ομάδα του να ολοκληρώνει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους. Σταθερά εκτός οι Βούκοβιτς, Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip