Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.07.19|10:08

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Κόπα Αφρικα με ανταγωνιστικές αποδόσεις* στην Championsbet (01-07-2019)

κόπα-αφρικα-με-ανταγωνιστικές-αποδόσ-184481

Πλούσια ειδικά και ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Championsbet για το αποψινό πρόγραμμα του Κόπα Αφρικα. (01-07-2019)

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής απόψε με τον τρίτο και τον τέταρτο να ρίχνουν την αυλαία τους απόψε.

Πρώτοι χρονικά οι δύο αγώνες του τετάρτου, με σέντρα στις 19:00. Το Μαρόκο με 2/2 και έξι βαθμούς είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, και αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική των τριών. Στο έτερο του ομίλου, Ναμίμπια και Ακτή διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η Ναμίμπια ξεκίνησε με δύο ήττες και μοιάζει δύσκολο να διεκδικήσει την πρόκριση μέσω της τρίτης θέσης, ενώ η Ακτή θα ψάξει το δεύτερο της τρίποντο που θα τη στείλει στα νοκ άουτ.

Championsbet.net: Ολα τα σπορ παίζουν εδώ!

Οσον αφορά στον τρίτο όμιλο τώρα, η Αλγερία βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση έχοντας κάνει το 2/2 και αντιμετωπίζει την Τανζανία των μηδέν βαθμών. Ισόβαθμες στους τρεις βαθμούς Σενεγάλη και Κένυα, πιθανότατα θα εξασφαλίσουν την είσοδό τους στα νοκ άουτ με μία ισοπαλία απόψε.

Να θυμίσουμε ότι την πρόκριση στα νοκ άουτ παίρνουν οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες των έξι ομίλων.

Τεράστια γκάμα με ειδικά στοιχήματα για όλα τα σπουδαία αθλητικά γεγονότα της ημέρας περιμένουν τα μέλη της Championsbet! Βρείτε το στοίχημα που σας ενδιαφέρει και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές για μέγιστο κέρδος*.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip