- Οριακό προβάδισμα νικών για την Ροντέζ βάσει συνολικής παράδοσης (4-0-3). Over 2,5 και 2-3 γκολ τα 5 απ’ αυτά, N/G τα 4.
- Μόλις 1 νίκη έχει σημειώσει η Καέν στην έδρα της Ροντέζ (3-0-1). Over 2,5 αλλά και 2-3 γκολ τα 3 απ’ αυτά.
- G/G+Over τα 5 πιο πρόσφατα ματς της Ροντέζ ανεξαρτήτως έδρας, G/G τα 7 από τα 9 φετινά.
- Η Καέν μετράει 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-4). G/G αλλά και 2-3 γκολ τα 4 από τα 5.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΟΝΤΕΖ - ΚΑΕΝ
Facts Αγώνα

ΡΟΝΤΕΖ
Ρεπορτάζ
Το εντυπωσιακό σερί έλαβε τέλος στην έδρα της Οσέρ την περασμένη εβδομάδα. Το αήττητο των τεσσάρων αγωνιστικών ήταν αδύνατο να διατηρηθεί απέναντι σε μια ομάδα που ήταν καλύτερη σε ολόκληρο το 90λεπτο και το απέδειξε μέσα στο γήπεδο.
Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να την αντιμετωπίσει, ήταν με διπλή ζώνη άμυνας και άκρως αμυντικό προσανατολισμό. Ο στόχος ήταν να την κρατήσει μακριά από την εστία της, μήπως βρει κάποιο ανοιχτό διάδρομο σε αντεπίθεση.
Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν εφικτό σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Όσο κι αν η άμυνα αναχαίτιζε, η μεσαία γραμμή δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα. Συνέπεια αυτών, να δεχθεί από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο μέχρι το 90’ (33’, 72’).
Χωρίς αντίκρισμα το γκολ του Κορεντόρ στο 90+5’, από τη στιγμή μάλιστα που δέχθηκε ξανά γκολ με τη σέντρα. Δίκαιο βάσει εικόνας το 3-1 που όμως δεν της κοστίζει μιας και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία (7η).
Αγωνιστικά νέα
Γνωστές οι απουσίες των μακροχρόνια τραυματιών Βαντεναμπέλε (στόπερ, 1/0), Μαμπό (στόπερ, 0/0), Κοέλιο (πλάγιος μπακ, 0/0) και Παρκ (εξτρέμ, 0/0).

ΚΑΕΝ
Ρεπορτάζ
Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για την ομάδα της Βόρειας Γαλλίας. Ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό σερί, εντούτοις μοιάζει σαν να έκλεισε τον διακόπτη από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Έχει κάνει μια απίστευτη αγωνιστική «κοιλιά» μετρώντας 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη.
Πρόσφατο αποτέλεσμα το εκτός έδρας 1-1 με την Μπορντό στο εξ αναβολής παιχνίδι της περασμένης Τρίτης. Μπορεί το αποτέλεσμα καθαυτό να μην δείχνει ως αποτυχία, αλλά εν γένει εικόνα της μαρτυρά άλλα. Μπορεί να πήρε γρήγορο προβάδισμα με τον φορ Μαντί (15’) αλλά στη συνέχεια ήταν σκιά του εαυτού της.
Στην πραγματικότητα ήταν μια επανάληψη των προηγούμενων παιχνιδιών. Άτολμη, χωρίς εμπνεύσεις και δημιουργία. Δέχθηκε στο ημίωρο την ισοφάριση και στο β’ ημίχρονο σχεδόν δεν πέρασε τη μεσαία γραμμή. Δέχθηκε πολλή πίεση και ήταν τυχερή που κράτησε το 1-1.
Έχει μείνει 9β. μακριά από την κορυφή και ανεξαρτήτως αποτελέσματος αυτή την αγωνιστική, θα είναι μία από τις ομάδες που θα της κάνει καλό η διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
Αγωνιστικά νέα
Παραμένει εκτός αποστολής ο Μπραϊμί (επιθ.χαφ, 5/0) που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Παρομοίως και για τον Λεμπρετόν (αμ.χαφ, 3/0). Αντίθετα, κανονικά θα δώσει το “παρών” ο Οτρέ (επιθ.χαφ, 8/0) που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και ήταν αμφίβολος.