ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΠΡΩΤΟ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΤΩΝ «ΑΕΤΩΝ»
21:00:00
09.08

ΠΡΩΤΟ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΤΩΝ «ΑΕΤΩΝ»

ΝΤΕ ΑΝΤΕΛΑΑΡΧΟΡΣΤ (10.400)
208
24° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Facts Αγώνα

* Συνολική παράδοση (από 2010-2011): 4-2-0
* Ο
ver 2.5 τέρματα εμφάνισαν τα «μισά» από αυτά (3/6)
*
Οι Γκόου Αχέντ Ιγκλς κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στα 4/6 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Μάαστριχτ

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Ρεπορτάζ

Μετά την 5η θέση (2018) ευελπιστεί σε ανάλογες επιτυχίες και φέτος και γιατί όχι; Ανοδο. Εμφάνισε εξαιρετική εικόνα στο πρώτο μέρος της σεζόν και πίστεψε στις δυνατότητές της. Μπορεί να έριξε την απόδοσή της στη συνέχεια, όμως οι αετοί τελικά… πέταξαν μέχρι την τελευταία φάση των πλέι οφ, κάνοντας παράλληλα όνειρα… ανόδου. Αρχικά υπέταξαν τη Ντεν Μπος (3-2 συν.), με την ήττα (5-4!) στον «δραματικό» επαναληπτικό με τη Βάαλβαϊκ (0-0 το πρώτο ματς) να στέλνει την αντίπαλό τους στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτή η αποτυχία έφερε αλλαγή στον πάγκο, με τον Ντε Χίερ (πρώην Ναϊμέγκεν) να διαδέχεται τον Στέχεμαν. Καλή επιλογή, όμως θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη εξέδρας και αποδυτηρίων.

Εφυγαν μερικοί βασικοί, μεταξύ αυτών και ο πρώτος σκόρερ, Φερχάιντ (30/13), όμως έκανε καλές προσθήκες. Από όσους αποκτήθηκαν, ξεχωρίζουν οι Φαν Ιπερεν (αμυντικός, 20/0 με Τέλσταρ), Μπέρντεν (29/3 με Φίτεσε), Ραμπιγιάρντ (24/2 με Μπέζιερς-Γαλλία) και Εντκβιστ (φορ). Οι τρεις τελευταίοι αναμένεται να δώσουν λύσεις μπροστά. Πέρυσι τα πήγε περίφημα μπροστά στο κοινό της (11-3-5), εκεί θα στοχεύσει και φέτος για να μαζέψει βαθμούς. Ξεκινά με προσδοκίες τη σεζόν παρότι στα φιλικά δεν ικανοποίησε (1-2-2). Εκεί, έριξε το βάρος στην επίθεση, αφήνοντας εκτεθειμένα τα μετόπισθεν.

Αγωνιστικά Νέα

Θα απουσιάσει ο νεαρός μπακ Φαν Ντεν Μπος, αμφίβολος ο φορ Νάβρατιλ (35/8 πέρυσι).

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ
Ρεπορτάζ

Προβλημάτισε κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς και δεν «έπιασε» τον στόχο των πλέι οφ (τερμάτισε στη 12η θέση). Σκόραρε με μεγάλη δυσκολία και αυτό την έκανε να χάσει πολύτιμους βαθμούς, έχοντας μάλιστα καλύτερη επίδοση μακριά από το γήπεδό της (8-6-5). 

Δύσκολα θα αλλάξει κάτι φέτος, αφού προέβη σε αλλαγή στον πάγκο της ύστερα από τέσσερις σεζόν, με τον Ρον Ελσεν να αποχωρεί και τον Φουάτ Ούστα να πιάνει… δουλειά. Αυτή θα είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που ο νεαρός Τούρκος κόουτς (πρώην παίκτης της ομάδας) δοκιμάζεται σε πάγκο. 

Αποχώρησαν παίκτες στους οποίους στηριζόταν και δεν έκλεισε τις τρύπες. Διστακτική στο διάστημα της διακοπές, απέκτησε κυρίως άπειρους παίκτες που δεν μπορούν να τη βοηθήσουν άμεσα. Επέστρεψαν στη Σταντάρ (είχαν αποκτηθεί ως δανεικοί, βασικοί φέτος) οι Λαβαλέ (στόπερ, 31/0) και Ντέομ (χαφ, 31/3), ενώ αποχώρησαν επίσης χρήσιμα… εργαλεία (Ασούμα, Κρου, Κόοπμανς). Δεν ενισχύθηκε στη συνέχεια και περιμένουμε να κινηθεί στα περσινά επίπεδα. 

Δεν «έκλεισε» κάποιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας, όμως ακόμη και έτσι, δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της (2-1-1). Αναδείχθηκε ισόπαλη με την υποδεέστερη Λόμελ (1-1), πριν συντρίψει την αδύναμη Σπόουβεν (7-0) και συνεχίσει με νίκη κόντρα στην αποδυναμωμένη-φέτος-Ος (1-0). Με ήττα (3-1) έκλεισε τον… κύκλο των φιλικών αναμετρήσεων (από την Αλ-Τααβόν-Σαουδική Αραβία).

Αγωνιστικά Νέα

Δεν αναφέρονται απουσίες.

Casino