-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ο Πανθρακικός έχει παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι τώρα, όμως απέναντί του θα βρει έναν Πανσερραϊκό με περισσότερες λύσεις και δεδομένα μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο Κώστας Γεωργιάδης γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα της Κομοτηνής, κάτι που μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο στην αναμέτρηση. Με την ποιότητα των Σερραίων να αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.20 στη Superbet.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Facts Αγώνα
- 5η αγωνιστική της Superbet League 2 για τη σεζόν 2026-27 στο κουπόνι στοιχήματος.
- Η φετινή Superbet League 2 διεξάγεται με 16 ομάδες σε έναν ενιαίο όμιλο.
- Οι δύο πρώτες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τη Super League, ενώ οι τέσσερις τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική.
- No Goal στα 3 από τα 4 πρώτα παιχνίδια του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα στατιστικά.
- Goal/Goal στα 2 τελευταία παιχνίδια του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα.
Δείτε τα προγνωστικά Σούπερ Λιγκ 2
Την πρώτη του φετινή ήττα γνώρισε ο Πανθρακικός, ο οποίος λύγισε στην Καισαριανή από τη Μαρκό με 2-1, σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε και το πρώτο του Γιάννη Αποστολίδη στον πάγκο της ομάδας. Παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στην πρωτοπόρο και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η Μαρκό πήρε το προβάδισμα στο 20’, όμως ο Πανθρακικός αντέδρασε και σταδιακά άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός. Η προσπάθειά του ανταμείφθηκε λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, με τον Αναστασόπουλο να βρίσκει δίχτυα στο 50’ και να φέρνει το ματς στα ίσα.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους και ο Πανθρακικός χρειάστηκε να δώσει μεγάλη μάχη για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Όλα έδειχναν πως η ομάδα της Κομοτηνής θα φύγει με τον βαθμό, όμως στις καθυστερήσεις ένα αμυντικό λάθος έφερε το πέναλτι για τη Μαρκό, η οποία το αξιοποίησε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Με ρεκόρ 2-1-1, ο Πανθρακικός βρίσκεται στην έκτη θέση και πλέον στρέφει την προσοχή του στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Πανσερραϊκό. Μία αναμέτρηση με ξεχωριστή σημασία, καθώς στον πάγκο των «λιονταριών» βρίσκεται πλέον ο άνθρωπος που καθοδήγησε τον Πανθρακικό μέχρι και την τρίτη αγωνιστική.
Η συγκεκριμένη συγκυρία δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με την ομάδα της Κομοτηνής να θέλει να απαντήσει αγωνιστικά και να πάρει ένα αποτέλεσμα απέναντι στον πρώην προπονητή της, μετά τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους.
Με το δεξί ξεκίνησε η εποχή Κώστα Γεωργιάδη στον Πανσερραϊκό, καθώς οι Σερραίοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας εντός έδρας με 4-1 του Ολυμπιακού Β’ στο ντεμπούτο του νέου τους τεχνικού.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Τεσέιρα να βρίσκει δίχτυα. Η χαρά τους, ωστόσο, κράτησε ελάχιστα, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός Β’ έφερε την αναμέτρηση στα ίσα. Ο Πανσερραϊκός συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να βρει τη λύση μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο την έντασή τους και μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά ουσιαστικά έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Ο Πασάς χτύπησε δύο φορές, στο 49’ και στο 53’, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Πανσερραϊκός είχε τον έλεγχο και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες στη διαχείριση του αγώνα, ενώ στο 75’ ο Αδάμ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Κομοτηνή και στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, ένα παιχνίδι που έχει ξεχωριστό χαρακτήρα. Μόλις δύο αγωνιστικές μετά την αποχώρησή του, ο Κώστας Γεωργιάδης θα επιστρέψει ως αντίπαλος στην έδρα της πρώην ομάδας του, την οποία γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας ουσιαστικά συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία του φετινού της συνόλου.
Την ίδια στιγμή, ο Πανσερραϊκός έχει να διαχειριστεί και την εξωαγωνιστική υπόθεση με την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία ανακοίνωσε μεσοβδόμαδα την προσωρινή αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από την ομάδα. Τα «λιοντάρια» αναμένεται να προσφύγουν σε έφεση, περιμένοντας πλέον την οριστική απόφαση για την υπόθεση. Έτσι, από τους έξι βαθμούς που είχε συγκεντρώσει μέχρι τώρα ο Πανσερραϊκός, βρίσκεται προσωρινά στους δύο, εξέλιξη που αυξάνει ακόμη περισσότερο την ανάγκη για θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.