-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ - ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Φαβορί η Ντουνάισκα λόγω έδρας, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να ποντάρουμε στον άσο, ο οποίος «παίζει» κοντά στο 1.30 στις στοιχηματικές εταιρείες. Ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι των γηπεδούχων. Η Βελέζ, αντιθέτως, έχει ήδη δύο. Επιλογή μας το Over 2,5, πληρώνει 1.67 στη Stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ - ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ
Facts Αγώνα
- Πρώτος αγώνας της σειράς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
- Η Ντουνάισκα από τη Σλοβακία υποδέχεται τη Βελέζ Μόσταρ από τη Βοσνία.
- Ακολουθεί ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της Βελέζ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά τα δύο 90λεπτα, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.
- Ο νικητής της σειράς συνεχίζει στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του Τβέντε – Φερεντσβάρος, ενώ ο ηττημένος μένει εκτός Ευρώπης.
- Η Ντουνάισκα έχει τρία G/G και άλλα τόσα Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.
- Η Βελέζ Μόσταρ τέσσερα G/G στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και τρία Over 2,5 στο αντίστοιχο διάστημα.
Δείτε τα προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ
Πρόκειται για το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στη σεζόν στα προγνωστικά, στην οποία κάνει νέα αρχή. Τερματίζοντας 2η στο πρωτάθλημα και παραμένοντας για ακόμη μία χρονιά μακριά από τον τίτλο, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο Σλοβάκος Μπράνισλαβ Φόντρεκ αποχαιρέτησε έπειτα από μία διετία και στη θέση του ανέλαβε ο Γερμανός Ρόμπερτ Κλάους.
Έδωσε έξι φιλικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και τα αποτελέσματα ήταν ισορροπημένα (2-2-2).
Την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου στην Ευρώπη, έχοντας τερματίσει 4η στο πρωτάθλημα Σλοβακίας την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Έχει να πάρει μέρος από το 2024-25, όταν έφτασε μέχρι τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Προβλήματα τραυματισμού για τους γκολκίπερ Φιλίπε και Ίβατσιτς, όπως και για τον επιθετικό Τζουκάνοβιτς.
Ξεκίνησε όπως σχεδίαζε τη σεζόν στο κουπόνι. Πέτυχε τον στόχο της, παίρνοντας την πρόκριση από τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, βγάζοντας νοκ άουτ τη Μιλσάμι. Ήρθε 1-1 εντός, αλλά έφυγε με το «διπλό» (0-1) από τη Μολδαβία.
Η μονομαχία πήγαινε ολοταχώς για παράταση, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι αποκόμισε αριθμητικό πλεονέκτημα στην τελική ευθεία. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε στο 83’ ο βασικός φορ Σπάχιτς, βρίσκοντας γκολ τρία λεπτά μετά την αποβολή των γηπεδούχων.
Στο τιμόνι της είναι ο Ιμπραχίμ Ράχιμιτς, ο οποίος ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2025.
Την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε στην Ευρώπη, έχοντας τερματίσει στην 7η θέση την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Έχει να βγει εκτός συνόρων από την αγωνιστική περίοδο 2024-25, όταν η πορεία της σταμάτησε στον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Αμφίβολος ο μέσος Σέιντ, δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα.