ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΟΡΤ
20:00
18.02

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΒΙΖΕΛΑ

Αναγκαστικό ροτέισον από Σμιντ
1
X
2
Εκτίμηση
ΝΤΑ ΛΟΥΖ (64.642), ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ
362
17° C Αίθριος
Cosmote Sport 3
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΒΙΖΕΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πέτρος Χαριζακλής Πέτρος Χαριζακλής
Ώρα έναρξης: 20:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1+Over 2,5

Απόδοση: 1.45
pamestoixima Παίξε νόμιμα

Η Μπενφίκα προέρχεται από οριακή νίκη επί της Τουλούζ στο Γιουρόπα Λιγκ και σίγουρα θα έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό, ανεξαρτήτως αν θα κάνει ροτέισον ο Σμιντ ή όχι. Στο «Ντα Λουζ» πάντα έχει το προβάδισμα και έχει κερδίσει ήδη δύο φορές τη Βιζέλα φέτος. Εντάξει, η φιλοξενούμενη πήρε μια νίκη που έψαχνε, όμως τώρα στη Λισσαβώνα δεν έχει ελπίδα. Στα τάρταρα ο άσος, τον συνδυάζω με Over στο Pamestoixima. Εντελώς τυπική πρόταση.

Ειδικά στοιχήματα

Anytime Ντι Μαρία (Μπενφίκα)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΒΙΖΕΛΑ

Facts Αγώνα

  • Παράδοση: 2-1-0 εντός, 7-1-0 συνολικά. Τα 6/8 συνολικά παιχνίδια των δύο ομάδων ήταν Over.
  • Α’ Γύρος: Βιζέλα – Μπενφίκα 1-2
  • Στο Κύπελλο πριν 10 μέρες: Βιζέλα – Μπενφίκα 1-2

Δείτε τα προγνωστικα Πορτογαλια

ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Ρεπορτάζ

Την Πέμπτη (15/2) η Μπενφίκα πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ με τη νίκη της επί της Τουλούζ (2-1). Ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίπαλό της, κυριάρχησε στο «Ντα Λουζ», όμως δεν είχε τόσες πολλές κλασικές ευκαιρίες για να αξίζει πολλά παραπάνω από όσα πήρε από το ματς. Το βασικό της υπόθεσης είναι πως δεν έπεισε με την εμφάνισή της. Στο πρώτο μέρος ο Ράφα είχε δοκάρι, στο 68’ προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντι Μαρία. Η χαρά της ομάδας του Σμιντ δεν κράτησε πολύ καθώς στο 75’ ήρθε το 1-1. Οι Λουζιτανοί προσπάθησαν για να σκοράρουν εκ νέου και το κατάφεραν με δεύτερο εύστοχο πέναλτι του Ντι Μαρία (98’).

Μετά από επτά διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, έκανε «γκέλα» σε μια δύσκολη έδρα και πλέον έχει συγκάτοικο στην κορυφή, την Σπόρτινγκ, με την αντίπαλό της να έχει και ματς περισσότερο. Απέσπασε 2-2 στην έδρα της Βιτόρια Γκιμαράες, πραγματοποιώντας μια εμφάνιση κάτω του μετρίου. Μάλιστα αν δεν έπαιζε στο τελευταίο μισάωρο με παίκτη παραπάνω, ίσως να μην είχε ισοφαρίσει για δεύτερη φορά στο τέλος του αγώνα.

Μπορεί να έχει ως δικαιολογία το βρεγμένο τερέν που δεν άφηνε να παίξει το ποδόσφαιρο που θα ήθελε, όμως το γεγονός πως ο Σμιντ άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 παίζοντας όμως χωρίς καθαρό στράικερ, το πλήρωσε στο τέλος.

Στο πρώτο μέρος δέχθηκε φάσεις, απείλησε 1-2 φορές και η ίδια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 35ο λεπτό από την άσπρη βούλα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ράφα Σίλβα με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για την Μπενφίκα. Η ισοφάριση δεν την «ξύπνησε» και μπήκε νωθρά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον κόουτς Σμιντ να βάζει τον Καμπράλ στον αγώνα. Στο 61’ δέχθηκε το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα όμως είδε την αντίπαλό της να μένει με 10 παίκτες και αυτό ήταν οιωνός για να πάρει κάτι από το ματς. Λίγο αργότερα όμως ο κίπερ Τρούμπιν την κράτησε στο ματς, με τον Σμιντ να βάζει στο ματς και τον Μάρκος Λεονάρντο στο 77’ για να πιέσει. Ευκαιρίες πολλές δεν έκανε η Μπενφίκα, ωστόσο στο 90’ ο Καμπράλ με κεφαλιά μετά από σέντρα-διαβήτη του Ντι Μαρία έφερε την ισοφάριση.

Την Πέμπτη (22/2) φιλοξενείται από την Τουλούζ για τον επαναληπτικό του 2-1 στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσαν κάρτες οι Κοκτσού (μέσος, 16/2) και Φλορεντίνο (αμ.χαφ, 18/0). «Τρέχει» ο Τένγκστεντ (φορ, 11/3). Τραυματίες οι Πρεστιάνι (δ.εξτρέμ) και Μπερνάτ (αρ.μπακ, 2/0).

ΒΙΖΕΛΑ
Ρεπορτάζ

Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες και δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στα τρίποντα και μάλιστα εκτός έδρας όπως και τότε. Κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Ζιλ Βισέντε και πήρε μια ανάσα βαθμολογικά παρά το γεγονός πως δεν βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, όμως όταν φτάνει στο σημείο το κάθε σου παιχνίδι στο πρωτάθλημα να είναι τελικός, τότε σε νοιάζουν μόνο οι βαθμοί και όχι η εμφάνιση. Ήταν κατώτερη από την αντίπαλό της, ωστόσο προηγήθηκε νωρίς (12’) κόντρα στη ροή του αγώνα με σουτ του πρώτου της σκόρερ, Εσέντε, που έφτασε τα 10 τέρματα. Δέχθηκε πίεση στη συνέχεια και ακόμη περισσότερο από το 63’ και μετά που έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Ο κίπερ Ρουμπέρτο με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν στην άμυνα και η Βιζέλα πανηγύρισε μια τεράστιας σημασίας νίκη.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο Πετρόφ (φορ, 2/0), συμπλήρωσε κάρτες ο Σάμου (μέσος, 20/3). Τραυματίες οι Ορτίθ (αμ.χαφ, 8/0) και Μρεζίγκε (αμ.χαφ).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ 4-2-3-1
ΒΙΖΕΛΑ 4-2-3-1
1
Anatolii Trubin
5
Morato
30
Nicolas Otamendi
4
Antonio Silva
6
Alexander Bah
87
Joao Neves
8
Fredrik Aursnes
20
Joao Mario
27
Rafa Silva
11
Angel Di Maria
9
Arthur Cabral
1
Francesco Ruberto
6
Matheus Pereira
5
Anderson
4
Jota Goncalves
82
Tomas Silva
28
Bruno Costa
22
Aleksandar Busnic
10
Quina
90
Diogo Nascimento
17
Matias Lacava
99
Samuel Essende
ΒΙΖΕΛΑ 4-2-3-1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino