Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΑΣΤΙΑ - ΛΑΒΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αναμέτρηση δύο ομάδων που βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Έχουν δώσει πολύ καλά δείγματα παρ’ ότι είναι ακόμη ξεκίνημα της σεζόν. Στηρίζονται στην αμυντική λειτουργία και μέσω αυτής παίρνουν αποτελέσματα. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ στο μεταξύ τους ματς. Έχει αξία το Under σε απόδοση 1.65 από την Stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΣΤΙΑ - ΛΑΒΑΛ
Facts Αγώνα
* Ισορροπία στα αποτελέσματα των δύο ομάδων σε σύνολο 33 παιχνιδιών (13-7-13). Το ίδιο ισχύει και όταν συναντώνται στα πλαίσια της Λιγκ 2 (4-2-4).
* Μόλις 1 ισοπαλία στα μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης την πρόσφατη 10ετία (5-1-5).
* Ισχυρή εντός έδρας η Μπαστιά (9-5-2). Οι δύο νίκες της Λαβάλ έχουν σημειωθεί στα 3 πιο πρόσφατα ματς σε αυτή την έδρα. N/G τα 6 από τα 8 ματς σε αυτή την έδρα την πρόσφατη 40ετία.
* Την περσινή σεζόν η Λαβάλ επικράτησε και στα δύο παιχνίδια (2-1 εντός, 2-0 στην Κορσική).
* Η Μπαστιά προέρχεται από 3 σερί νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη στα 10 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς.
Δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις αμυντικές «δαγκάνες» της Γκρενόμπλ, μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ μετά από το «καρέ» αγωνιστικών, και έφυγε από τις Άλπεις με το εκτός έδρας 0-0. Αποτέλεσμα που πάντως την κολακεύει βάσει συνολικής απόδοσης.
Παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με 5άδα στην άμυνα και κύριο μέλημα – όπως φάνηκε εντός γηπέδου – ήταν να μην ηττηθεί. Βάσει αποτελέσματος τα κατάφερε, θα μπορούσε όμως να έχει καλύτερη απόδοση και στα δύο ημίχρονα.
Ειδικά στο α’ ημίχρονο, που ήταν πιο ισορροπημένο, θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί την κατοχή μπάλας και έστω τις λιγοστές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Αντίθετα στην επανάληψη δεν είχε καθαρές φάσεις και γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις την παραβίαση της εστίας.
Εκτός έδρας είναι διαφορετική ομάδα, πιο διστακτική και λιγότερο επιθετική. Έχει σημειώσει μόλις 1 γκολ εκτός έδρας, αντίθετα μετράει 2/2 νίκες εντός έδρας.
Παραμένει τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Πλασίντ. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Ντε Κέρκοφ (πλάγιος, 3/0), Μ’Μπαγιέ (στόπερ, 2/0) και Ρονκάλια (αμ.χαφ, 4/0).
Τεράστια νίκη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην πρωτοπόρο Καέν. Έφτασε στους τρεις βαθμούς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, όταν όλοι είχαν πιστέψει ότι θα έφευγε με την πρώτη φετινή ήττα στο γήπεδό της.
Η εμφάνιση ήταν ό,τι περίπου έχουμε δει από την ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια. Πολύ σφιχτή άμυνα, αργός ρυθμός και «στραγγάλισμα» του αντιπάλου όσον αφορά την πίεση και τα τρεξίματα. Αλληλο-εξουδετερώθηκαν τα ατού στο α’ ημίχρονο, αναμενόμενο το 0-0 των 45’.
Στο β’ ημίχρονο είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, έδειχνε ότι μπορούσε πιο εύκολα να φτάσει στο γκολ από την αντίπαλό της. Κόντρα στη ροή του αγώνα, δέχθηκε γκολ στο 77’ και υποχρεώθηκε να βγει μπροστά για να βρει γκολ.
Τα κατάφερε και μάλιστα εις διπλούν, στο πιο συναρπαστικό ματς της αγωνιστικής, πέτυχε ζευγάρι γκολ αρχικά με τον Βάργκας (90+2’) και στη συνέχεια με τον Τσοκουντέ (90+5’) γεμίζοντας ενθουσιασμό όλο το γήπεδο. Αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας στο -2 από την κορυφή.
Δεν υπολογίζονται οι Σερνί (πλάγιος μπακ, 5/0), Μπομπισόν (χαφ, 0/0), Φεραουί (χαφ, 0/0) και Ναϊτζί (φορ, 4/0), όλοι τραυματίες και εκτός αποστολής.