ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΓΑΛΛΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ
ΠΚ
00:00
01.07
Γαλλία - Σουηδία προγνωστικά

ΓΑΛΛΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Φαβορί με παγίδες
1
X
2
Εκτίμηση
New Jersey Stadium
29° C Συννεφιασμένος
ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΓΑΛΛΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Kingbet Kingbet
Ώρα έναρξης: 00:00
STAKE: 10

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G/G

Απόδοση: 1.95
stoiximan Παίξε νόμιμα

Γαλλία και Σουηδία πέρασαν με επιτυχία το πρώτο τεστ της διοργάνωσης και πλέον βαδίζουν σε πιο δύσκολα μονοπάτια. Σαφές φαβορί η Γαλλία, που έχει κόντρα την παράδοση σε μεγάλες διοργανώσεις απέναντι στους Σκανδιναβούς. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία όταν ανεβάζει στροφές, αλλά δέχεται ευκαιρίες και γκολ με εξίσου μεγάλη άνεση. Από τις αξιόλογες επιλογές, κυριαρχεί το G/G σε απόδοση 1.95 στη Stoiximan.

Bet builder

1+G/G+γκολ και στα δύο ημίχρονα

1+Over 2,5+Γκολ Εμπαπέ

Over 7,5 κόρνερ+Over 2,5 κάρτες

Ειδικά στοιχήματα

Κανένα γκολ πριν το 23:00

Ολίσε γκολ ή ασίστ

Καταλογισμός πέναλτι

Ντεμπελέ 2+ σουτ στην εστία

Γιόκερες 2+ σουτ στην εστία

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΑΛΛΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Facts Αγώνα

  • Νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Μουντιάλ 2026. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.
  • Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» τον νικητή του αγώνα Γερμανία – Παραγουάη.
  • Δες τις διασταυρώσεις μουντιάλ.
  • Αυτή είναι η 24η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων (12-6-5), μόλις η 3η σε μεγάλη διοργάνωση και 1η σε Μουντιάλ. Ισόπαλες 1-1 στο Euro του 1992, νίκη 2-0 της Σουηδίας στο Euro του 2012.
  • H Γαλλία μετράει έξι διαδοχικές νίκες σε Μουντιάλ απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες. Καμία ομάδα δεν έχει φτάσει τις επτά νίκες.
  • Η Γαλλία έκανε το 3/3 στους ομίλους, όπως και το 1998 όπου κατέκτησε (εντός έδρας) τη διοργάνωση.
  • Στα 4 τελευταία παιχνίδια Μουντιάλ η Γαλλία σημείωσε 3+ γκολ. Καμία ομάδα στην ιστορία των διοργανώσεων δεν το έχει καταφέρει σε 5 παιχνίδια.
  • G/G τα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Γαλλίας.
  • Ντεμπελέ και Εμπαπέ έχουν συνεργαστεί σε πέντε γκολ των «Μπλε». Τρεις ασίστ του Ντεμπελέ σε γκολ του Εμπαπέ, που έχει δώσει δύο ασίστ στον συμπαίκτη του.
  • Είναι η 8η φορά που η Σουηδία περνάει σε φάση νοκ άουτ σε Μουντιάλ. Στις προηγούμενες 7 φορές, αποκλείστηκε σε δύο περιπτώσεις, το 2002 από τη Σενεγάλη με 2-1 και το 2006 από τη Γερμανία με 2-0.
  • Ο Άντονι Ελάνγκα σκόραρε στα δύο τελευταία ματς της φάσης των ομίλων. Τελευταία φορά που κάποιος παίκτης της Σουηδίας σκόραρε σε 3 συνεχόμενα ματς ήταν το 1994 (Μάρτιν Νταλίν και Κένετ Άντερσον).
  • Ο Βίκτορ Γιόκερες είχε τα περισσότερα σουτ (11) και τις περισσότερες ευκαιρίες (8) από κάθε άλλον παίκτη της Σουηδίας στη φάση των ομίλων.

Δες τα προγνωστικά Μουντιάλ 2026

Δες τα Γαλλία – Σουηδία ειδικά στοιχήματα

ΓΑΛΛΙΑ
Ρεπορτάζ

O πρώτος και αρχικός στόχος επετεύχθη για τους «Μπλε» του Ντιντιέ Ντεσάν. Το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στη Νορβηγία αποδείχθηκε πολύ πιο άνετο απ’ ό,τι αναμενόταν (1-4) στα προγνωστικά. Δεν αντέχει ωστόσο σε κριτική, από τη στιγμή που οι Σκανδιναβοί δεν παρέταξαν τη βασική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Σαφώς πιο εύκολο το έργο του βοηθού προπονητή Γκι Στεφάν, που κάθισε στον πάγκο αντί του κόουτς Ντεσάν που απουσίασε -μόνο για αυτό το ματς- εξαιτίας πολύ σοβαρού οικογενειακού ζητήματος. Είδε τον Εμπαπέ να έχει σουτ στο δοκάρι στα 22’, πριν ξεκινήσει το «σόου Ντεμπελέ» για την Γαλλία.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» του 2025, σημείωσε τρία γκολ σε 25’. Σκόραρε με όποιον τρόπο ήθελε, σκορπίζοντας την άμυνα της Νορβηγίας. Με σουτ, με πλασέ, με το αριστερό, με το δεξί. Το 0-1 στο 7’, το 0-2 στο 20’ και το 1-3 στο 32’. Από εκεί και πέρα, το ματς απέκτησε τυπικό χαρακτήρα, με τον Ντουέ να κλείνει τον λογαριασμό για την Γαλλία στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Εάν η Γαλλία πρέπει να κοιτάξει κάτι, αυτό είναι η ευκολία με την οποία δέχεται φάσεις και -κυρίως- γκολ. Το έπαθε με τη Σενεγάλη, το συνάντησε και με τη Νορβηγία. Όσο όμως τα ζευγάρια θα γίνονται πιο δυνατά, εκεί θα υπάρξουν δυσκολίες. Δεδομένου ότι εάν προκριθεί, θα βρει στους «16» τη Γερμανία.

Αγωνιστικά Νέα

Τέλος τα «πειράματα» και οι «δοκιμές» για τον κόουτς Ντιντιέ Ντεσάν, που επίσης επιστρέφει στον πάγκο μετά την απουσία στο ματς με τη Νορβηγία λόγω πένθους. Πρόβλημα τραυματισμών για τους Τιράμ (επιθετικός) και Σαλιμπά (βασικός στόπερ) που δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Κουντέ (δεξιά), Ραμπιό (κέντρο) και Μπαρκολά (εξτρέμ).

Η αποστολή της Γαλλίας

Τερματοφύλακες: M. Μενιάν (Μίλαν), M. Σαμπά (Ρεν), Ρ. Ρισέρ (Λανς)

Αμυντικοί: Μ. Γκουστό (Τσέλσι), Λ. Ντιν (Άστον Βίλα), Ν. Ουπαμεκανό (Μπάγερν), Ζ. Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Ι. Κονατέ (Λίβερπουλ), Γ. Σαλιμπά (Άρσεναλ), Τ. Ερναντέζ (Αλ Χιλάλ), Λ. Ερναντέζ (Παρί Σ.Ζ.), Μ. Λακρουά (Κρίσταλ Πάλας)

Μέσοι: Μ. Κονέ (Ρόμα), Ο. Τσουαμενί (Ρεάλ), Ν. Καντέ (Φενερμπαχτσέ), Α. Ραμπιό (Μίλαν), Γ. Ζαΐρ-Εμερί (Παρί Σ.Ζ.), Ρ. Σερκί (Μάντσεστερ Σίτι), Μ. Ακλιούς (Μονακό)

Επιθετικοί: Ο. Ντεμπελέ (Παρί Σ.Ζ.), Μ. Τιράμ (Ίντερ), Κ. Εμπαπέ (Ρεάλ), Μ. Ολίσε (Μπάγερν), Μ. Μπαρκολά (Παρί Σ.Ζ.), Ν. Ντουέ (Παρί Σ.Ζ.), Ζ. Ματετά (Κρίσταλ Πάλας)

Προπονητής: Ντιντιέ Ντεσάν

ΣΟΥΗΔΙΑ
Ρεπορτάζ

Κι όμως, τα κατάφερε. Η Εθνική Σουηδίας, που τερμάτισε στην τελευταία θέση των προκριματικών του Μουντιάλ χωρίς νίκη, βρίσκεται στη φάση των «32».

Η παρουσία της στα τελικά, αν εξαιρέσει κανείς το ματς με την Ολλανδία ήταν καλή, αφού η Σουηδία ξεκίνησε με την ευρείας έκτασης νίκη επί της Τυνησίας με 5-1, ακολούθησε η συντριβή από την Ολλανδία με το ίδιο σκορ και έκλεισε φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με την Ιαπωνία.

Στο τελευταίο ματς στο πρόγραμμα μουντιάλ, η Σουηδία χρειαζόταν έναν τουλάχιστον πόντο για να νιώθει σίγουρη για την πρόκριση, αφού θα έφτανε στους 4 πόντους, όπερ και εγένετο, και με τη διαφορά τερμάτων σε απόλυτη ισορροπία, θα ήταν από τις πρώτες τρίτες. Με ήττα, αντιθέτως, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα έμενε εκτός συνέχειας.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56’, βρήκε όμως απάντηση άμεσα ισοφαρίζοντας με τον Άντονι Ελάνγκα στο 62’, κράτησε καλά τις γραμμές της, είχε και δοκάρι και δεν άλλαξε το σκορ.

Έτσι, η Σουηδία τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικήσει το όνειρο της πρόκρισης απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

«Η Γαλλία είναι το φαβορί, εμείς όμως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε και η πίστη για την πρόκριση είναι ισχυρή στην ομάδα», δήλωσε ο Βίκτορ Γιόκερες.

Αγωνιστικά Νέα

Εγκατέλειψε την αποστολή της Εθνικής Σουηδίας ο βασικός αμυντικός Ισάκ Χίεν, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Ιαπωνία, πέρασε αλλαγή στο 37’ και θα παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του από το σπίτι του.

Αυτό είναι και το μοναδικό πρακτικά πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γκρέιαμ Πότερ, καθώς ο τραυματισμός στο ίδιο ματς του κεντρικού αμυντικού Βίκτορ Νίλσον Λίντελοφ, ο οποίος αποχώρησε στο 87’, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και θα είναι κανονικά «παρών».

Η αποστολή της Σουηδίας

Τερματοφύλακες: Γ. Ζέτερστρεμ (Ντέρμπι), Β. Γιόχανσον (Στόουκ), Κ. Νόρντφελντ (ΑΪΚ)

Αμυντικοί: Γ. Λάγκερμπιελκε (Μπράγκα), Β. Λίντελεφ (Άστον Βίλα),  Γ. Γκούντμουντσον (Λιντς), Ν. Σβένσον (Ντόρτμουντ), Χ. Έκνταλ (Μπέρνλι), Κ. Στάρφελτ (Θέλτα), Έ. Σμιθ (Ζανκτ Πάουλι), Έ. Στρουντ (Μιάλμπι), Χ. Γιόχανσον (Ντάλας)

Μέσοι: Λ. Μπέργκβαλ (Τότεναμ), Γ. Κάρλστρεμ (Ουντινέζε ), Γ. Αγιάρι (Μπράιτον), Μ. Σβάνμπεργκ (Βόλφσμπουργκ), Μ. Ζένελι (Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ), Τ. Αλί (Μάλμε), Κ. Σέμα (Πάφος)

Επιθετικοί: Α. Ισάκ (Λίβερπουλ), Ά. Ελάνγκα (Νιουκάστλ), Β. Γιόκερες (Άρσεναλ), Α. Μπέρναρντσον (Χόλσταϊν Κίελ), Γ. Νίλσον (Κλαμπ Μπριζ), Μ. Νίγκρεν (Σέλτικ)

Προπονητής: Γκρέιαμ Πότερ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΓΑΛΛΙΑ 4-2-3-1
ΣΟΥΗΔΙΑ 5-2-3
16
Mike Maignan
19
Theo Hernandez
15
Ibrahima Konate
4
Dayot Upamecano
5
Jules Kounde
14
Adrien Rabiot
8
Aurelien Tchouameni
12
Bradley Barcola
11
Michael Olise
7
Ousmane Dembele
10
Kylian Mbappe
1
Jacob Widell Zetterstroem
24
Elliot Stroud
5
Gabriel Gudmundsson
7
Lucas Bergvall
2
Gustaf Lagerbielke
21
Alexander Bernhardsson
3
Victor Nilsson Lindeloef
18
Yasin Ayari
9
Alexander Isak
17
Viktor Gyoekeres
11
Anthony Elanga
ΣΟΥΗΔΙΑ 5-2-3

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino