* Α’ Γύρος: Απόλλων Λεμεσού – Αλκή Ορόκλινης 3-0
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
ΑΝΑΛΥΣΗ -
Facts Αγώνα

Ρεπορτάζ
Με την τύχη να της γυρίζει την πλάτη σε δύο περιπτώσεις (δοκάρι από φάουλ και τετ α τετ) έχασε εκτός έδρας 2-0 από την ΑΕΚ Λάρνακας και παρέμεινε για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς τρίποντο. Σε αυτό το διάστημα ο απολογισμός της είναι τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Μάλιστα στα τρία εξ αυτών δεν πέτυχε ούτε γκολ.
Η «Αθάνατη» στο γήπεδό της στα πέντε ματς που έχουν προηγηθεί στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» κόντρα στους… μεγάλους του κυπριακού ποδοσφαίρου μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Μόνο στο ένα κατάφερε και συνδέθηκε με τα αντίπαλα δίχτυα.
Αγωνιστικά νέα
Εκτός αποστολής έμειναν οι Κυπριανού (μέσος, 16 συμμετοχές), Σπόλιαριτς (επιθετικός, 19 συμμετοχές/ 7 γκολ) και Φλόρες (αμυντικός, 19 συμμετοχές/ 1 γκολ).

Ρεπορτάζ
Αναδείχθηκε 0-0 στο «Τσίρειο» με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού και είδε τη διαφορά του από την πρώτη θέση της βαθμολογίας να αυξάνεται στους τέσσερις πόντους. Αυτό για τον Απόλλωνα Λεμεσού ήταν το δεύτερο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος που απέτυχε να σκοράρει. Αυτό είχε να συμβεί από τον Ιανουάριο του 2016.
Στα εξωαγωνιστικά αναβολή πήρε η απόφαση της ένστασης που κατέθεσε για το δελτίο υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Ουζόχο. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Δευτέρας.
Αγωνιστικά νέα
Εκτός αποστολής έμειναν οι Βασιλείου (μέσος, 16 συμμετοχές/ 1 γκολ), Ρομπέρζ (αμυντικός, 18 συμμετοχές) και Μάρκοβιτς (μέσος, 15 συμμετοχές/ 2 γκολ). Μακροχρόνιοι απόντες οι Φοπαλά (εξτρέμ, 4 συμμετοχές/1 γκολ), Κέρμπρ (μέσος, 2 συμμετοχές) και Γιούστε (αμυντικογενής μέσος, 1 συμμετοχές/ 2 γκολ).