ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

08.07.2021

Βλογώντας τα γένια μας

Μοιράσου το σε:
Μαστροβάγγος

Το στοίχημα είναι ωραίο, αλλά δεν είναι τρόπος ζωής

Είναι καλός ο Μαστρο-Βάγγος τώρα; Βλέπει μπροστά ο Μάστορας; Δεν μου αρέσει να λέω πως σας τα ’λεγα, αλλά σας τα ’λεγα. Και αν πέσει και σε πλακώσει το σπίτι σου τότε ή δεν το παίνεψες αρκετά ή ήταν αυθαίρετο πάνω σε μπαζωμένο ρέμα.

 

Προγνωστικά EURO 2021

 

Πέντε στα έξι χθες ο Μαστρο-Βάγγος. Κι η χαρά είναι διπλή, γιατί δέχτηκα αυτό το μήνυμα λίγο πριν το ματς: «Μας πρήξατε πια με τη Δανία. Με αυτούς τους αντιπάλους που είχε, κι εγώ περνούσα. Σας διαβάζουν άνθρωποι και μετά θα χάσουν τα λεφτά τους».

Σκοπός μου δεν είναι να επιτεθώ στον άνθρωπο, αλλά ας σοβαρευτούμε λίγο. Πρώτον, στήλες όπως το Μαστρο-Βάγγος δεν πρέπει να τις παίρνει κανείς στα σοβαρά. Οπως δεν παίρνω εγώ τον εαυτό μου στα σοβαρά, δηλαδή. Κι ας έκανα πάρτι στον ημιτελικό. (Ηταν καλά τα προγνωστικά τώρα;)

Σκοπός μου είναι να πω πως παίζουμε με ό,τι μας περισσεύει. Το στοίχημα είναι χόμπι, όχι τρόπος ζωής, όχι τρόπος για να πλουτίσεις. Αν αρχίζουμε και κατηγορούμε μια χιουμοριστική στήλη, τότε αξίζει να σκρολάρουμε χαμηλά χαμηλά στη σελίδα και να πατήσουμε τον σύνδεσμο που οδηγεί στη σελίδα του ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ.

Αλλά πολύ το σοβαρέψαμε. Ενας να κάτσει να σκεφτεί, εμένα μου αρκεί.

Πάμε στα δικά μας: ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ Ο ΜΑΣΤΡΟ-ΒΑΓΓΟΣ; Το μυρίσαμε το Χ; Το μυρίσαμε το Goal/Goal; Μας πούλησε μόνο το ακριβές σκορ, αλλά μικρό το κακό. Με φόρμα και φόρα πάμε στον τελικό. Στοιχηματικά θα τα πουμε την Κυριακή. Για τώρα απλώς να ευχηθούμε να το πάρει ο καλύτερος. Δηλαδή η Ιταλία. Να δούμε αν θα παίξει και ο Στέρλινγκ. Γιατί έχει και αέρα σήμερα, φοβάμαι μην πάρει τον Στέρλινγκ και το σφυρίξουν πέναλτι.

 

Ημ/νια

Ώρα

Αγώνας

Σημείο

Απόδοση

Στοιχηματική

Προτάσεις

Απόκτησε την αγαπημένη σου εφημερίδα ψηφιακά

King bet Εφημερίδα