Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.08.20|09:29

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Γιατί αουτσάιντερ;

προγνωστικά-e-sports-γιατί-αουτσάιντερ-167199

Πως χάθηκε το 2/2; Ούτε η T1 ξέρει! Συμβαίνουν και αυτά, όλα στο πρόγραμμα είναι. Το παν είναι στις ήττες να μην χάνεις την ψυχραιμία σου, να αναλύεις το τι πήγε λάθος και να μαθαίνεις από αυτό. Θα συνέλθει η T1 και μάλιστα σύντομα. Με 1/2 λοιπόν ξεκινήσαμε την εβδομάδα και καλό κέρδος. Πάμε στα επόμενα.

 

 

Πέμπτη

Πριν τρεις περίπου μήνες συζητούσαμε για το ίδιο ματς που θα μιλήσουμε και σήμερα. Στις 12:30 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο Τελικός της LPL, Top Esports (1.61) εναντίον JD Gaming (2.20), αποδόσεις της Bet365. Για όποιον δεν θυμάται τι συζητούσαμε τότε και λοιπές λεπτομέρειες ας διαβάσει εδώ. Συντηρητικά έχει ανοίξει το σετ των αποδόσεων και είναι λογικό. Η πτώση του άσου θα είναι αναμενόμενη και την περιμένω κάπου στο 1.50 να σταθεροποιηθεί και το διπλό να φτάσει κάπου στο 2.40. Γενικά η Top Esports είναι καλύτερη από την JD Gaming, τα βασικά στατιστικά τους είναι παρόμοια και χωρίς πολλά λόγια δεν είναι καθόλου τυχαίο που και οι δυο θα βρίσκονται στο Worlds 2020.

Το μόνο που μένει να καθοριστεί είναι το ποια θα πάει ως Πρωταθλήτρια της LPL και ποια θα πάει ως δεύτερη καλύτερη από άποψη βαθμών. Την Ανοιξη, η JD Gaming κέρδισε τον τίτλο τον οποίο μάτωσε για να κατακτήσει. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το ματς ενάντια στην Top Esports και από τότε η Top βελτιώθηκε! Οχι ότι δεν κάνει λάθη, τα οποία η JD είναι σε θέση να τιμωρήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, απλά πλέον τα κάνει πιο σπάνια. Πράγμα που δεν βολεύει την JD. Η τελευταία εικόνα που έχω των ομάδων είναι η Top Esports να κατατροπώνει και η JD να δυσκολεύεται να κλείσει τα ματς. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ισως να μην την βολεύει και τόσο πολύ το patch την JD και να μην μπορεί να βγάλει την χημεία της άνοιξης. Οπως και να έχει στα μάτια μου η Top Esports είναι καλύτερη ομάδα και θεωρώ ότι θα το δηλώσει σε αυτόν τον τελικό. Στο 1.61 είναι λιγάκι κάτω αλλά είναι δεκτό, χαμηλότερα δεν θα το αγόραζα. Ενδεχομένως να πόνταρα και σε ακριβές σκορ αλλά… θα κρατηθώ!

Παρασκευή

Στις 10:30 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας Suning (1.75) εναντίον LGD Gaming (2.00). Τη Δευτέρα είδαμε τους πειραματισμούς, είδαμε τις διαφορετικές στρατηγικές, είδαμε διαφορετικά δεδομένα αναφορικά με τα basic stats και εν τέλει είδαμε την Suning να κερδίζει 3-0 και εμείς να κερδίζουμε το στοίχημα του ακριβές σκορ. Πολύ ωραία όλα αυτά τώρα θα διεξαχθεί ο… κανονικός αγώνας. Σε αυτόν τον Regional ο νικητής κατακτά την  3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Main Event του Worlds 2020, ενώ ο χαμένος του ματς θα έχει άλλη μια ευκαιρία για το Worlds σε ένα ματς που θα δώσει με τον νικητή του έτερου ζευγαριού των Regionals την προσεχή Κυριακή με έπαθλο την 4η θέση της λίγκας που οδηγεί στην Play In Φάση του.

Διαγράφω εντελώς την τελευταία εικόνα που έχω από τις ομάδες. Κάνω ένα Roll Back και επαναφέρω τα δεδομένα που είχα πριν. Το ματς θα παιχτεί στο early game. Στα πρώτα 10-15 λεπτά του κάθε χάρτη. Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού η LGD κατά βάση θριαμβεύει. Εχει θέμα στην μετάβαση του παιχνιδιού από το Early Game στο Mid Game όπου στα επιμέρους Objectives κάπου χάνεται. Και εκεί είναι που θριαμβεύει η Suning, τις περισσότερες φορές… Το έχω ξαναγράψει, η Suning είναι ομάδα που στην μέρα της παίρνει παγκόσμιο για πλάκα αλλά αν δεν της βγει το παιχνίδι στο transition, δύσκολα επανέρχεται. Και κάπου εκεί μετράει το ταλέντο και η δίψα για πρόκριση. Δυο φορές έχει αποτύχει η Suning να βρεθεί στην κορυφαία διοργάνωση και η LGD έχει πέντε χρόνια να πρωταγωνιστήσει στην Παγκόσμια σκηνή του Worlds.

Στα σημεία η LGD για μένα είναι καλύτερη ομάδα. Και η απόδοση του 2,00 στον Stoiximan μου αρέσει. Είναι σαφώς επηρεασμένη από τον αγώνα της Τρίτης και αυτό σε περίπτωση επιβεβαίωσης του σημείου μας δίνει περισσότερο κέρδος, την αγοράζω.

 

 

LEC

Στις 19:00 ώρα Ελλάδος θα διεξαχθεί ο αγώνας του δεύτερου γύρου των Playoffs της LEC, MAD Lions (1.53) εναντίον της FC Schalke 04 (2.57), αποδόσεις της Bet365.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι οι αποδόσεις είναι εντελώς λάθος και αποπροσανατολιστικές στον μέγιστο βαθμό. Ο φαβοριτισμός των MAD στα μάτια μου δεν έχει καμία απολύτως λογική. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την στιγμή το meta του παιχνιδιού δεν την ευνοεί και ότι οι αλλαγές που έχει φέρει το Patch δεν την βολεύουν.

Από την άλλη η Schalke έχει εκμεταλλευτεί τα πάντα αναφορικά με το παιχνίδι, έχει βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό, τρέχει ένα απίστευτα μεγάλο σερί 11 αγώνων ανίκητη, που της εξασφάλισε την είσοδο στα playoffs και την έσπρωξε στον δεύτερο γύρο των Losers Bracket. Κάπου θα πρέπει να σταματήσει αυτό το σερί, θα σκεφτεί κανείς!

Και γιατί να σταματήσει ρωτάω εγώ; Αυτός ο αγώνας κρίνει μια θέση στο Worlds 2020. Και η Schalke04 έως τώρα έχει καταφέρει το ακατόρθωτο σε μία σεζόν που ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Είναι η συναρπαστικότερη σεζόν των τελευταίων τουλάχιστον 5 ετών αυτή που διανύουμε. Οι παραδοσιακές στατιστικές πάνε περίπατο και κοιτάμε πλέον τα επιμέρους στατιστικά και τις παρά μικρές λεπτομέρειες για να μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη για το τι συμβαίνει στην LEC αυτό το καλοκαίρι!

Στο δια ταύτα. Εστω και δύσκολα πιστεύω ότι η Schalke04 θα περάσει και στον επόμενο γύρο όπου θα έχει να αντιμετωπίσει την, ήδη περασμένη στο Worlds, Rogue. Ενδεχομένως να σταματήσει εκεί το σερί της! Εχει αυτή τη στιγμή το μομεντουμ και δεν θα πάω κόντρα σε αυτό. Αγοράζω την νίκη της.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip