Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

14.08.20|13:57

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Φινάλε με χαλαρές προπονήσεις

προγνωστικά-νβα-φινάλε-με-χαλαρές-προ-167878

Στα τέσσερα τελευταία ματς της ρέγκιουλαρ σίζον δεν διακυβεύεται απολύτως τίποτα και σχεδόν όλες οι ομάδες θα κατέβουν με τα δεύτερα. Κενό νοήματος και το ποιοι από τους Πέισερς και Χιτ -αναμετρώνται ως ισόβαθμοι- θα τερματίσουν τέταρτοι στην Ανατολή, τώρα που δεν υπάρχουν έδρες (άρα και το σχετικό πλεονέκτημα). Πέρασε πανεύκολα χθες η δυάδα των σημείων, με τους Γουίζαρντς να μη χρειάζονται καν το χάντικαπ κόντρα στους Σέλτικς (96-90) και τους Σανς να συντρίβουν 128-102 τους Μάβερικς (αρκούσε και το +4). Δεν έκατσαν τα ειδικά στοιχήματα των Μοράντ και ΜακΚόλουμ (ο Γκέι δεν έπαιξε).

 

ΤΑ ΜΑΤΣ

TOPOΝΤΟ – NTENBEP (20:30)

ΙΝΤΙΑΝΑ – ΜΑΪΑΜΙ (23:00)

Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ (01:30)                                                                                     

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (04:00)

 

Δεύτεροι στην Ανατολή, οι Ράπτορς του 52-19 σκέφτονται περισσότερο τους επικίνδυνους Νετς στα πλέι οφ παρά τους (τρίτους στη Δύση μετά την ήττα και από τους Κλίπερς) Νάγκετς του 46-26. Τουλάχιστον οι Σερζ Ιμπάκα και Οου Τζι Ανουνόμπι αναμένεται να προφυλαχθούν ξανά, σταθερά έξω στο Ντένβερ οι βασικοί Γκάρι Χάρις και Γουίλ Μπάρτον. Σήμερα λογικά θα αράξουν και οι υπόλοιπες σημαντικές μονάδες του Μάικ Μαλόουν. Οι «σβώλοι» έχουν κερδίσει τρεις συνεχείς φορές στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά υπό νορμάλ συνθήκες. Στη «φούσκα» έχουν ρεκόρ 3-4, ενώ οι Καναδοί 6-1. Οι δικοί τους αναπληρωματικοί είναι λιγότερο επιβαρυμένοι, ο ψηλός Κρις Μπουσέ προέρχεται από δύο καταπληκτικές εμφανίσεις και θα τους δώσουμε το προβάδισμα.

Ισόβαθμοι με 44 νίκες και 28 ήττες στην τέταρτη θέση της Ανατολής, Πέισερς και Χιτ το μόνο που θέλουν είναι να κρατήσουν μυστικά εν όψει των προσεχών αναμετρήσεών τους στον πρώτο γύρο της ποστ σίζον. Πλεονέκτημα έδρας δεν υπάρχει στην Ντίσνεϊλαντ ώστε να αβανταριστεί ο νικητής, εξ ου και η ανακοινωθείσα πρόθεση του Ερικ Σπέλστρα να κρατήσει απόψε εκτός αγώνα τους τρεις καλύτερους παίκτες του, Τζίμι Μπάτλερ, Μπαμ Αντεμπάγιο και Γκόραν Ντράγκιτς. Σίγουρα έξω στην Ιντιάνα ο μακράν πρώτος σκόρερ στη «φούσκα» Τι Τζέι Γουόρεν και ο βασικός σέντερ Μάιλς Τέρνερ, μέχρι το τζάμπολ θα έχουν… πάρει ρεπό κι άλλοι. Φέτος η Χιτ έχει κερδίσει και στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τελευταία το 114-92 της περασμένης Δευτέρας. Το ρεκόρ όμως του συλλόγου της Φλόριντα είναι 3-4 μετά την επανεκκίνηση στην ίδια πολιτεία, ενώ εκείνου της Ιντιανάπολις 5-2.

 

Ανοιχτό παιχνίδι και ψηλό σκορ περιμένουμε στο Κλίπερς-Θάντερ (48-23 έναντι 44-27). Ειδικά στα πέντε τελευταία παιχνίδια των πρώτων σημειώνονται μίνιμουμ 232 πόντοι. Σε όλα τους από την επανέναρξη βάζουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι αντίπαλοί τους πάνω από 100. Οριστικά δεύτεροι στη Δύση μετά και το 124-111 επί των Νάγκετς, περιμένουν τους Μάβερικς στα πλέι οφ. Η Οκλαχόμα «παίρνει» τους Ρόκετς και ο Κρις Πολ θα ξεκουραστεί εδώ κόντρα στην παλιά του ομάδα. Δεδομένη κι η απουσία του βασικού περιφερειακού Λούγκουεντζ Ντορτ, περιμένει να πάρει το πράσινο φως ολοκληρώνοντας την περίοδο καραντίνας ο έκτος παίκτης Ντένις Σρέντερ ώστε να πατήσει παρκέ. Το ίδιο κι ο ψηλός των Καλιφορνέζων, Μοντρέζλ Χάρελ, που έχει αυξημένες πιθανότητες να ντεμπουτάρει στη «φούσκα». Εχει ανακοινωθεί ήδη η απουσία των -με μικροτραυματισμούς- γκαρντ Πατ Μπέβερλι και Λάντρι Σάμετ, για λόγους ξεκούρασης αναμένεται να κάτσουν στον πάγκο τα μεγαλύτερα αστέρια του Ντοκ Ρίβερς.

Οι Ρόκετς που λέγαμε έχουν το ίδιο ρεκόρ με την -προσεχή τους αντίπαλο- Οκλαχόμα και αντιμετωπίζουν τα ξημερώματα τους Σίξερς του 42-30. Ως έκτοι στην Ανατολή «σταυρώνουν» με τους Σέλτικς οι τελευταίοι και δεν νομίζουμε ο Μπρετ Μπράουν να ξανακάνει εδώ το λάθος με τον Ζοέλ Εμπίιντ. Ο ηγέτης του προερχόταν από διάστρεμμα και τον έβαλε στην ήττα 125-121 από τους Ράπτορς, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο χέρι! Δεν είναι κάτι σοβαρό, μα εκτός απροόπτου θα προφυλαχθεί. Χωρίς τον έτερο Ολ Σταρ της, τον Μπεν Σίμονς, συνεχίζει στην Ντίσνεϊλαντ η «Φίλι» των τριών συναπτών ηττών, ενώ στο Χιούστον έχουν τον πονοκέφαλο του Ράσελ Γουέστμπρουκ. Οι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο επιμένουν κι έτσι θα χάσει και τα πρώτα παιχνίδια της ποστ σίζον κόντρα στην πρώην του.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

TOPOΝΤΟ – NTENBEP     1             1.79       Pamestoixima.gr

Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ       Over 223,5          1.85       Stoiximan

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip