Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

12.05.20|08:00

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Μεταγραφές: Που θα παίζουν του χρόνου Τσιμίκας, Σβιντέρσκι, Λιβάγια;

μεταγραφές-που-θα-παίζουν-του-χρόνου-τ-170345

Ο κορωνοϊός έχει κρατήσει πίσω όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, μεταξύ άλλων και την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Δίχως να ξέρουμε ποιο θα είναι το μέλλον του και πότε (και αν) θα ολοκληρωθεί, ήδη οι περισσότερες ομάδες σχεδιάζουν τα μεταγραφικά πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από τους πέντε μεγάλους ελληνικούς συλλόγους; Οι στοιχηματικές έχουν πάρει θέση, ανοίγοντας αγορές για ορισμένους ποδοσφαιριστές στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων. Ας τις δούμε αναλυτικά:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για την περίπτωση των ερυθρολεύκων, τρία είναι τα ερωτήματα μέχρι στιγμής. Ποιο θα είναι το μέλλον του Κώστα Φορτούνη; Λίγο πριν σταματήσει η σεζόν, στα περισσότερα παιχνίδια είτε βρισκόταν στον πάγκο, είτε στις εξέδρες. Θα καταφέρει να είναι και του χρόνου αρχηγός του Ολυμπιακού; Οι αποδόσεις πάντως είναι με το μέρος του, καθώς η παραμονή βρίσκεται στο 1.12 και η αποχώρηση στο 6.00.

Τι γίνεται όμως με την περίπτωση του Ελ Αραμπί; Ο νέος «πιστολέρο» των Πειραιωτών διανύει εξαιρετική σεζόν έχοντας πετύχει 17 γκολ στο πρωτάθλημα (και 6 ασίστ), 5 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ (είτε προκριματικά είτε ομίλους) και 2 στο Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, βρίσκεται σε μεγάλη ποδοσφαιρικά ηλικία (33 ετών) και δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα μπορεί να τον αποκτήσει. Φαβορί και εδώ να μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό στο 1.45, έναντι του 2.55 να πάει σε άλλη ομάδα.

Πιο δύσκολη είναι η υπόθεση του Τσιμίκα. Ο νεαρός μπακ έχει καταπλήξει την Ευρώπη με τα κατορθώματά του φέτος με την ερυθρόλευκη φανέλα, με αποτέλεσμα να τραβήξει πολλά βλέμματα. Μεταξύ άλλων η Νάπολι επιμένει για να τον αγοράσει και σίγουρα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ θα κοιτάξουν έντονα. Μεγάλο φαβορί να καταλήξει από τη νέα χρονιά σε κάποια άλλη ομάδα, συγκεκριμένα στην ιταλική ομάδα (1.57) από το να μείνει στον Ολυμπιακό (2.25).

 

 

ΠΑΟΚ

Τρεις είναι οι περιπτώσεις παικτών και για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, εδώ υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία για παραμονή. Πολύ πιθανό και από τη σεζόν 2020-21 ο Κάρολ Σβιντέρσκι να βρίσκεται στο ρόστερ των Θεσσαλονικών. Ο Πολωνός κατάφερε να πάρει τη θέση του Ακπομ στο αρχικό σχήμα της επίθεσης της ομάδας, δικαιώνοντας έτσι τον Αμπελ Φερέιρα για την επιλογή του. Είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 10 γκολ. Στο 1.35 η παραμονή, στο 3.00 η αποχώρηση.

Από την άλλη ο Τσούμπα Ακπομ μπορεί να μην αγωνίζεται συχνά βασικός, όμως παίρνει σχεδόν σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ χρόνο συμμετοχής. Ο Πορτογάλος τεχνικός σίγουρα θα τον θέλει στο ρόστερ και ο Αγγλος φορ δείχνει πρόθυμος να μείνει. Στο 1.50 να παραμείνει στην Τούμπα, στο 2.50 σε κάποια άλλη ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι από τις αποκαλύψεις της σεζόν για τον «δικέφαλο του Βορρά». Εχει καθιερωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ο 23χρονος Ελληνας διεθνής και οι ιθύνοντες της ομάδας τον χρειάζονται για τα επόμενα χρόνια. Και εδώ οι αποδόσεις είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ, οριακά βέβαια (1.80 – 1.95).

ΑΕΚ

Δύο είναι τα βασικά ερωτήματα από την πλευρά της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μάρκο Λιβάγια.

Πιο εύκολη η περίπτωση του Ελληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος θέλει να συνεχίσει να έχει το ρόλο του αρχηγού και τα επόμενα χρόνια με την ΑΕΚ, στην 6η χρονιά που διανύει. Το συμβόλαιό του ισχύει μέχρι το 2022, με τις δύο πλευρές να μην έχουν κάποιο λόγο ώστε να μην τηρήσουν τη συμφωνία. Μόλις στο 1.30 να μείνει, στο 3.30 να φύγει.

Η ίδια θέληση υπάρχει και από την πλευρά του Κροάτη φορ, ο οποίος συνεχίζει για 3η χρονιά να έχει πρωταρχικό ρόλο στην ΑΕΚ και να είναι αναντικατάστατος, ακόμη και με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να κρατήσει τον Λιβάγια, το συμβόλαιο του ίδιου λήγει το 2021, οπότε πολύ πιθανό να τον δούμε και του χρόνου με τους κιτρινόμαυρους. Στο 1.30 η παραμονή, στο 3.25 η αποχώρηση.

 

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και εδώ δύο είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού, σχετικά με το μέλλον τους. Από τη μία ο Τάσος Χατζηγιοβάννης και από την άλλη ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ελληνας εξτρέμ διανύει την πιο παραγωγική του χρονιά με την πράσινη φανέλα (7 γκολ και 3 ασίστ) και έχει καθιερωθεί στο αρχικά πλάνα του Γιώργου Δώνη. Η αρχή της σεζόν ήταν και η πιο δύσκολη, αφού υπήρχαν διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του. Ωστόσο δεσμεύτηκε να ανανεώσει για ακόμη τρία χρόνια με την ομάδα, εκτός και αν βρεθεί κάποια πρόταση που θα καλύψει τη ρήτρα που έχει τοποθετηθεί για τον παίκτη. Πάντως οι πιθανότητες παραμονής είναι υπέρ του Παναθηναϊκού (1.32 – 3.05).

Πιο δύσκολη η υπόθεση του Ιταλού στράικερ. Ο Μακέντα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά με τη φανέλα των πρασίνων, έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά στα τέρματα της ομάδας (12 γκολ και 2 ασίστ). Εχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, όμως ο ίδιος δεν θα πει όχι αν έρθει κάποια προσφορά από την πατρίδα του. Ηδη υπάρχουν έντονες φημολογίες πως η Μπενεβέντο θα κινηθεί για την απόκτησή του, η οποία πηγαίνει «τρένο» με τον Φίλιπο Ιντζάκι για τη Σέριε Α. Από αουτσάιντερ, γύρισε σε φαβορί η αποχώρηση από τους πράσινους, μάλιστα στο 1.28, έναντι 3.50 για παραμονή.

ΑΡΗΣ

Ο Αρης κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος είναι να βρεθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Οφείλει πολλά στους Μπρούνο Γκάμα και Γιάννη Φετφατζίδη, οι οποίοι βρίσκονται και στο επίκεντρο για το αν θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά.

Ο Πορτογάλος χαφ-εξτρέμ είναι ο καλύτερος παίκτης για τους κιτρινόμαυρους έχοντας πετύχει 8 γκολ και 3 ασίστ. Ομως το μέλλον του δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Τελευταία φημολογία είναι και η «κρούση» που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του. Πάντως οι αποδόσεις μέχρι στιγμής είναι υπέρ του Αρη (1.75 – 2.00).

Από την άλλη ο Ελληνας ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει εξίσου καλές εμφανίσεις με την ομάδα (3 γκολ και 8 ασίστ) και η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη. Κυρίως ομάδες του εξωτερικού θέλουν να κινηθούν για τον 29χρονο εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ. Η παραμονή του είναι πολύ πιο δύσκολη, σε ρόλο αουτσάιντερ (1.95 – 1.80).

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip