Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

03.07.20|09:30

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Σούπερ Λιγκ: Κάτω από 1,60 το διπλό του Πανιωνίου στη Λάρισα!

σούπερ-λιγκ-κάτω-από-160-το-διπλό-του-πανι-168968

Τρεις αγωνιστικές έμειναν πριν το φινάλε των πλέι άουτ στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με τρεις ομάδες να «φλερτάρουν» έντονα με τις δύο τελευταίες θέσεις. Ξάνθη (22), Παναιτωλικός (22) και Πανιώνιος (21) μάχονται για να αποφύγουν την επικίνδυνη ζώνη. 

Ηδη από τη Δευτέρα (30/06) το βράδυ και το ματς Βόλος – Λαμία (όπου η ισοπαλία στο ημίχρονο έδινε… 1.40), φάνηκε ότι οι μπουκ είναι διατεθειμένοι να προσαρμοστούν απόλυτα στα «θέλω» της κάθε ομάδας. Μπορεί Ελλάδα ποδόσφαιρο πρόγραμμα να μην έχει σήμερα, όμως αύριο υπάρχουν ματς για τα πλέι οφ και το Σάββατο-Δευτέρα έχει πλέι άουτ.

Διπλό στο 1,60!

Με τις υπόλοιπες ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες, οι αποδόσεις άνοιξαν και προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο ανεβασμένος Πανιώνιος φιλοξενείται στη Λάρισα από την ομώνυμη ομάδα τη Δευτέρα (06/07, 19:30) και οι στοιχηματικές τον παρουσιάζουν ως το… απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση.

Για την ακρίβεια, το διπλό κινείται γύρω στο 1.60! Σε μια έδρα που ο Πανιώνιος έχει περάσει νικηφόρα μόλις μία φορά σε 10 επισκέψεις τα τελευταία χρόνια! Το 2010, με 1-0 και τέρμα του Ανδρέα Σάμαρη. Εξι φορές έφυγε ηττημένος, ενώ 3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

 

 

Ο… μεταμορφωμένος Πανιώνιος 

Αήττητη μέχρι στιγμής στα πλέι άουτ η ομάδα της Νέας Σμύρνης, με 3 νίκες (1-0 Βόλο και Λαμία, 2-1 Ξάνθη) και 1 ισοπαλία (0-0 στην Τρίπολη). Μάλιστα έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, στο τελευταίο ματς με τους «Ακρίτες» με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Από την άλλη η Λάρισα δεν κινδυνεύει καθόλου, αφού απέχει 11 βαθμούς από τον προτελευταίο Παναιτωλικό. Ξεκίνησε με δύο ήττες στα πλέι άουτ από Αστέρα (1-2) και Παναιτωλικό (3-0), ενώ την 3η αγωνιστική επικράτησε του Βόλου με 3-1 για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Την Δευτέρα ηττήθηκε και πάλι, από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-0.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, το Σάββατο (04/07) στις 19:30, ξεχωρίζει η έξοδος της Ξάνθης στη Λαμία. Ένα τέταρτο νωρίτερα, Αστέρας και Βόλος θα κοντραριστούν στο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Τρίπολη.

Λίγο μετά το ΑΕΛ – Πανιώνιος τη Δευτέρα, ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρομήτου με στόχο να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip