Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.12.20|09:25

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

To NBA επέστρεψε - Ολα τα ειδικά στοιχήματα

to-nba-επέστρεψε-ολα-τα-ειδικά-στοιχήματα-159410

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκίνησε με τα φαβορί να χάνουν. Λέικερς, Μπακς, Χιτ, Νάγκετς και Μάβερικς ξεκίνησαν τη σεζόν με ήττα, όμως εξακολουθούν να είναι ανάμεσα στις επικρατέστερες ομάδες για κατάκτηση του τροπαίου στο φινάλε της σεζόν. Το kingbet.net σας παρουσιάζει όλα τα ειδικά στοιχήματα για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε στο εντυπωσιακότερο πρωτάθλημα του κόσμου.

 

 

Τα φαβορί

Οι περσινοί πρωταθλητές, Λος Αντζελες Λέικερς, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου «Λάρι Ο’Μπράιαν». Στην ήδη δυνατή ομάδα, με επίκεντρο τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Αντονι Ντέιβις, προστέθηκαν σημαντικά κομμάτια όπως ο Μοντρέζλ Χάρελ, ο Μαρκ Γκασόλ και ο Ντένις Σρέντερ.

Ακολουθούν Μπρούκλιν Νετς (με την ευχή να παραμείνουν υγιείς οι Ντουράντ και Ιρβινγκ), και στην τρίτη θέση ισοβαθμούν οι ενισχυμένοι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι Λος Αντζελες Κλίπερς του Κοάι Λέναρντ και το Πολ Τζορτζ.

 

Δείτε τις αποδόσεις για τον Πρωταθλητή του ΝΒΑ

 

Πρωταθλητής ΝΒΑ αποδόσεις

 

ΝΒΑ νικητές περιφερειών

Στην Ανατολή, οι Μπακς είναι και πάλι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, όπως έχουν κάνει τα δύο προηγούμενα χρόνια, ενώ από κοντά ακολουθούν οι Νετς. Στη Δύση, η πρωτιά δείχνει υπόθεση των ομάδων του Λος Αντζελες, με τους Λέικερς να είναι ξεκάθαρα φαβορί μπροστά από τους Κλίπερς.

Οι αποδόσεις για τους νικητές των περιφερειών

 

 

ΝΒΑ στοίχημα – Ατομικά βραβεία

Δύο εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι για τις στοιχηματικές οι επικρατέστεροι για το βραβείο MVP του ΝΒΑ. Ο Λούκα Ντόντσιτς εμφανίζεται πρώτος στις αποδόσεις, ενώ δεύτερος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο μας για την πλήρη κατάταξη των στοιχηματικών στην κούρσα του MVP του ΝΒΑ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το βραβείο του κορυφαίου rookie της σεζόν. Η κλάση του 2020 δεν είναι από τις δυνατότερες στην ιστορία του ΝΒΑ και υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για να πάρουν σπίτι τους το βραβείο. Ως πρώτο φαβορί βλέπουμε τον ΛαΜέλο Μπολ, τρίτη επιλογή στο φετινό ντραφτ από τους Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ το πρώτο πικ, ο Αντονι Εντουαρντς των Τίμπεργουλβς, βρίσκεται στη δεύτερη θέση των αποδόσεων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάποια ονόματα που συναντάμε σε διψήφιες αποδόσεις, όπως ο Ντένι Αβντίγια, ο Ταϊρίς Χάλιμπερτον και ο Κόουλ Ανθονι.

Στην κούρσα για τον πιο βελτιωμένο παίκτη βλέπουμε στην κορυφή τον Σέι Γκίλτζους-Αλεξάντερ (που φέτος θα είναι η βασική επιθετική επιλογή της Οκλαχόμα Σίτι) και δύο παίκτες του Ντένβερ: Τζαμάλ Μάρεϊ και Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ. Και εδώ υπάρχουν ενδιαφέροντα ονόματα στα χαμηλά, όπως του Κρίστιαν Γουντ (ειδικά αν αποχωρήσει από το Χιούστον ο Χάρντεν).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το φαβορί για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της σεζόν, αφού στην κορυφή των αποδόσεων βρίσκουμε έναν πρωτοεμφανιζόμενο: τον Στιβ Νας, των Μπρούκλιν Νετς, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει μόλις ο δεύτερος στην ιστορία του ΝΒΑ που κερδίζει τόσο το βραβείο του MVP όσο και του προπονητή της χρονιάς, μετά τον Λάρι Μπερντ. Ακολουθούν ο Ρικ Κάρλαϊλ των Ντάλας Μάβερικς και ο Μόντι Γουίλιαμς των Φοίνιξ Σανς.

Στον αντίποδα, αν ψάχνουμε τον πρώτο προπονητή που θα χάσει τη θέση του, στην κορυφή ισοβαθμούν τρεις κόουτς για τους οποίους η γκρίνια έχει ξεκινήσει από πέρσι. Ο λόγος για τον Τζον-Μπερ Μπίκερσταφ (Κλίβελαντ), Ντουέιν Κέισι (Ντιτρόιτ) και Λουκ Γουόλτον (Σακραμέντο).

Οι αποδόσεις για τα βραβεία της σεζόν στο ΝΒΑ

Μακροχρόνια ΝΒΑ – Στατιστική

O Τζέιμς Χάρντεν κατακτά το βραβείο του πρώτου σκόρερ στο ΝΒΑ για τρεις διαδοχικές χρονιές. Οι μόνοι που έχουν καλύτερη επίδοση από αυτόν είναι ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Γουιτ Τσάμπερλεϊν, οι οποίοι κέρδιζαν το βραβείο για επτά σερί χρόνια. Ασφαλώς είναι το φαβορί για να το επαναλάβει και φέτος, αν και εφόσον μεταγραφεί σε μία από τις ομάδες που θέλει (ειδικά στο Μπρούκλιν), θα πρέπει να μοιράζεται την επίθεση με ακόμα δύο δεινούς σκόρερ. Στις αποδόσεις ακολουθούν οι Λούκα Ντόντσιτς και Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στα ριμπάουντ, πρώτο φαβορί είναι ο κορυφαίος ριμπάουντερ της γενιάς του, ο Αντρέ Ντράμοντ. Ο σέντερ των Καβαλίερς έχει κατακτήσει τον τίτλο του κορυφαίου ριμπάουντερ της χρονιάς τέσσερις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια. Τον ακολουθούν οι Ρούντι Γκομπέρ και Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στο κομμάτι των ασίστ, ο μεγάλος ΛεΜπρόν Τζέιμς, σε ρόλο πόιντ γκαρντ για πρώτη φορά στην καριέρα του, βγήκε πρώτος στις ασίστ. Τη νέα σεζόν, ο σταρ των Λέικερς θα έχει πιο περιορισμένο χρόνο συμμετοχής ώστε να προστατευτεί. Ετσι είναι μόλις το τρίτο φαβορί, πίσω από τους Τρέι Γιανγκ και Λούκα Ντόντσιτς.

Δείτε τις αποδόσεις για τους πρωτοπόρους στις στατιστικές κατηγορίες του ΝΒΑ

 

 

Ειδικά στοιχήματα ΝΒΑ

Για πενήντα χρόνια θεωρούσαμε πως κανείς δεν μπορεί να επαναλάβει το επίτευγμα του Οσκαρ Ρόμπερτσον, ο οποίο το 1962 είχε τελειώσει τη σεζόν με triple-double. Τελικά ο Ράσελ Γουέστμπρουκ όχι μόνο το έκανε, αλλά το πέτυχε τρεις διαδοχικές χρονιές. Πέρσι, σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα, δεν έφτασε κοντά στο στόχο του, όμως φέτος βρίσκεται στους Γουίζαρντς και ίσως θελήσει να κυνηγήσει το στατιστικό αυτό ξανά.

Ακόμα πιο σπάνιο από το triple-double είναι το quadruple-double, η διψήφια δηλαδή επίδοση σε τέσσερις στατιστικές κατηγορίες σε ένα ματς. Αυτό έχει γίνει μόλις τέσσερις φορές στην ιστορία του ΝΒΑ (ή ακριβέστερα από τότε που άρχισαν να μετρούνται όλες οι στατιστικές κατηγορίες). Το έχουν καταφέρει οι Νέιτ Θέρμοντ (1974), Αλβιν Ρόμπινσον (1986), Χακίμ Ολάζουον (1990) και Ντέιβιντ Ρόμπινσον (1994). Ο τελευταίος που έφτασε κοντά ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν το 2017, όταν έπιασε διψήφιο νούμερο σε ριμπάουντ, ασίστ και κλεψίματα, αλλά δεν τα κατάφερε στο ευκολότερο: στους πόντους. Αν κάποιος παίκτης πετύχει quadruple-double μέσα στη σεζόν, θα είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα στοιχήματα NBA.

Παράλληλα, ένα από τα επανεμφανιζόμενα αστεία του ΝΒΑ είναι η αδυναμία (και απροθυμία) του Μπεν Σίμονς να σουτάρει για τρεις πόντους. Ο πόιντ γκαρντ των Σίξερς έχει επιχειρήσει όλα κι όλα 24 τρίποντα στην τριετή καριέρα του και έχει ευστοχήσει στα δύο. Προσφέρεται λοιπόν ως ειδικό στοίχημα αν θα βάλει κάποιο τρίποντο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο της σεζόν.

Τα ειδικά στοιχήματα του ΝΒΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Ειδικά στοιχήματα

Οι στοιχηματικές έχουν βγάλει ουκ ολίγα ειδικά στοιχήματα για τη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα οποία μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο για τη σεζόν του Αντετοκούνμπο σε αποδόσεις.

 

 

 

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip