Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

14.04.21|09:44

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: «Μουδιασμένη» η κίνηση κατά την επαναλειτουργία

πρακτορεία-οπαπ-μουδιασμένη-η-κίνη-166218

Πέντε μήνες έμειναν κλειστά τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Αττική, ενώ και σε όσες περιοχές της Ελλάδας άνοιξαν τον Φεβρουάριο, αυτό δεν ήταν παρά μια μικρή ανάσα ενός μήνα. Από τη Δευτέρα 12 Απριλίου τα πρακτορεία λειτουργούν ξανά σε όλη την επικράτεια, πλην της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, και στους πράκτορες και τους υπαλλήλους, ένα σύνολο 30.000 επαγγελματιών, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Ωστόσο, η μεγάλη ερώτηση είναι πώς ανταποκρίθηκε ο κόσμος στο άνοιγμα του πρακτορείου της γειτονιάς. To kingbet.net επισκέφτηκε τέσσερα πρακτορεία στην στην Αθήνα και συζήτησε με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους.

 

 

Η επιστροφή του κόσμου

Πώς ήταν η κίνηση του κόσμου τη Δευτέρα, τη μέρα που ανοίξατε μετά από 156 μέρες; Ο κόσμος ανταποκρίθηκε;

– Γενικά δεν είναι όπως ήταν πριν κλείσουμε. Ισως ο κόσμος δεν το έχει μάθει ακόμα ότι ανοίξαμε. Ίσως να έχει αλλάξει η ρουτίνα τους. Για πολλούς το πρακτορείο ήταν κομμάτι της καθημερινότητας. Ελπίζουμε να ξαναγίνει. Ισως βέβαια να είναι και οικονομικοί οι λόγοι. Γιατί και εμείς περάσαμε δύσκολα οικονομικά αυτό το διάστημα.

Από τη στιγμή που το πρακτορείο ήταν για κάποιους πελάτες καθημερινότητα, δεν θα μπορούσε να έχει επηρεάσει και η απαγόρευση παραμονής μέσα στο κατάστημα; Είναι εύκολο για τους παίκτες να περιμένουν έξω για την επόμενη κλήρωση;

– Σίγουρα έχει επηρεάσει και αυτό. Ερχονταν πολλοί και έπαιζαν δέκα και δεκαπέντε συνεχόμενες κληρώσεις. Τώρα πρέπει να μένουν έξω από το μαγαζί. Και πάλι καλά δηλαδή που μας έκανε καλή μέρα. Μισή βροχή να ρίξει, καταστραφήκαμε.

Σέβεται ο κόσμος τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό;

– Ναι, βέβαια. Και τους αναγκάζομαι να τα σέβονται, γιατί αν δεν το κάνουν θα τους διώξουμε κι αν δεν τους διώξουμε θα μας κλείσουνε.

 

 

Παίκτες και παιχνίδια

Ποια είναι τα παιχνίδια που έπαιξε περισσότερο ο κόσμος όταν επέστρεψε στο πρακτορείο;

– Σίγουρα το ΚΙΝΟ. Αν και όπως είπα όχι με την ανακύκλωση που υπήρχε μέχρι να κλείσουμε τον Νοέμβριο, ή και πριν από την πρώτη καραντίνα.

Ποιο είναι το προφίλ του παίκτη που ήρθε στο πρακτορείο την πρώτη μέρα; Τι ηλικίας ήταν οι πρώτοι πελάτες;

– Κοιτάξτε, μεσοβδόμαδα πάντα οι βασικοί μας θαμώνες ήταν οι συνταξιούχοι. Τους είχαν κόψει το καφενείο, τους είχαν κόψει το πρακτορείο. Τουλάχιστον εμείς τώρα ανοίξαμε. Βέβαια η Δευτέρα είναι πάντα μέρα που επειδή δεν έχει κληρώσεις και ποδόσφαιρο, είναι οι παίκτες του ΚΙΝΟ που έρχονται. Οι συνταξιούχοι παίζουν ΚΙΝΟ, οι πιο νέοι προτιμούν το Πάμε Στοίχημα, και όλοι σήμερα θα έρθουν για το Τζόκερ.

«Αν μας ξανακλείσουν, θα πτωχεύσουμε»

Μείνατε κλειστά για 156 μέρες, ενώ κοντά τέσσερις μήνες είχε κρατήσει και το πρώτο λόκνταουν. Πρακτικά από πέρσι τον Μάρτιο ως και σήμερα έχετε δουλέψει τρεις μήνες. Βγαίνει; Υπήρχε βοήθεια;

– Το επίδομα ήταν αστείο. Ενα χρόνο τώρα μπαίνουμε μέσα. Μπαίνουμε μέσα χίλια ευρώ το μήνα. Αν μας ξανακλείσουν, θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Τίθεται θέμα επιβίωσης. Αν μας ξανακλείσουν, τα μισά πρακτορεία της Αθήνας θα πτωχεύσουν.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip