Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

19.06.21|10:20

Kingbet Kingbet

Ψαγμένα στατιστικά και προτάσεις για τα ματς της ημέρας στο EURO (19/06)

ψαγμένα-στατιστικά-και-προτάσεις-για-172489

Σε ένα Euro 2020 που μας έχει χαρίσει πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές και καλή μπάλα, το Pamestoixima.gr συνεχίζει ακάθεκτο με καθημερινές προσφορές*. Οπως πάντα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα Euro Stats, με αναλυτική στατιστική παρουσίαση των αγώνων. Στατιστικά που μπορούν να μας οδηγήσουν σε σημεία και σε ευκαιρίες για ποντάρισμα

 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (16:00)

Η Ουγγαρία δεν είναι κακή ομάδα. Κάθε άλλο. Το απέδειξε στην πρεμιέρα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία. Ομως σαφώς δεν μπορεί να συγκριθεί με τα τρία θηρία που της έλαχε να αντιμετωπίσει στον όμιλο. Η Γαλλία κόντρα στη Γερμανία αναπαύτηκε πάνω στο 1-0 από το αυτογκόλ του Ματς Χούμελς και δεν απείλησε ιδιαίτερα, παρότι έδειξε πως κόντρα σε μια υποδεέστερη ομάδα μπορεί να το κάνει ξανά και ξανά και ξανά. Δεν θα συγκρατηθεί σήμερα. Ενα διπλό σε συνδυασμό με γκολ είναι λογικό στοίχημα στο Pamestoixima.gr, όμως εμείς θα εστιάσουμε περισσότερο στο ενδεχόμενο να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς ο Καρίμ Μπενζεμά, σε απόδοση διπλασιασμού στην πλατφόρμα του Πάμε Στοίχημα. Σε περίπτωση που πετύχει γκολ, αλλά αυτό ακυρωθεί με τη χρήση VAR, όπως συνέβη στην πρώτη αγωνιστική δηλαδή, το ποντάρισμα επιστρέφεται από το Πάμε Στοίχημα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Ουγγαρια Γαλλία

 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (19:00)

Το μεγάλο ματς της ημέρας είναι φυσικά αυτό ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γερμανία στο Μόναχο. Ανοιχτό σε όλες τις ερμηνείες, ανάμεσα σε μία από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και την κάτοχο του τίτλου. Στο πρώτο ματς, η Γερμανία ήταν νωθρή κόντρα στη Γαλλία, παρότι έγραψε 11 τελικές προσπάθειες. Σήμερα πρέπει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία για να ελπίζει πραγματικά. Από την άλλη, η Πορτογαλία βολεύεται πολύ με την ισοπαλία. Η ισοπαλία έχει λογική, όμως αξίζει το ρίσκο στη νίκη των Πορτογάλων, σε απόδοση 3.42. Και αν η Πορτογαλία προηγηθεί με 2-0, το στοίχημα θα θεωρηθεί επιτυχημένο από το Pamestoixima.grάσχετα από την εξέλιξη του αγώνα και το τελικό σκορ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Eurostats Πορτογαλία Γερμανία

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ (22:00)

Πολωνία και Ισπανία έκαναν από 16 σουτ στην πρεμιέρα τους. Συνολικός απολογισμός ένα πολωνικό γκολ και ένας ισπανικός πόντος. Σήμερα το παιχνίδι αναμένεται να έχει περισσότερη ένταση και περισσότερα τέρματα. Το over από το Pamestoixima.gr παίζει στο 1.74. Αν μάλιστα συνδυαστεί με δύο επιλογές από τα άλλα ματς της ημέρας σε τριάδα, είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που μία από τις επιλογές χαθεί. Με την ασφάλεια στο παρολί*, την προσφορά ημέρας* του Πάμε Στοίχημα, αν μία από τις τρεις επιλογές δεν επιβεβαιωθεί, το ποντάρισμα επιστρέφεται ως Free Bet.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Ισπανια Πολωνία

 

 

 

Euro Zone προσφορά ημέρας

Σήμερα, Σάββατο 19 Ιουνίου, φτιάχνεις ένα παρολί με τα τρία ματς της ημέρας και αν χάσεις μία από τις επιλογές σου, το ποντάρισμά σου σού επιστρέφεται ως Free Bet. Περισσότερα εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip