Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

29.08.19|07:00

Kingbet Kingbet

Μουντομπάσκετ Στοίχημα: Αποδόσεις κατάκτησης και νικητές ομίλων (UPDATE)

μουντομπάσκετ-στοίχημα-αποδόσεις-κα-164549

Στο κείμενο που ακολουθεί θα διαβάσετε ποια είναι τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα με αφορμή το προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ (Μουντομπάσκετ). Ειδικές επιλογές άλλες με περισσότερο και άλλες με λιγότερο ρίσκο, προκειμένου να αυξήσουμε τις πιθανότητες να ολοκληρώσουμε τη διοργάνωση με το καλύτερο δυνατό περιθώριο κέρδους. 

Σύστημα διεξαγωγής και πως επηρεάζει το στοίχημα

Μπορεί να σας φαίνεται λοιπόν ότι είναι μακριά αλλά δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ θα φιλοξενηθεί φέτος στην Κίνα σε οκτώ πόλεις από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Επτά ομάδες από την Αμερικανική Ηπειρο, 12 από την Ευρώπη, πέντε από την Αφρική και οκτώ από την Ασία και την Ωκεανία θα διεκδικήσουν την κορυφή του κόσμου με τις ΗΠΑ να είναι πάντα το μεγάλο φαβορί. 

Οι 32 ομάδες θα χωριστούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων και θα προκριθούν οι δύο από κάθε όμιλο. Οι 16 ομάδες μπαίνουν σε τέσσερις νέους ομίλους, όπου θα προκριθούν ξανά οι δύο πρώτοι για να πάμε πια σε νοκ άουτ προημιτελικά, ημιτελικά, μέχρι και τους δύο τελικούς. Σας τα αναφέρουμε αυτά για να πάρετε μία πρώτη γεύση που αφορά άμεσα τις στοιχηματικές μας επιλογές.

 

Οι αποδόσεις που ήθελες στο νέο Pamestoixima.gr!

 

Αποδόσεις κατάκτησης Μουντομπάσκετ

Οι στοιχηματικές έχουν ήδη ξεκινήσει να βγάζουν τις αποδόσεις τους στα μακροχρόνια στοιχήματα αφού έγινε και η κλήρωση των ομίλων (δείτε εδώ αναλυτικά ποιοι είναι οι όμιλοι του Μουντομπάσκετ).Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες τους, οι ΗΠΑ συνεχίζουν να λογίζονται ως πρώτο φαβορί με την απόδοση κατάκτησης να βρίσκεται στο 1.42. Η Σερβία είναι στο 5.00, ενώ υψηλές βλέψεις έχει και η ελληνική ομάδα, που είναι τρίτη στη λίστα με απόδοση 8.50.

Οι Ισπανοί έχουν μερικές απουσίες πρωτοκλασάτων παικτών, γι’ αυτό και προσφέρονται στο 14.50. Τους ακολουθούν οι Γάλλοι στο 21.00. Από εκεί και πέρα οι αποδόσεις ανεβαίνουν για Λιθουανία (33.00), Αυστραλία (33.00) και Ιταλία (57.00).

 

Νικητές Ομίλων στο Μουντομπάσκετ

Στον πρώτο όμιλο, Πολωνοί και Κίνεζοι δύσκολα θα χάσουν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση, με την απόδοση για κατάληψη της πρωτιάς να είναι στο 1.82 και για τις δύο. Η Βενεζουέλα προσφέρεται στο 26.00, και η αδύναμη Ακτή Ελαφαντοστού στο 86.00.

Ξεκάθαρη μοιάζει η κατάσταση όσον αφορά στον δεύτερο όμιλο. Η Αργεντινή μπορεί να μην είναι… μεγαθήριο, αλλά απέναντι στη Ρωσία των σημαντικών απουσιών, τη Νιγηρία των τεράστιων εσωτερικών προβλημάτων και τη Νότια Κορέα δεν αναμένεται να ζοριστεί.

Εύκολο έργο φαίνεται πως θα έχει η Ισπανία στον τρίτο όμιλο. Γι’ αυτό άλλωστε η κατάληψη της πρώτης θέσης είναι στο 1.001. Την ακολουθούν το Πουέρτο Ρίκο (16.00), η Τυνησία (56.00) και το Ιράν στην ίδια απόδοση.

Ευρωπαϊκή υπόθεση – όπως όλα δείχνουν  – θα είναι το τέταρτο γκρουπ. Οι πληρέστατοι Σέρβοι προσφέρονται σε απόδοση 1.13 ώστε να είναι πρώτοι, με τους Ιταλούς να ακολουθούν στο 5.00. Το καρέ κλείνουν Φιλιππίνες (131.00) και Ανγκόλα με 176.00.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί υπάρχει και στον πέμπτο όμιλο και αυτό φυσικά είναι οι ΗΠΑ. Η διαφορά δυναμικότητας από τους αντιπάλους δικαιολογεί το 1.001 για την κατάληψη της πρωτιάς, με τους Τούρκους (12.50), τους Τσέχους (72.50) και τους Ιάπωνες να ολοκληρώνουν την τετράδα (134.00).

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές στην Interwetten (21+)

Οσον αφορά στον έκτο, η «Επίσημη Αγαπημένη» μπαίνει ως το μεγάλο φαβορί και η κατάκτηση της κορυφής του προσφέρεται σε απόδοση 1.15. Στο 5.90 είναι οι Βραζιλιάνοι, στο 10.50 οι Μαυροβούνιοι και στο 87.00 οι Νεοζηλανδοί.

Οι Γάλλοι έχουν το πάνω χέρι στο έβδομο γκρουπ, αφού η κατάκτηση της κορυφής είναι στο 1.11. Στο 5.60 προσφέρονται οι Γερμανοί, ενώ Δομινικανή Δημοκρατία (55.00) και Ιορδανία ακολουθούν (201.00).

Ο πιο αμφίρροπος όλων είναι ο όγδοος όμιλος. Αυστραλοί (2.05) και Λιθουανοί (2.05) θα μονομαχήσουν για την πρωτιά, ωστόσο υπολογίσιμη δύναμη είναι και οι Καναδοί παρά τις απώλειες που μετρούν (6.10). Δύσκολα θα κυνηγήσουν κάτι καλό οι Σενεγαλέζοι (171.00 για πρωτιά), που έχουν επίσης απουσίες.

 

Αποδόσεις κατάκτησης μεταλλίου στο Μουντομπάσκετ

Πρώτο φαβορί αναφορικά με την εξασφάλιση ενός εκ των τριών μεταλλίων αποτελούν φυσικά οι Η.Π.Α., παρότι το ρόστερ τους δεν τρομάζει. Από εκεί και έπειτα ακολουθούν οι πληρέστατοι Σέρβοι με 1.35, η Ελλάδα του «Greek Freak» στο 2.30, αλλά και η Ισπανία του 2.50. Την πεντάδα ολοκληρώνει η Γαλλία του 4.35.

Αυστραλοί και Λιθουανοί ακολουθούν στην κούρσα της διεκδίκησης των μεταλλίων με απόδοση 6.80, ενώ Ιταλία (11.00), Καναδάς (13.00) και Τουρκία (13.00) έχουν τις δικές τους πιθανότητες.

 

Top παίκτες για μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα

Εδώ δεν έχουμε ακόμη τιμές από τους μπουκ, αλλά καλό θα είναι να δούμε πρώτα τις αποστολές και μετά να κινηθούμε. Το χρήσιμο tip που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να βλέπετε συνολικά το ρόστερ κάθε ομάδας και όχι μεμονωμένα τον αγαπημένο σας σταρ. Αυτό το λέμε διότι όταν το σκορ μοιράζεται, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγάλει αυτή η ομάδα πρώτο σκόρερ, όσο μεγάλους παίκτες κι αν έχει στο ρόστερ της. Γι’ αυτό θα πρέπει πρώτα να δούμε τις αποστολές, να κάνουμε μία ενδελεχή ανάλυση και μετά να καταλήξουμε σε τι θα ποντάρουμε και για ποιον λόγο ανάλογα με την απόδοση. 

Εννοείται ότι στο Kingbet θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη κατηγορία μόλις οι προπονητές ανακοινώσουν τις αποστολές των ομάδων τους.

Επιλογές και στρατηγική για live ποντάρισμα

Το live ποντάρισμα σε όλα τα αθλήματα κρύβει μεγάλες ευκαιρίες για κέρδη. Στο μπάσκετ αυτό ισχύει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό λόγω και της φύσης του αθλήματος, αφού σημαντικές μεταβολές στο σκορ και εναλλαγές προβαδίσματος μπορούν να συμβούν σε όλα τα παιχνίδια, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ενα πρώτο tip που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να επιλέγετε ποντάρισμα σε φαβορί που χάνει στο ημίχρονο, ή ακόμη και στο τρίτο δεκάλεπτο. Το μπάσκετ άλλαξε με τα 24 δευτερόλεπτα στην επίθεση. Διαφορές των 10 πόντων εξανεμίζονται σε μηδέν χρόνο. Αν μία ομάδα έχει ξεκινήσει ως φαβορί στο 1.50 και στο 25′ για παράδειγμα χάνει με 10 πόντους διαφορά, τότε το 1.50 θα έχει φτάσει ακόμη και στο 2.70. Είναι μία καλή ευκαιρία να χτυπήσετε εφόσον πιστεύετε και βλέπετε πως το ματς μπορεί να γυρίσει.

 

Νόμιμο και Ασφαλές στοίχημα στο internet. (21+)

 

Επίσης στο Over/Under σε ένα ματς που είναι κλειστό στη διαφορά του, είθισται η τελευταία περίοδος να έχει περισσότερους πόντους, καθώς στο τελευταίο λεπτό έχουμε δει να εκτελούνται ακόμη και δεκάδες βολές. Είναι μία καλή επιλογή κι αυτή, εφόσον συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση οι εξελίξεις του αγώνα. 

Τέλος συμβουλευτείτε και τη στατιστική. Μία ομάδα που σουτάρει με 70% εντός παιδιάς στο πρώτο μέρος, αλλά παρόλα αυτά έχει ισχνό προβάδισμα, διότι είναι χαλαρή στην άμυνα, κάνει λάθη, χάνει ριμπάουντ, τότε είναι πιθανό να χάσει, αφού κανείς δεν μπορεί να τελειώσει το ματς με 70% ευστοχία. Μόλις τα σουτ σταματήσουν να μπαίνουν, τότε θα χάσει και το προβάδισμα. Τόσο απλά.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip