Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

14.04.21|17:45

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Η αγάπη για το παιχνίδι στο επίκεντρο της νέας καμπάνιας της Betshop

η-αγάπη-για-το-παιχνίδι-στο-επίκεντρο-τ-165979

Τι είναι η αγάπη για το άθλημα; Η αγάπη για το άθλημα είναι να βρίσκεις πάντα χρόνο για την ομάδα, να είσαι πάντα εκεί, να φτάνεις πρώτος και να φεύγεις τελευταίος. Αγάπη είναι να ακούς «θεά» και να σκέφτεσαι «στρογγυλή». Αυτές οι ανθρώπινες ιστορίες πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Betshop. Το πάθος, ο ενθουσιασμός, η αφοσίωση. Γιατί «στο παιχνίδι, είμαστε μαζί».

 

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
 

Αυτοί οι καθημερινοί άνθρωποι είναι το επίκεντρο. Ο φορτηγατζής που θα καλέσει στο αθλητικό ραδιόφωνο, ο γιατρός που αφού φύγει ο τελευταίος ασθενής θα γράψει νέα συνθήματα, η κοπέλα που φορά τη βαριά και ασφυκτική στολή της μασκότ στο γήπεδο, είναι η ίδια η φανέλα που δεν μετριέται με νούμερα.

Αυτές τις ανθρώπινες αξίες θέλει να αναδείξει με τη νέα διαφημιστική της καμπάνια η Betshop. Η Betshop που την τελευταία διετία βασίστηκε στο χιούμορ με τα Betshop Boys της, όμως τώρα ακολουθεί μια πιο συναισθηματική οδό.

Αυτό είναι το μήνυμα της Betshop. Οτι είναι δίπλα σε όποιον κάνει αυτό που αγαπά. «Στο παιχνίδι, είμαστε μαζί».

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

 

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

 

betshop Καμπανια

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip