Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

25.02.21|08:32

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ολα τα ειδικά στοιχήματα για τον «Πράσινο» Χεζόνια | Θα μείνει στον Παναθηναϊκό;

ολα-τα-ειδικά-στοιχήματα-για-τον-πράσ-171797

Μια πολύ ηχηρή μεταγραφή έκανε ο Παναθηναϊκός, φέρνοντας στην Αθήνα τον Μάριο Χεζόνια, έπειτα από πέντε πολύ παραγωγικές σεζόν στο ΝΒΑ. Ο Κροάτης γκάρντ-φόργουορντ έρχεται στους «Πράσινους» μια χρονιά που ευρωπαϊκά έχει επί της ουσίας τελειώσει και σύντομα θα αγωνίζεται μονάχα εντός συνόρων. Ομως η μεταγραφή ανοίγει την όρεξη των οπαδών που ελπίζουν ότι με τον Χεζόνια ξεκινά να χτίζεται η ομάδα της επόμενης σεζόν, με σαφώς πιο μεγάλους στόχους στην Ευρωλίγκα. Για να γίνει κάτι τέτοιο, βέβαια, θα πρέπει ο Κροάτης να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι, κάτι που οι στοιχηματικές βλέπουν ως σχετικά απίθανο.

 

 

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις θέλουν ως πιο πιθανό να αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν ο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό, ψάχνοντας τότε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η παραμονή του και η παρουσία του στο ρόστερ όταν ξεκινήσει η Ευρωλίγκα της σεζόν 2021-22 πληρώνει 2.65, ενώ η αποχώρησή του τιμολογείται στο 1.45.

Από εκεί και πέρα, οι στοιχηματικές θεωρουν πως ο Χεζόνια εύκολα μπορεί να γίνει ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο υπόλοιπο της σεζόν. Με 3.10 πληρώνει η πιθανότητα να έχει μέσο όρο πάνω από 16 πόντους, στο 3.00  να μείνει μεταξύ 13 και 16, επίσης 3.00 το εύρος 10-13 πόντους, ενώ αν έχει μονοψήφιο μέσο όρο, τότε θα πληρώσει σε απόδοση 6.00.

Από εκεί και πέρα, σε αποδόσεις φαβορί συναντάμε το ενδεχόμενο να έχει λιγότερες από πέντε ασίστ και λιγότερα από έξι ριμπάουντ μέσο όρο ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip