Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

31.10.20|10:39

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Ο τελικός μιας νέας εποχής

προγνωστικά-e-sports-ο-τελικός-μιας-νέας-επο-163523

Με 3-1 σκορ πέρασε στον τελικό η Suning ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που μπήκε στον δρόμο της. Το απόλυτο Dark Horse του φετινού Παγκοσμίου. Αν και έχασα το στοίχημα, πραγματικά το απόλαυσα το ματς. Μπορεί να θεωρούσα ότι θα περνούσε η Top Esports αλλά δεν αξιοποίησε από ότι φαίνεται καλά τον χρόνο της και δεν προετοιμάστηκε σωστά για το ματς. Όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τώρα έχουμε να μιλήσουμε για τον τελικό.

 

 

Στους πέντε χάρτες

Σήμερα, 31 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13:00 Ελλάδος περίπου θα ξεκινήσει ο Τελικός του Worlds 2020 ανάμεσα στις DAMWON Gaming (1,40) και Suning (2,75) αποδόσεις από την Bet365. Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι η DAMWON και όχι άδικα. Δεν έχει χρειαστεί να κουραστεί καθόλου σε αυτό το τουρνουά. Έχει κάνει στα φαινομενικά δύσκολα παιχνίδια άνετες επικρατήσεις και σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποίησε τους αντιπάλους της ως παίγνια ψυχολογικού πολέμου προκειμένου να εντυπωθεί στις συνειδήσεις όλων ότι φέτος αυτή είναι το «αφεντικό» της διοργάνωσης. Και θεωρώ ότι το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό σε όλους πλην δύο ομάδων. Στη μία που την ζόρισε ελάχιστα για να την αποκλείσει, G2 Esports, και σε αυτή που στέκεται εμπόδιο της για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Τα ατρόμητα λιοντάρια της LPL έχουν αψηφήσει τους πάντες και τα πάντα και κόντρα σε κάθε σχεδόν προοπτική βρέθηκαν στον τελικό. Αν μη τι άλλο συναρπαστικό από μόνο του. Σε αυτό το ματς έχουμε άγνωστες και γνωστές συνθήκες. Κατά βάση η DAMWON δεν έχει χρειαστεί να ιδρώσει σε αυτό το Worlds. Παίζει άνετο League Of Legends, εκμεταλλεύεται το meta του patch σε πολύ μεγάλο βαθμό, εφαρμόζει ένα μείγμα επιθετικών στρατηγικών μέσα στον χάρτη και μέσω αυτών προσπαθεί να δημιουργήσει τα πλεονεκτήματα που θα την κάνουν να διαμορφώσει τις συνθήκες νίκης. Εάν βρεθεί σε πλεονεκτική θέση δεν αφήνει να χαθεί το προβάδισμά της και μέσω αυτού αυξάνει την πίεση στην αντίπαλη ομάδα αναγκάζοντας την να βγει από το παιχνίδι της με αποτέλεσμα να πέφτει στις παγίδες της DAMWON.

Από την άλλη έχουμε την πιο απρόβλεπτη ομάδα της LPL που όλη την χρονιά λέω ότι αν βρεθεί στην μέρα της παίρνει παγκόσμιο και μπορεί να μην πίστευα ότι θα φτάσει μέχρι εδώ αλλά έφτασε. Δυσκολεύτηκε είναι η αλήθεια σε αρκετούς αγώνες. Χρειάστηκε να υπερβεί εαυτόν σε κάποια σημεία, είναι αλήθεια αυτό, αλλά τίποτα δε έγινε τυχαία. Η Suning σε αυτή την διοργάνωση ήρθε με σχέδιο. Μελέτησε το patch, άλλαξε τον τρόπο που προσεγγίζει τα neutral objectives μέσα στον χάρτη, διαμορφώνει πλέον τις συνθήκες νίκης και ναι χρησιμοποιεί φανταστικές εμπνεύσεις μέσα στα παιχνίδια της προκειμένου να ξεπεράσει κάποια εμπόδια. Αλλά φέτος δεν έχει κονταροχτυπηθεί με ομάδα από την LCK.

 

 

Ναι, κέρδισε τα <<αφεντικά>> της LPL αλλά τα είχε ξαναντιμετωπίσει και ήξερε πάνω κάτω πως να αντιδράσει απέναντί τους αλλά απέναντι σε ομάδα της LCK δεν έχει δοκιμαστεί και καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει την καλύτερη της συγκεκριμένης region για φέτος. Μια ομάδα που εν μέσω της χρονιάς εξέλιξε το στυλ παιχνιδιού της σε τέτοιο βαθμό που μοιάζει ασταμάτητη. Μπορεί να τα καταφέρει η Suning απέναντι της; Αυτό είναι το ερώτημα όλων. Εγώ πιστεύω πως φέτος ήρθε η σειρά της LCK να πάρει τον τίτλο του φετινού Παγκοσμίου αλλά δεν πιστεύω ότι θα της το κάνει εύκολο η Suning.

Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στον δεύτερο χάρτη. Είναι νομίζω ο κομβικότερος του ματς. Αν όπως υπολογίζω φτάσουμε σε ισοπαλία χαρτών σε αυτόν τον χάρτη τότε θεωρώ ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να έχουμε έναν τελικό πέντε χαρτών. Σε αυτή την περίπτωση το 4,33 της Bet365 για το ακριβές σκορ υπέρ της DAMWON Gaming αποκτά αξία μεγάλη και το αγοράζω.

Αυτά λοιπόν και για σήμερα. Καλή μας Τύχη, σας εύχομαι να είστε υγιής και ευτυχισμένοι. Με αυτό το κείμενο κλείνουμε την φετινή σεζόν του League Of Legends η οποία ήταν μια από τις πιο απρόβλεπτες στην δεκαετή ιστορία του παιχνιδιού. Και έπονται καλύτερες. Δεν θέλω να κάνω spoil θα τα πούμε όλα την νέα σεζόν.

Είμαι ο Tank και σας ευχαριστώ πολύ.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip