Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.10.20|12:05

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Προβάδισμα η G2 Esports

προγνωστικά-e-sports-προβάδισμα-η-g2-esports-164228

Σε ένα ματς που έγραψε ιστορία η Top Esports πέρασε στα ημιτελικά του Worlds 2020. Επιγραμματικά χρειάστηκε να αλλάξει στρατηγική, να κερδίσει τρεις χάρτες συνεχόμενους με την πλάτη στον τοίχο καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 χάρτες από την Fnatic. Τελικό αποτέλεσμα 3-2 με Reverse Sweep κάτι που έγινε για πρώτη φορά στα δέκα χρόνια της διοργάνωσης στη διαδικασία των προημιτελικών και εγώ να χάνω το στοίχημα νωρίς.

Τουλάχιστον ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας τον ευχαριστήθηκα και έβγαλα τα συμπεράσματα μου. Πάμε στα σημερινά λοιπόν.

 

 

Βγαίνει σημείο

Κλασσικά περίπου στις 13:00 ώρα Ελλάδος θα διεξαχθεί ο τελευταίος προημιτελικός ανάμεσα στις Gen.G (1.83) και G2 Esports (1.83). Είναι ένα ματς που μπορεί να πάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αλλά τα πράγματα θεωρώ πως είναι πιο εύκολα από ό,τι τα φανταζόμαστε. H προϊστορία των Κορεατικών ομάδων απέναντι σε Ευρωπαϊκές είναι συντριπτικά με το μέρος τους αλλά η προϊστορία της G2 ως οργανισμός την θέλει αήττητη από το 2017 απέναντι σε οποιαδήποτε κορεατική ομάδα σε οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση σε διαδικασία αγώνων Best Of 5.

Η Gen.G είχε δύσκολη σεζόν στην LCK όπως και η G2 Esports στην LEC. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες στην κυριολεξία. Ισχυρά χαρτιά και των δυο ομάδων είναι η ικανότητα των jungler να κινούνται στον χάρτη και να βοηθούν την εκάστοτε weak side του χάρτη αλλά τις περισσότερες φορές ασχολούνται με την προτεραιότητα των mid laners.

Την Gen.G την χαρακτηρίζεις ως ομάδα που δουλεύει με μέθοδο και σχέδιο, θα κάνει παιχνίδι στον χάρτη, θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι στα neutral objectives με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες από τα Lanes. Η G2 θα τα κάνει όλα αυτά αλλά θα σε κυνηγήσει στον χάρτη, θα ψάξει να βρει μάχες και θα προσπαθήσει να πάει στα neutral objectives αφού θα έχει νικήσει σε κάποια μάχη ή αν δεν έχει κερδίσει θα κυνηγήσει την αντίπαλη ομάδα εάν μπορεί ώστε να μην πάρει εν τέλει το objective!

 

 

Ξεκάθαρα για εμένα το ματς έχει νικητή και πιστεύω ότι η G2 Esports θα περάσει στα ημιτελικά για να βρεθεί αντιμέτωπη με την DAMWON Gaming που την περιμένει για το revenge match. Το 1,83 είναι καλό και με δεδομένο ότι το περίμενα χαμηλότερο το αγοράζω. Θα ρισκάρω και λίγο όμως και θα αγοράσω και το 3-0 σκορ υπέρ της G2 Esports. Ξέρω είναι δύσκολο αλλά το είπα το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και η G2 έχει ένα μεγάλο αβανταζ έναντι της Gen.G. Έχει καλύτερο παίχτη στην θέση του support.

O Mikyx είναι ο παίχτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού και να επηρεάσει τον χάρτη τόσο όσο χρειάζεται για να μπορέσει η ομάδα να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Gen.G . Η δύσκολη απόφαση στο στρατόπεδο της Gen.G είναι αν θα χτυπήσει τον supporter ή θα επιτεθεί στις δυνατότερες γραμμές της G2 στο Mid Lane και στο Top Lane; Θα θυσιάσει περαιτέρω την weak side της ή θα την υπερασπιστεί; Δεν θεωρώ ότι έχει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και γι’αυτό θα το ρισκάρω με το ακριβές σκορ. Αυτά λοιπόν και για σήμερα. Καλή μας Τύχη και καλή Κυριακή να έχετε.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip